دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
مرادی مطرح کرد؛

صفر تا صد خرید مطمئن اینترنتی با تضمین‌چی/ می‌توانیم در توسعه صادرات نقش آفرین باشیم

حسین مرادی گفت: تمام تلاش ما در تضمین‌چی این است که محصول را بدون نیاز به دفترچه راهنما به کاربران ارائه دهیم.
کد خبر : 576971
حسین مرادی

به گزارش خبرنگار حوزه کشاورزی، صنعت و تعاون گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، تضمین‌چی سامانه تضمین و ایمن‌سازی تراکنش‌ها و معاملات آنلاین است. در این سامانه تحویل کالا به خریدار و پرداخت وجه به فروشنده تضمین می‌شود.


همانطور که از اسم تضمین‌چی نمایان است در واقع تضمین‌چی امنیت انجام یک معامله را تضمین و از کلاهبرداری‌ها جلوگیری می‌کند. در خریدهایی که طرفین یکدیگر را به خوبی نمی‌شناسند یا معامله بین دو شهر انجام می شود، نگرانی هایی در خصوص از دست رفتن پول، کالا و یا خدمت ارائه شده وجود دارد که تضمین‌چی این مشکل را به آسانی برای دو طرف معامله حل کرده است.


تضمین‌چی با درک چالش‌های خرید و فروش‌های اینترنتی در کشور، در تلاش است تا با ایجاد یک روش امن و راحت برای خریداران و فروشنده‌ها، نقش میانجی را در این معاملات ایفا کند. علاوه بر ایجاد امنیت پرداخت برای خریدار، تضمین‌چی مدیریت سفارش و تحویل کالاهای فروشنده را نیز بر عهده دارد.


حسین مرادی، بنیان‌گذار اپلیکشین «تضمین‌چی»، در نشست خبری اظهار کرد: تضمین‌چی به وجود آمد برای اینکه خیلی از مشکلاتی که ما با بروز پاندومی برای خریدهای مجازی و خرید آنلاین داشتیم رفع شود. با بروز پاندمی چیزی به عنوان فضای مجازی نداریم فضای آنلاینی داریم که با آن زندگی می کنیم و از این فضا گریزی هم نداریم.


وی افزود: بحث اصلی که وجود داشت این بود که عمده فعالیت‌های تجاری به خصوص در خرده فروشی‌ها و بیزینس‌های کوچک و خانگی و تجارت‌هایی که تجارت‌های بزرگی نبودند که قابلیت وب سایت داشته باشند و بتوانند خودشان را پریزنت کنند به گونه‌ای که مشتری را جذب کنند، در فضای شبکه‌های اجتماعی و وب سایت‌های کوچک‌تر فعالیت می‌کردند اما خلأیی به نام عدم اطمینان وجود داشت.


بنیان‌گذار اپلیکشین «تضمین‌چی» گفت: عدم اطمینانی که حتی اگر خریداران و فروشندگان واقعی هم بودند انجام این تجارت با مشکل روبرو می‌شد، از این جهت که هم خریدار اطمینان نداشت بابت واریز وجه و هم فروشنده اطمینان نداشت بابت اینکه وقتی که کالا را ارسال می‌کند بتواند به پول خود دسترسی پیدا کند. بحث بعدی کیفیت کالا و مبحث بعدی دسترسی دوستان و کارآفرینان و تولیدکنندگانی بود که در جاهایی دور از بازارهای بزرگ و مرکزی و اصلی، وجود داشتند.


مرادی بیان کرد: ما تضمین‌چی را راه‌اندازی کردیم تا فضای اعتماد برای کسانی که این کار را به صورت سالم انجام می‌دهند، ایجاد شود تا با استفاده از این بستر امن بدون هیچ دغدغه‌ای، خریدار و فروشنده بتوانند کسب و کار خودشان را پیش ببرند. فرایندانجام خرید و فروش به این صورت است که خرید و فروش ابتدا از طرف فروشنده یا خریدار شکل می‌گیرد، وجه کالا در حساب فروشنده در تضمین‌چی تودیع شده و قابل برداشت نخواهد بود تا زمانی که خریدار تاییدیه تحویل کالا را بدهد و پول فروشنده حاضر شود. تضمین‌چی، تضمین پرداخت و دریافت و تحویل کالا و کیفیت کالا بر اساس ادعای فروشنده را انجام می‌دهد. 


نقش «تضمین‌چی» در کاهش کلاهبرداری‌های اینترنتی


وی همچنین به برنامه توسعه این اپلیکشین اشاره کرد و افزود: ما به موضوع توسعه این اپلیکیشن فکر کردیم. در دنیا یک سولوشن داریم مثل پیپل و یا سایت اسکرو که این کار را انجام می‌دهند. ما در تضمین‌چی چرخی را از نو به وجود نیاوردیم بلکه همان سولوشن را بومی سازی کردیم. ما یک سری تعاملات داریم که از طریق این سولوشن‌ها قابل اجرا نیست، در افغانستان و عراق همین الان هم برنامه داریم و در حال اخذ قانونی مجوزهای لازم هستیم تا بتوانیم کارها را پیش ببریم. 


بنیان‌گذار اپلیکشین «تضمین‌چی» به تاثیر این برنامه در کاهش کلاهبرداری‌های اینترنتی اشاره کرد و گفت: موضوع راه‌اندازی این اپلیکیشن در واقع همین اعتماد سازی و جلوگیری از کلاهبرداری است، بخش عمده‌ای از مراجعه مردم به پلیس فتا و موضوعی که در زمینه کلاهبرداری‌های اینترنتی پیش می‌آید، ناشی از همین خلأ عدم اطمینان در خریدهای اینترنتی است.  اما از این طریق صددرصد از کلاهبرداری‌هایی که از طریق پیش پرداخت و یا خرید و فروش ایجاد می‌شود، جلوگیری به‌عمل می‌آید.


مرادی عنوان کرد: تضمین‌چی در تمام کشور به صورت یکپارچه فعالیت می‌کند، فروشندگان و کسب و کارهایی که جذب شدند از سراسر کشور هستند. تضمین‌چی تیم کار خود را با یک تیم 20 نفره در حدود یکسال پیش شروع کرد و امروز 110 نفر در این مجموعه مشغول به کار هستند.


وی افزود: تضمین‌چی به واسطه اینکه فروشگاه اینترنتی نیست هیچ‌گونه جانبداری نه از فروشندگان و نه از خریداران ندارد. ما ویترین تضمین‌چی را به زودی رونمایی می‌کنیم، فروشندگان می‌توانند فروشگاه خود را اینجا داشبورت کرده و داشته باشند. این کمک می‌کند به کسب و کارهایی که در نقاط دور افتاده هستند تا بتوانند در این فضا و از حجم مشتری‌هایی که در تضمین‌چی وجود دارد، استفاده کنند.


بنیان‌گذار اپلیکشین «تضمین‌چی» با بیان اینکه یک محدوده رنج قیمتی برای این کارمزدی که در تضمین‌چی از مردم دریافت می‌کنیم وجود دارد، تصریح کرد: این کارمزد درآمد شرکت است و شفافیت کاملی در این رابطه وجود دارد و وجه دیگری دریافت نخواهد شد. تا به امروز هیچ مجموعه‌ای به صورت جدی وارد این فضا نشده، تنها وجه تمایز و برتری تضمین‌چی نسبت به اپلیکیشن‌های دیگر همین است که ما بدون هیچ جانبداری خدمات ارائه می‌دهیم، ما اگر فروشگاهی داشتیم ناگزیر بودیم که از این فروشگاه دفاع کنیم اگر تولید کننده محصولی بودیم ناگزیر بودیم که ترش بودن ماستمان را نپذیریم. اما فقط حکم داور و واسطه را داریم. خریدار با فروشنده مستقیما توافقاتش را انجام می‌دهد زمان تحویل و شرایط تحویل مشخص خواهد شد و تضمین‌چی تنها ضامن پرداخت و تحویل و کیفیت کالا براساس ادعای فروشنده است. در فاز خرید ما امکان آزمایش‌های تخصصی را ایجاد کردیم که در صورت نیاز اگر فروشندگان و مشتری‌ها درخواستی داشته باشند مبنی بر آزمایش‌های تخصصی، بتوانند این کار را هم انجام بدهند.


به گفته مرادی مراحل احراز هویت به این صورت است که طرف‌های تضمین‌چی با شماره موبایل و شماره حسابی که به نام خودشان است و کد ملی می‌توانند تراکنش انجام دهند، بنابراین احراز هویت به صورت کامل انجام خواهد شد چون پول فروشنده و خریدار تا تعیین تکلیف نهایی در تضمین چی امانت است و قابل برداشت نیست بنابراین این احتمال که کلاهبرداری صورت گیرد نزدیک به صفر است.


وی می‌گوید ما هیچ ادعایی مبنی بر ابداع اپلیکیشن جدید نداریم، در تمام دنیا نمونه بارز آن پیپل وجود دارد که اینکار را در حجم بین‌المللی انجام می‌دهند. در ایران این خلأ یعنی این حلقه مفقوده برای تجارت الکترونیک وجود داشت که ما تضمین چی را راه انداختیم. در خصوص زیرساخت‌های نرم افزاری و برنامه نویسی بیس تضمین چی بر لبه مرز تکنولوژی قدم می‌زند. قرارداد بین خریدار و فروشنده به صورت هوشمند انجام می‌شود، از این‌رو امکان خطا را برای مشتری‌ها به صفر می‌رسد. در تراکنش‌های مالی به خاطر تحریم‌هایی که وجود دارد ما بسیار محدود هستیم، امیدواریم که این محدودیت‌ها به زودی رفع شود.


سهولت خرید و فروش رمز ارزها با «تضمین چی»


بنیان‌گذار اپلیکشین «تضمین‌چی» معتقد است به لحاظ قابلیت و زیر ساخت‌ها هیچ کسری و یا نقطه ضعفی، نسبت به زیرساخت‌های بین‌المللی نداریم. آنها سال‌های سال از ما جلوتر هستند بیشتر تلاش کردند و آزمون و خطای بیشتری در این حوزه انجام دادند. نسبت به نسخه‌های بین‌المللی که وجود دارند هیچ نقطه ضعفی نداریم و قابلیت رقابت داریم و امکان اینکه در فضای بازار جهانی این برنامه را توسعه بدهیم را هم داریم.


مرادی گفت: ما تا به امروز یک هزار و 600 فروشگاه را توانستیم در این اپلیکشن جذب کنیم و فروشندگان و خریدارانی که از این بستر استفاده می‌کنند تا به امروز از همه چیز غیر از کارمزدهای پرداخت راضی بودند که ما کارمزد را در نسخه جدید کاهش دادیم و به حداقل رساندیم که اینکار هم برای آنها مسرت بخش باشد و بتوانند، خرید خوبی داشته باشند. همه تلاش ما این است که محصولی بدون نیاز از دفترچه راهنما داشته باشیم. یک رابط کاربری بسیار ساده که مشکلی را برای کسی ایجاد نکند و به راحتی با حداقل معلومات آی تی و آشنایی با استفاده از اپلیکیشن‌ها مورد استفاده قرار گیرد. 


بنیان‌گذار اپلیکشین «تضمین‌چی» افزود: اپلیکیشن «تضمین‌چی» با کمک و همراهی شتاب‌دهنده نوآوران جاوید طراحی و پس از آن راه‌اندازی شد. شریک تجاری ما شرکت پست است که عملیات لجستیک را انجام می‌دهد، البته با اغلب شرکت‌های حمل و نقل نیز جهت ارسال سریع مرسوله های پستی قرارداد داریم.


وی در پایان در پاسخ به سوالی در خصوص تفاوت تضمین‌چی با سایر اپلیکیشن‌های موجود در بازار خاطر نشان کرد: تفاوت تضمین‌چی با سایر فروشگاه‌ها اینترنتی این است که ما یک روش پرداخت و تضمین امن هستیم نه یک پلتفرم آگهی، ازاین رو در این بستر ایمن مخاطبان می‌توانند با خیال آسوده و بدون هیچ نگرانی به خرید و فروش محصولات خود مبادرت ورزند. همچنین سقف پرداخت در این اپلیکیشن تا مبلغ 50 میلیون تومان تعریف شده است و برای مبالغ بالاتر روش انجام کار متفاوت بوده و با عقد قرارداد و انجام کارهای بانکی امکان خرید تا سقف هر مبلغی وجود دارد. همچنین دفاتر بین‌المللی تضمین‌چی نیز در حال طی مراحل کسب مجوزهای لازم است و بزودی راه اندازی خواهند شد، که در این صورت تعاملات و همکاری ما با گمرک جمهوری اسلامی ایران نیز قوت خواهد گرفت و در این راستا می‌توانیم به توسعه صادرات و واردات نیز خدمات قابل توجهی را ارائه دهیم.


رونمایی از تازه‌ترین نسخه تضمین‌چی


امیرمحمد اسلامی، مدیر محصول تضمین‌چی نیز در بخش دیگری از این نشست به معرفی اپلیکیشن تضمین‌چی پرداخت و با ارائه توضیحاتی درباره جزئیات آن گفت: در تب اول صفحه خرید و یکی از تب‌های اصلی اپ تضمین‌چی کاربر می‌تواند کیف پول خود را ببیند. کاربران تحت عنوان فروشنده یا خریدار می‌توانند کیف پول خود را ببینند که تحت شرایطی قابلیت شارژ و دشارژ کردن را دارد. این کیف پول‌ها فقط برای خرید قابل‌استفاده هستند و برای تسویه کردن قابلیت دشارژ کردن را ندارند.


اسلامی در ادامه توضیحات خود افزود: تراکنش‌هایی که شفاف نیستند از طریق تضمین‌چی امکان اجرا ندارند. همچنین تمامی سفارش‌هایی که در تضمین‌چی ثبت نشوند نیز به علت یک خرید یا پرداخت صورت‌حساب شکل می‌گیرند. از همین رو در روند ثبت سفارش ما سعی کرده‌ایم دید حمایتی برای فروشندگان داشته باشیم. همچنین تبلیغاتی که در اپلیکیشن تضمین‌چی مشاهده می‌شود نیز هیچ بار مالی برای فروشندگان ندارد.


مدیر محصول تضمین‌چی همچنین درباره روند ثبت خریدوفروش در این اپلیکیشن گفت: جزئیات در تمام مراحل خریدوفروش ثبت می‌شوند. نوع کالا، توضیحات، قیمت، آدرس خریدار و فروشنده و هر جزئیاتی که برای تضمین یک معامله موردنیاز است. اما مهم‌ترین دغدغه‌ خریداران، عدم اعتماد کافی به فروشندگانی است که در شبکه‌های اجتماعی و بازارهای دسته دوم فعال هستند؛ بنابراین ما آماده‌ایم تا همه جزئیات را مستند کنیم تا خریدوفروش شفاف باشد. تمام موارد ثبت شده توسط تیم تضمین‌چی بررسی می‌شود؛ بنابراین هیچ امکانی برای ثبت کالای نامربوط و ... وجود ندارد.


درگاهی امن برای فروش


او همچنین با اشاره به اینکه بسیاری از کاربرانی که تضمین‌چی را مورد استفاده قرار می‌دهند، لزوماً خریدار نیستند و برای فروش محصول خود احتیاج به درگاهی امن دارند گفت: در تب دوم، موردی که در ساید فروشنده به‌اصطلاح تب فروشنده داریم به فروشندگان اختصاص دارد. در این بخش ما مجدداً حساب کاربری داریم. اطلاعات فروشگاه ثبت می‌شود و تمامی معاملات قابلیت رتبه‌بندی دارند. در همین بخش کیف پول فروش وجود دارد. کیف پول فروش با کیف پول خرید تفاوت دارد و امکان و قابلیت دشارژ را نیز دارد. در این روند تضمین‌چی شماره‌حساب و شبا رو تطبیق داده و تسویه نهایی را انجام می‌دهد.


اسلامی همچنین با اشاره به اینکه تمام فروشندگان می‌توانند پیشنهاددهنده خرید باشند و ثبت سفارش نیز کنند گفت: یکی از مواردی که آن را مورد بررسی قرار می‌دهیم، بحث گزارش‌هایی است که در حال حاضر فروشگاه‌ها دسترسی به آن ندارند. تضمین‌چی سعی کرده این موارد را در اختیار داشته باشد. این اطلاعات در واقع برگ برنده ای نسبت به دیگر رقبا است. ما در تضمین‌چی تمام احتمالات یک معامله را ثبت می‌کنیم. بر همین اساس از بدو شروع مشخصات فردی خریدار و فروشنده، آدرس محل گیرنده، ارسال از کجا به کجا و حتی جزئیاتی مثل وزن کالا را نیز کاربر می‌تواند ثبت کند. همچنین نوع و زمان سرویس پستی یا لجستیکی نیز از مواردی است که کاربر پیشنهاد می‌کند.


او در ادامه با اشاره به اینکه تمام این موارد ثبت می‌شود تا اگر ادعایی از طرف خریدار و فروشنده مبنی‌بر هر مشکلی شکل گرفت، قابل‌پیگیری باشد ادامه داد: در نهایت در تب حساب کاربری یا همان تب سوم، شما تنظیمات آدرس‌ها، تراکنش‌ها و کیف پول‌ها را مشاهده می‌کنید. در این قسمت می‌توانید مجموع کیف پول خرید یا فروش خود را ببینید. تیم تضمین‌چی مخصوصاً تیم محصول طی این چند ماه از آذر ۹۹ تا امروز سعی کرده بهترین اطلاعات و تجربه کاربری را از مشتریان خود دریافت کند و امروز نسخه جدیدی برای اندروید و نسخه تحت وب به نمایش بگذارد.


انتهای پیام/4133 


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب