وزارت بهداشت بودجه درمان بیماران تالاسمی را پرداخت نمیکند
یونس عرب، در گفتوگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری آنا، در رابطه با عدم پرداخت مطالبات بیماران تالاسمی توسط وزارت بهداشت، گفت: وزارت بهداشت مکلف است یک بودجه اختصاصی برای هزینهکرد ماهانه بیماران تالاسمی داشته باشد اما متاسفانه این ردیف بودجه از آغاز شروع کرونا در کشور پرداخت نشده است.
وی در ادامه بیان کرد: این مبلغ تا امروز بسیار چشمگیر شده و وزارت بهداشت این مبلغ را به نام کرونا در جای دیگر هزینه کرده است. این اقدامی غیر قانونی است که توسط وزارت بهداشت انجام گرفته است.
مدیرعامل انجمن بیماران تالاسمی ایران، افزود: ما از رئیس جمهور درخواست کردیم که به این موضوع ورود پیدا کند. ایشان هم منباب نامه ما دستوری به وزارت بهداشت ابلاغ کرد. اما با وجود نامه و دستور آقای روحانی، هنوز ترتیب اثری مشاهده نکردهایم.
وضعیت بیماران تالاسمی به قبل از طرح تحول سلامت برگشت
عرب ضمن بیان اینکه برای بیماران تالاسمی این ردیف بودجه بسیار ضروری است، گفت: بیمارستانها بدون این ردیف بودجه نمیتوانند هزینههای درمان و داروی بیماران تالاسمی خود را پرداخت کنند. در حال حاضر شرایط برای برخی از بیماران ما به حالتی مشابه با قبل از طرح تحول سلامت بدل شده است.
وی بیان کرد: در آن زمان بیمارستان گروگانگیری می کرد؛ یعنی متوفی را نگاه میداشت تا تسویه حساب انجام شود. امروز هم بیمار را بستری میکنند و تا هزینهاش را پرداخت نکند ترخیص نمیشود. این درحالی است که بیماری آنها جزء بیماریهای خاص طبقهبندی میشود و طبق قانون آنها توقع درمان رایگان را دارند.
وزارت بهداشت از درمان بیماران تالاسمی شانه خالی نکند
مدیرعامل انجمن بیماران تالاسمی ایران گفت: وقتی دولت به بیمارستان پول نمیدهد، آنها هم از زیر بار درمان رایگان بیماران تالاسمی شانه خالی میکنند. مستندات ما مبین این است که بیماران ما (بطور نمونه) در بیمارستانهای امام خمینی(ره) تهران، بیمارستان کودکان حضرت علی یا در شهرهایی مثل زاهدان بازداشت نگاه داشته شدند.
انتهای پیام/۴۱۶۱/پ
انتهای پیام/