باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی از حلقههای اصلی اتصال با جامعه است
به گزارش خبرنگار حوزه پژوهش و پایاننامه گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، اجلاس مجازی رؤسای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی استانها و واحدهای ویژه با حضور بابک نگاهداری، مسئول باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی، معاونان و مدیران ستادی باشگاه و تمامی رؤسای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان مراکز استانها و واحدهای ویژه برگزار شد.
این جلسه با هدف ارائه برنامههای کلان باشگاه در سال جاری، تبیین برنامههای حوزههای توانمندسازی دانشجویی با تمرکز بر اجرای برنامه سردار دلها، تبیین برنامهریزی مسابقات دانشجویی ملی و استانی، تبیین برنامههای باشگاه پایش و شبکهسازی پژوهشی پایاننامهها و رسالههای دانشگاه، هماهنگی اجرای برنامههای دانشآموزی باشگاه، ارائه نکات اساسی در برنامهریزی برنامههای سال جاری و نظارت و ارزیابی عملکرد فعالیتهای استانها و هماندیشی باشگاههای استانها و مدیران ستادی تشکیل شد و چهار ساعت به طول انجامید.
نگاهداری: باشگاه پژوهشگران جوان از حلقههای اصلی اتصال با جامعه است
بابک نگاهداری، مسئول باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی در این جلسه گفت: باشگاه پژوهشگران جوان در دو سال گذشته در مجموع کارکردها و فعالیتهای خود شاهد پوستاندازی و تحولاتی بوده است.
وی افزود: فعالیتهای باشگاه در سالهای قبل، بیشتر متمرکز و معطوف به تدوین مقالات و انجام طرحهای پژوهشی بود اما با نگاه ویژه و اهمیت خاصی که دکتر طهرانچی رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی، برای باشگاه پژوهشگران قائل بودند، باشگاه یکی از مهمترین نقشهای دانشگاه را که به تعبیر ریاست دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه اجتماعی است برعهده دارد، یکی از حلقههای اصلی اتصال با جامعه را شکل میدهد و نقش رسالت اجتماعی را دنبال میکند.
مسئول باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: با تغییر رویکرد و مأموریت باشگاه، مسئولان باشگاه در حوزههای مختلف، فعالیتهای جدیدی را در دستور کار خود قرار دادهاند که بیشتر در ارتباط با اتصال دانشگاه با جامعه و اتصال دانش با نیازهای کشور است.
نگاهداری ادامه داد: برای تحقق این امر، مسابقات فناورانه و انجمنهای علمی دانشجویی که اتصال دانشجویان با صنعت و جامعه و ارتباط آنها با مسائل فناورانه را برعهده دارد، مورد توجه قرار گرفته است. همچنین برنامههای جدیدی نظیر ایجاد باشگاه پایش که در چارچوب آن موضوعهای خاص جامعه پژوهشهایی را دنبال میکنند و مجموعه فعالیتهایی که در حوزه توانمندسازی دانشجویی برای توانمندی دانشجویان نخبه و پژوهشگر در عرصههای اجتماعی و نقشآفرینی اجتماعی صورت میگیرد، انجام میشود.
وی خاطرنشان کرد: باشگاه پژوهشگران در حال ایجاد همدلی و همافزایی بین این شبکه بزرگ دانشگاهی جهت رسیدن به ذهنیت مشترک و تفکر همسو برای نیل به اهداف و رسیدن به موفقیت است.
رزازی: رویکرد مطلوب جهت شبکهسازی پژوهشی ایجاد جریان ملی دانش است
همچنین فربد رزازی، معاون دانشجویی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی درباره برنامههای کلیدی و فعالیتهای باشگاه نظیر مسابقات دانشجویی، شرکت در مسابقات، راهبری انجمنهای علمی دانشجویی که از سال ۹۸ از سوی ریاست دانشگاه آزاد اسلامی به فعالیتهای باشگاه افزوده شده است، سخنانی را بیان کرد.
وی افزود: هدف از برگزاری این اجلاس مجازی بیان ابزارهای لازم برای تربیت پژوهشگر موفق و علاوه بر آن ایجاد یک محیط مشترک برای پژوهشگران و نگاه کلی به برنامههای باشگاه است. سعی ما این است با زنجیرهای از فعالیتهای باشگاه پژوهشگران بتوانیم نقشه مشترکی استخراج کنیم تا به اهداف عالی دست پیدا کنیم.
معاون دانشجویی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی ضمن اشاره به مأموریتهای جدیدی که از سوی ریاست دانشگاه آزاد اسلامی به باشگاه محول شده از قبیل ایجاد شبکه پژوهشی و باشگاه پایش، توانمندسازی مهارتی و بورسیه تحصیلی، درزمینه ایجاد همافزایی این برنامهها و فعالیتهای مختلف توضیحاتی را ارائه کرد.
رزازی ادامه داد: رویکرد مطلوب جهت شبکهسازی پژوهشی ایجاد جریان ملی دانش است. بدین منظور ما باید با انجام پژوهشهای فاخر جهانی تلاش کنیم که صنایع، مسائل خود را به این جریان انتقال دهند.
محمدمهدی جوکار، مدیرکل هدایت و توانمندسازی دانشجویی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی نیز درباره برنامه جامع توانمندسازی دانشجویی با نام یادواره سردار دلها و همچنین آییننامه تأسیس، راهبری و ارزیابی انجمنهای علمی دانشجویی و اساسنامه انجمن مطالبی ارائه کرد.
سپس علیرضا عموعابدینی، مدیرکل مسابقات و رویدادهای دانشجویی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی درباره مسابقات استعدادیابی، حرفهای، مهارتی، ایدهپردازی، اندیشهورزی و رویدادهای فراخوانی طرحهای دانشجویی به ارائه توضیحاتی پرداخت.
همچنین لیلا شکوهی، مدیر پژوهش و پایش باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی درباره جشنواره ابتکار و خلاقیت، اهداف این جشنواره و بخشهای اصلی جشنواره توضیحاتی را ارائه کرد.
شهاب خاقانی، مدیر تسهیلات باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی نیز، برنامههای شورای هدایت، امور استعدادهای درخشان باشگاه و تفاهمنامهها را تبیین کرد.
همچنین منصور بخشامین، مدیر برنامهریزی و نظارت راهبردی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی به بیان نکات اساسی در برنامهریزی و چگونگی تدوین برنامههای سال جاری و نظارت و ارزیابی عملکرد باشگاهها پرداخت و در پایان جلسه مدیران ستادی باشگاه به سؤالات رؤسای باشگاه استانها پاسخ دادند.
یادآور میشود در این جلسه چگونگی اجلاس سراسری مجازی با حضور تمامی رؤسای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای دانشگاهی و مدارس که بهزودی توسط ستاد مرکزی باشگاه برگزار خواهد شد، مورد بحث قرار گرفت. همچنین مقرر شد پیش از برگزاری اجلاس مذکور، شورای باشگاه استانها در هر استان و با حضور رؤسای باشگاههای واحدها و مدارس استان جهت بحث و تبادل نظر پیرامون موضوعهای حوزههای مختلف فعالیت باشگاه تشکیل شود و گزارش مسائل و چالشهای آنها برای بررسی و رفع آن به ستاد مرکزی باشگاه ارسال شود.
انتهای پیام/۴۱۱۸/
انتهای پیام/