اثر برگزیده جشنواره ملی جوان نوآور ماندگار | برنامه کاربردی covid - ۱۹ چه ویژگیهایی دارد؟
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا، امیرحسین زارعی دانشجوی رشته مهندسی کامپیوتر و عضو فعال فرهنگی کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول با ارائه اپلیکیشن(برنامه کاربردی) covid - ۱۹ از بین ۱۲۰ اثر ارسالی از ۲۸ نقطه کشور به جشنواره ملی جوان نوآور ماندگار جزء ۱۵ نفر برگزیده این جشنواره شد.
اختتامیه جشنواره جوان نوآور ماندگار که به نام و نشان شهید مدافع حرم شهید سیدمصطفی موسوی نامگذاری شده بود با حضور رئیس دفتر رئیسجمهور، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران، رئیس اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران و دیگر مسئولان کشوری و لشکری برگزار شد.
خبرنگار آنا به همین مناسبت با امیرحسین زارعی دانشجوی رشته مهندسی کامپیوتر و عضو فعال فرهنگی کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول گفتوگو کرده است.
عضو فعال فرهنگی کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری آنا با بیان اینکه دانشجوی ترم پنجم رشته مهندسی کامپیوتر واحد دزفول هستم، اظهار کرد: خوشبختانه با ارائه اپلیکیشن covid - ۱۹ به جشنواره ملی جوان نوآور ماندگار جزء ۱۵ نفر برگزیده این جشنواره ملی شدم.
زارعی در پاسخ به این پرسش که جایزه ملی جوان نوآور ماندگار چیست و برای مخاطبان آنا درباره این جایزه بگویید، بیان کرد: جشنواره ملی جوان نوآور ماندگار به نام و نشان جوانترین شهید مدافع حرم شهید سیدمصطفی موسوی مزین شده و نخستینبار است که در کشور برگزار میشود.
جشنواره ملی جوان نوآور ماندگار با چه هدفی تشکیل شد؟
وی با بیان اینکه جشنواره ملی جوان نوآور ماندگار با هدف و رویکرد معرفی و حمایت از جوانان نوآور در حوزههای مختلف آموزش محرومان و فعالیتهای جهادی، امور خیریه، توسعه شهری، توانبخشی و حوزه فناوری اطلاعات و ترویج نوآوری برگزار شد، عنوان کرد: این جشنواره تلاش داشت در راستای بیانیه گام دوم انقلاب جریانسازی کند. جایزه جوان نوآور ماندگار توسط دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب و مؤسسه فرهنگی مطالعاتی جامع رستا از دی ۹۹ در یک نشست خبری اعلام فراخوان داد و اختتامیه آن اردیبهشت ۱۴۰۰ برگزار شد.
عضو فعال فرهنگی کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول یادآور شد: در پایان جشنواره ملی جوان نوآور ماندگار از بین ۱۲۰ اثر ارسالی به دبیرخانه این جشنواره ۱۵ اثر برگزیده شدند.
زارعی در پاسخ به پرسش دیگر که چه کسانی شرایط حضور در جشنواره ملی جوان نوآور ماندگار را دارند؟ مطرح کرد: این جشنواره در دو بخش آزاد و دانشجویی آثار را دریافت میکند و علاقهمندان به ثبتنام در این جشنواره میتوانند با نشانی اینترنتی https://javanprize.org مراجعه کنند.
وی درباره اثر ارسالی خود به دبیرخانه جشنواره ملی جوان نوآور تبیین کرد: اپلیکیشن covid - ۱۹ با هدف آشنایی و پیشگیری از ویروس کرونا ساخته شد که شامل آیتمهایی مانند تحلیل تفاوت اساسی این ویروس با سرماخوردگی و آنفولانزا، توضیحات کامل درباره ویروس کرونا، تست آنلاین کرونا، آموزش تصویری و مرحله به مرحله ساخت ماسک، فیلمهای آموزشی روش صحیح شستن دستها، ساخت ماسک و معرفی مراکز ارائهدهنده خدمات به بیماران کرونایی است.
عضو فعال فرهنگی کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول با بیان مشخصهها و مؤلفههایی برگزیده شدن آثار در دبیرخانه جشنواره ملی جوان نوآور ماندگار تأکید کرد: اثر ارسالی به این جشنواره باید در حوزههای مختلف رویکرد فناورانه و خلّاقانه داشته و مورد پسند مردم باشد.
زارعی بیان کرد: جشنواره ملی جوان نوآور ماندگار به نام شهید سید مصطفی موسوی مزیّن شده که ارزش معنوی این جشنواره را دوچندان کرد و الگوی رفتاری شهدا میتواند بهترین راهنما برای نسل جوانان و آیندهسازان این مملکت بهخصوص دانشجویان باشد.
وی در توصیه به جوانان موفق بهخصوص جوانان و دانشجویان عنوان کرد: موفقیت قطعاً بدون تلاش به دست نمیآید. بزرگ فکرکردن، علاقه به کار، مصمم بودن و ناامیدنشدن از عوامل مهم موفقیت در زندگی است.
عضو فعال فرهنگی کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول افزود: شناسایی استعداد، تعلیم و پرورش آن و تلاش برای رسیدن به هدف مدنظر بهترین اهدافی است که میتوان به هر جوانی بهخصوص دانشجویان توصیه کرد.
انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/
انتهای پیام/