دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
دستور وزیر بهداشت برای بررسی معیشت و تاب‌آوری دستیاران؛

نگذارید عشق به خدمت در نظام سلامت جایش را با دلمردگی عوض کند

وزیر بهداشت در نامه‌ای به معاونان آموزشی و فرهنگی دانشجویی این وزارتخانه و رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی خواستار توجه به وضعیت معیشتی و سلامت روان دستیاران و دانشجویان دکترای تخصصی شد.
کد خبر : 580194
دستیار پزشکی دانشجوی علوم پزشکی

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، سعید نمکی، وزیر بهداشت در نامه‌ای به معاونان آموزشی و فرهنگی دانشجویی این وزارتخانه و رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی خواستار توجه به وضعیت معیشتی و سلامت روان دستیاران و دانشجویان دکترای تخصصی شد.


در نامه وزیر بهداشت تأکید شده است؛   اگرچه در سال گذشته تلاش شد در معیشت دستیاران و دانشجویان دکترای تخصصی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور با افزایش۵۰ درصد کمک هزینه، بیمه پایه درمان و بیمه تأمین اجتماعی، پرداخت وام ضروری و ودیعه مسکن و کاهش سقف کشیک‌ها در حد امکان گام‌های کوچکی برداشته شود، اما سختی های ناشی از خدمت در عرصه سلامت در ایام نفسگیر کرونا از یک سو و مشکلات اقتصادی و اجتماعی عمومی از سوی دیگر بعضاً عرصه را بر این عزیزان تنگ‌تر از حد تاب‌آوری کرده است.


بنابراین اینجانب در جلسات متعدد با معاونان و رؤسای دانشگاه‌ها به موضوع بهداشت روان دانشجویان، دستیاران و رسیدگی به عوامل مؤثر بر فقدان نشاط و تاب‌آوری در این روزگار سخت پرداخته‌ام، بارها خواسته‌ام با نمایندگان آن‌ها جلسه بگذارید، حرف‌ها را بشنوید، درددل‌ها را گوش کنید. اینان نخبگان هوشی کشورند سرمایه‌های ارجمند ملی و امیدهای آینده سرزمین هستند.


بر این اساس تأکید می‌کنم مگذارید امواج خروشان دلسردی و ناامیدی از آینده جسم و روح دانشجویان را در هم بکوبد. نقطه مقابل عشق، نفرت نیست، بی‌تفاوتی است. مگذارید عشق به خدمت جایش را در نظام سلامت با بی‌تفاوتی و دلمردگی عوض کند.


ما نیازمند متخصصان سرزنده و با نشاط برای روزهای سخت مملکتی هستیم که همواره در معرض تندباد حوادث روزگار است. تاب‌آوری نظام سلامت و همه اجزای بی‌بدیلش افتخاری ماندگار در ایام سخت کرونا آفرید و کمک کنید تا این تاب‌آوری و نشاط با سرخوردگی و واماندگی جایگزین نشود.


در این نامه وزیر بهداشت به مسئولان این وزارتخانه و رؤسای دانشگاههای علوم پزشکی تاأکید شده است که بررسی کنند چرا داوطلب برای بعضی از رشته‌ها نداریم، چرا گروهی در میانه راه نفس‌هایشان به شماره می‌افتد،  گرچه هنوز وقتی به استان‌ها می‌روم روحیه خدمتگزاری با نشاط را در اکثر همکارانم می‌بینم، ولی چرا بعضی دچار نومیدی از آینده‌اند؟  


 به همین جهت باید جلسه بگذاریم و حرف‌های آن‌ها را بشنویم تا راهکارهای کاهش مشکلات اعلام شود چرا که نمی‌خواهم شاهد پژمردگی گل‌های گلستانی باشم که دردمندان سرزمینم دل به نفس‌های مسیحایی آنان بسته‌اند.


انتهای پیام/۴۱۱۸/

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب