دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
معاون شهرسازی و معماری شهرداری:

هیچ پروانه‌ای خلاف ضوابط شهرسازی صادر نمی‌شود

معاون شهرسازی و معماری شهرداری گفت: با استفاده از زیر ساخت‌ها هیچ پروانه ای خلاف ضوابط شهرسازی صادر نمی شود و نقشه ها از منظر طرح های تفصیلی و سیستمی کنترل و امکان تخلف وجود ندارد.  
کد خبر : 580320
گلپایگانی

به گزارش خبرنگار شهری خبرگزاری آنا، عبدالرضا گلپایگانی، در نشست خبری شهردار و معاونانش با اصحاب رسانه گفت: در حوزه شهرسازی و معماری شهرداری تهران رسالتی که به عهده معاونت گذاشته شد به دنبال برگرداندن حوزه شهرسازی به جایگاه اصلی خود بود.  


وی با تاکید بر این‌که  بستر مناسب توسعه شهر برای نیروهای فعال در شهر و تبادل کالای اجتماعی و اقتصادی را فراهم کردیم افزود:  بستر مناسب برای ایجاد توسعه شهر و عدالت اجتماعی  در چارچوب اصلی پایبندی به طرح های کلی و بستر درستی برای تبادلات فرهنگی، اجتماعی به وجود آوردیم.


معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران با اشاره به این‌که وظیفه حوزه شهرسازی تهیه طرح های شهری و ارائه آن به کمیسیون ماده ۵  است، افزود: رویکرد اساسی در این دوره با محوریت حفظ دارایی های شهر و شهر نفروشی است.


گلپایگانی  با اشاره به این که خیابان ولیعصر اهمیت تاریخی برای شهر تهران دارد، تاکید کرد: خیابان ولیعصر  به ثبت ملی رسیده است و این محور ساختار محلات پیرامون خود را از راه آهن تا تجریش به هم متصل کرده است. خیابان ولیعصر با درختان چنار جدایی ناپذیر از هویت شهر تهران است. حفظ این خیابان در دستور کار معاونت های مختلف شهرداری است.  


معاون شهرسازی و معماری شهرداری با بیان این‌که صدور پروانه ابزار قدرتمندی برای تحقق طرح های شهری است، گفت: با استفاده از زیر ساخت‌ها هیچ پروانه‌ای خلاف ضوابط شهرسازی صادر نمی‌شود و نقشه ها از منظر طرح های تفصیلی و سیستمی کنترل می شود و امکان تخلف وجود ندارد.  


وی خاطرنشان کرد: تهیه دفترچه ارزش ملک اقدام دیگری است که انجام  و در عوارض ۱۴۰۰ اعمال شده است.


معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران گفت: چهره تهران حاصل یک فرایند طولانی مدت شاید ۵۰ ساله است که اصلاح آن  به ۵۰ سال نمی رسد و  می تواند به یکی از زیباترین شهرهای غرب آسیا تبدیل شود.


گلپایگانی در خصوص عوارض ساختمانی که گرفته می شود، گفت: وظیفه شهرداری در مقابل عوارض تامین سرانه های خدماتی است و تقریبا به طور متوسط در شهر تهران به نسبت قیمت آپارتمان ۳ یا ۴ درصد عوارض گرفته می شود.


وی خاطرنشان کرد: بخشی از این عوارض در حوزه نگهداشت شهر و بخش دیگر خدمات شهری هزینه می شود.  


انتهای پیام/۴۱۶۱

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب