دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
حیدری در گفت‌وگو با آنا:

دانشجویان از طریق طرح «پویش» دانشگاه آزاد اسلامی کار یاد می‌گیرند/ حل مشکل کارورزی تخصصی دانشجویان

سخنگوی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی برای حل مسائل بیکاری راه حل دارد و خود را یک دانشگاه حل مسئله می‌داند تا مشکلات جامعه را برطرف کند.
کد خبر : 577268
احمد حیدری

احمد حیدری، سخنگوی دانشگاه آزاد اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه نظام دانشگاهی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با اشاره به اینکه ایران در حال حاضر با معضل بیکاری روبه‌رو است، اظهار کرد: مشکل بیکاری در میان تحصیل‌کرده‌ها بیشتر از گروه‌های غیرتحصیل‌کرده است، چرا که افراد غیرتحصیل‌کرده حرفه و شغل یاد می‌گیرند، به‌دنبال پشت‌میزنشینی نمی‌روند و در جایی مشغول به کار می‌شوند.


وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی برای حل مسائل بیکاری و عدم اشتغال فارغ‌التحصیلان راه حل دارد و خود را یک دانشگاه حل مسئله می‌داند تا مشکلات جامعه را با طرح «پویش» برطرف کند.


معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی بیان کرد: اگر دانشجوی فارغ‌التحصیل بتواند در تخصص و رشته خود مشغول به کار شود، علاوه بر اینکه اشتغال دارد، علم و دانش خود را نیز در اختیار جامعه قرار می‌دهد و سود آن به کشور و ملت می‌رسد.


حیدری خاطرنشان کرد: مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص ارتباط دانشگاه با صنعت آسیب‌شناسی انجام دادند و با صاحبان مشاغل، اتاق‌های بازرگانی، اتاق‌های اصناف و صاحبان کارخانجات صحبت کردند؛ حرف صنعتگران این بود مطالبی که فارغ‌التحصیل در دانشگاه درس می‌خواند، با آن چیزی که در محیط کار و در عمل می‌بیند، تفاوت دارد.


تدبیر دانشگاه آزاد اسلامی برای رفع ۲ ایراد دانشجویان


وی با اشاره به اینکه دانشجویی که چهار سال در دانشگاه درس خوانده و مهندسی گرفته است، اصلاً ذهن او برای کار کردن در کارگاه و کارخانه آماده نیست، افزود: ذهن آن دانشجو فقط آمادگی دارد که پشت میز بنشیند. در همین راستا، کارگروهی در دانشگاه آزاد اسلامی بر روی این موضوع کار کرد و به این نتیجه رسیدیم که بتوانیم دانشجویی جذب کنیم که دو ایراد او رفع شود. درواقع علمی که دانشجو در دانشگاه آموزش می‌بیند با آن چیزی که در کارخانه وجود دارد تطبیق داده شود و کار را یاد بگیرد و هم اینکه از نظر ذهنی با محیط کار آشنا شود و صاحبکار، کارخانه‌دار و... او را بشناسند.


سخنگوی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: از سال ۹۹ در ۱۰ تا ۱۲ واحد کاری را تحت عنوان طرح «پویش» آغاز کردیم و امیدواریم که این کار در کل کشور جاری شود. در این طرح دانشجو سه یا چهار روز در دانشگاه، درس می‌خواند و همزمان در رشته متناظر خود در کارخانه یا کارگاهی که مرتبط با کار اوست و معتبر هم است، هفته‌ای دو تا سه روز کار می‌کند و به‌نوعی دانشجو-کارورز یا دانشجو-همکار می‌شود.


حیدری افزود: دانشجو در طرح «پویش» هم درس می‌خواند هم عملاً با محیط کار آشنا شده و ذهن او برای کار کردن آماده می‌شود. همچنین می‌فهمد که آن محیط کار به چه چیزهایی نیاز دارد، در دانشگاه باید از استاد خود چه سؤالی کند و چه چیزی را یاد بگیرد. امیدواریم وقتی دانشجو به این طریق فارغ‌التحصیل می‌شود، در همان کارخانه‌ای که در طول زمان تحصیل خود به آنجا رفته است، جذب شود.


انتهای پیام/۴۱۱۸/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب