مردم از شعار و نماد انتخاباتی خسته شده و تشنه دیدن یک مسئول باوجدان هستند
به گزارش گروه سیاست خبرگزاری آنا، محسن جهاندیده، کاندیدای ششمین دوره انتخابات شورای شهر تهران گفت: برنامههای شورا در حوزه حملونقل عمومی را فقط نباید در افزایش تعداد قطارهای مترو و تونلکشی خلاصه کرد و علیرغم این موارد ضروری باید به مشکلات کارکنان این بخشها هم توجه کرد.
کمتر از یک ماه تا روز سرنوشتساز سال ۱۴۰۰ یعنی برگزاری انتخابات بزرگ در ایران باقی مانده است. اینکه بعد از ۸ سال قرار است رئیسجمهور جدیدی بهواسطه انتخاب جدید مردم ایرانزمین در روز ۲۸ خرداد بر سر کار بیاید، اتفاق مهمی است؛ اما نباید این اهمیت باعث شود از یک انتخاب مهم دیگر در این روز غافل شویم.
ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا همزمان با انتخابات ریاست جمهوری دوره سیزدهم برگزار خواهد شد، انتخابی که بهحق اهمیت آن شاید کمتر از ریاست جمهوری نیست و مردم باید پای صندوق رأی بیایند تا سرنوشت شهرها و روستاهای محل زندگی خود را تعیین کنند.
در این میان تعدد بالای کاندیداها در انتخابات شوراها بهخصوص در کلانشهرهایی مثل تهران از یکسو و تمرکز رسانهها روی اخبار انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم از سوی دیگر باعث شده تا شناخت افراد جامعه نسبت به نامزدهای نشستن روی صندلی پراهمیت و پرمسئولیت شورای شهر کم شود. از این سو خبرنگار خبرگزاری آنا سراغ محسن جهاندیده از کاندیداهای شورای شهر تهران در دوره ششم رفته و درباره اهداف حضور وی در انتخابات و برنامههایی که در نظر دارد با او به گفتوگو نشسته است. مشروح این گفتوگو را در ادامه میخوانید.
وقتش رسیده شورای شهر از تغییر دادن نام خیابان به کاربری اصلیاش برگردد
محسن جهاندیده در ابتدا گفتوگوی خود درباره هدف از داوطلب شدن برای ششمین دوره شورای شهر تهران گفت: واقعاً اوضاع تهران به وضعیت ناگواری رسیده است. مردمی که روزگاری به خدمات گسترده شهری در تهران عادت کرده بودند و مدام در بخشهای مختلف خبری مطالبات شورای شهر از شهرداری در این راستا را دنبال میکردند، حالا چیزی جز چند تغییر نام ساده از سوی شورای شهر نمیبینند. این وضعیت رنجآور برای بنده که در عرصه مدیریت شهری و خدمات مربوط به آن تجاربی داشتهام واقعاً قابلتحمل نبود و احساس کردم باید برای تغییر چنین شرایطی به وضعیت درست، وارد میدان انتخابات شورای شهر شوم.
کاندیدای ششمین دوره انتخابات شورای شهر تهران گفت: نباید فراموش کنیم که برای هر صندلی مدیریتی که در نظام مقدس جمهوری اسلامی داریم، ۷۳ شهید به خاک و خون غلتیدند و جان خود را فدا کردند. این آمار نشان از اهمیت آن صندلی و آن جایگاه دارد و بدون شک صندلی شورای شهر تهران هم از این قاعده مستثنا نیست. لذا باید کاندیداها با یک برنامه از پیش تعیین شده و هدف مشخص گام به عرصه بگذارند و به صرف دلخوش کردن به سیاسیکاری باندها و جناحهای حاضر در انتخابات و بعداً هم در شورا نباشند.
وضعیت کارتنخوابها در شأن پایتخت ایران نیست/ امنیت مردم سلب شده است
وی در تشریح برنامههای خود برای شورای ششم شهر تهران گفت: باید به آسیبهای موجود در شهر تهران توجه داشت. این روزها کوی و خیابانی نیست که در آن قدم بزنی و یک یا دو کارتنخواب و یا بیمارانی که به مصرف مواد مخدر آلوده شدهاند را نبینی. متأسفانه این وضعیت اصلاً زیبنده پایتخت نظام اسلامی نیست ولی گویی این امر از سوی مسئولان شهری تهران فراموش شده است. ضمن اینکه این وضعیت امنیت تردد برای نوامیس مردم را هم به خطر میاندازد که این هم قابلچشمپوشی نیست.
محسن جهاندیده گفت: اخیراً ویدیوهای نگرانکنندهای از برخی مناطق تهران بهواسطه تجمع معتادان و مصرفکنندگان مواد مخدر منتشر شده که واقعاً دردآور و ناراحتکننده بود؛ اما متأسفانه گویی مسئولان شهری تهران، به خوابی عمیق فرورفته و چنین چیزهایی را نمیبینند.
رسیدگی به گرمخانهها و مراکز ترک اعتیاد در فوریت کارها باشد
کاندیدا ششمین دوره انتخابات شورای شهر تهران گفت: باید در نخستین اقدام شورای شهر با همکاری شهرداری تهران به این وضعیت بهصورت جدی ورود کنند و ساماندهی گرمخانهها و مراکز ترک اعتیاد را در دستور کار قرار دهند. حل کردن این بحران با هیچ مانعی از جمله کمبود بودجه و فشار تحریم و نرسیدن دستگاههای تخصصی همراه نیست و باید بدون فوت وقت این اتفاق رخ دهد.
توجه بیشتر به امور کارکنان حملونقل عمومی تهران از اولویتهای من است
جهاندیده در بخش دیگری از صحبتهای خود درباره حملونقل عمومی در تهران گفت: لزوم گسترش حملونقل عمومی در تهران بر کسی پوشیده نیست و مشخص است با توان فنی موجود در کشور باید این اتفاق با سرعت فراوان رخ دهد؛ اما برنامههای شورا در حوزه حملونقل عمومی را فقط نباید در افزایش تعداد قطارهای مترو و تونل کشی خلاصه کرد و علیرغم این موارد ضروری باید به مشکلات کارکنان این بخشها هم توجه کرد.
وی افزود: در روزهای اخیر راهبران قطارهای مترو دست به تجمع و اعتراض زدهاند. آنها خواسته معقولی دارند که میخواهند عنوان شغلیشان تغییر کند تا بتوانند از امکانات بازنشستگی بهتری برخوردار شوند؛ اما متأسفانه نزدیک هفت سال است که این اتفاق ساده رخ نداده و این درخواست آنها روی زمین مانده است! واقعاً یک تغییر کوچک در عنوان شغلی که وقت چندانی هم از شورا نمیگیرد چرا باید هفت سال زمان ببرد؟ باید در کنار اهتمام به موضوعات گسترش فیزیکی حملونقل عمومی، این بیتوجهیها به مسائل کارکنان هم حلوفصل شود.
کسبوکار مجازی را در تهران رونق میدهیم
کاندیدای ششمین دوره انتخابات شورای شهر تهران گریزی هم به شیوع بیماری کرونا و لزوم مجازی شدن اقدامات زد و گفت: مسئله حلوفصل امور از طریق فضای مجازی گرچه بارها مورد تأکید مسئولان قرار گرفته اما تا پیش از شیوع کرونا چندان جدی گرفته نمیشد. شیوع کرونا اهمیت استفاده از این فضا و لزوم گسترش آن را به مدیران ما گوشزد کرد. ما تلاش داریم تا در شورای ششم شهر تهران، در حد توانایی و اختیاراتی که داریم زمینه گسترش کسبوکارهای آنلاین و برخط را گسترش دهیم تا اگر کاسبی بهخاطر محدودیتهای کرونایی مدتی کسبوکارش تعطیل شد، بتواند به تجارت و خریدوفروش ادامه دهد و با ضرر کمتری مواجه شود.
محسن جهاندیده در پایان خاطرنشان کرد: حقیقتاً وقت حرف زدن و شعار دادن به پایان رسیده است. مردم از شعارهایی که در این سالها شنیدهاند و نمادهای انتخاباتی که دیدهاند خسته شده و تشنه این هستند که بتوانند مسئولانی را ببینند که واقعاً مسئول باشند و با تلاش و کوشش و وجدان کاری در جهت اصلاح امور جامعه گام بردارند. امیدواریم که واقعاً در این مقطع حساس انتخاب مردم به سمتی باشد که این اتفاق رخ دهد و درنهایت هرچه به صلاح کشور و مردم و این نظام مقدس است رخ دهد.
انتهای پیام/۴۱۲۹/پ
انتهای پیام/