۲۹/ بهمن /۱۴۰۳
10:23 26 / 01 /1400
احمدی:

کارگروه آینده‌پژوهی در دانشگاه تربیت مدرس تشکیل شد/ نقش دانشگاه در تحقق شعار سال

رئیس دانشگاه تربیت مدرس از تشکیل کارگروه آینده‌پژوهی در این دانشگاه خبر داد و گفت: این کارگروه برای بررسی وضعیت دانشگاه در برابر پدیده‌های غافلگیرکننده‌ای مانند کرونا تشکیل شد.
دانشگاه تربیت مدرس

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، محمدتقی احمدی، رئیس دانشگاه تربیت مدرس در نشست شورای این دانشگاه که به‌صورت مجازی برگزار شد، ضمن تبریک سال نو و فرارسیدن ماه مبارک رمضان اظهار کرد: امسال سال «تولید؛ پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی‌ها» نامگذاری شده است و تولید دانش، فناوری، نیروی متخصص و سرمایه‌های مادی و معنوی از جمله مواردی است که دانشگاه می‌تواند در آن‌ها ایفای نقش کند.


وی افزود: مواردی که در سال‌های گذشته مطرح بود مانند جهش تولید و رشد تولید محصولات در زمینه صنعت، کشاورزی، علم و دانش و هنر همچنان استمرار داشته و ان‌شاءالله موانع موجود برطرف شود و دانشگاه نیز بتواند نقش خود را به‌خوبی ایفا کند.


رئیس دانشگاه تربیت مدرس از تشکیل کارگروه آینده‌پژوهی در این دانشگاه خبر داد و گفت: این کارگروه برای بررسی وضعیت دانشگاه در برابر پدیده‌های غافلگیرکننده‌ای مانند کرونا تشکیل شد تا ساختار اجتماعی و وظایف دانشگاه، تحولات صورت گرفته و شرایط همکاری با سازمان‌ها را در شرایط مختلف آینده، مورد توجه قرار دهد و قطعاً این کارگروه نقش مهمی برای پیش‌بینی و برنامه‌ریزی فعالیت‌های آینده دانشگاه خواهد داشت.


احمدی به فعالیت‌های کلان دانشگاه از جمله تدوین بودجه تفصیلی دانشگاه از سوی معاونت برنامه‌ریزی و فناوری اطلاعات و نیز تغییر ساختار جدید دانشگاه و انتصاب مدیریت‌های جدید و تکمیل شرح وظایف و روال‌های هر واحد و معاونت مطالبی عنوان کرد.


پردیس‌های هفت‌گانه دانشگاه تربیت مدرس


رئیس دانشگاه تربیت مدرس به مشخص شدن پردیس‌های هفت‌گانه دانشگاه اشاره کرد و گفت: پردیس‌های هفت‌گانه دانشگاه مشخص و احکام مسئولان این پردیس‌ها صادر شد و طی یک ماه آینده تفویض اختیار بیشتری از ستاد به پردیس‌ها در حوزه‌های مختلف صورت می‌گیرد؛ ان‌شاءالله با همکاری حداکثری مسئولان پردیس‌ها و دانشکده‌ها، شرح خدمات و وظایف پردیس‌ها نیز به‌زودی ابلاغ خواهد شد.


وی با اشاره به شرایط دانشجویان در شرایط قرمز کرونایی کشور گفت: در شرایط فعلی و قرمز شدن وضعیت کشور از لحاظ کرونا، پشتیبانی امور دانشجویان به‌صورت مجازی امکان‌پذیر بوده و لازم است اساتید و گروه‌ها علاوه بر پشتیبانی علمی، پشتیبانی مطلوبی نیز از دانشجویان در زمینه روحی و روانی به عمل آورند و برای سلامت روحی دانشجویان نهایت اهتمام را به کار گیرند و سعی کنند با انعطاف‌پذیری بیشتر، نسل جوان نخبه را کمک کنند تا آن‌ها کمترین آسیب را از شرایط کرونا و دوری از محیط دانشگاه ببینند.


احمدی به برنامه‌های مهم دانشگاه در سال ۱۴۰۰ اشاره کرد و گفت: یکی از برنامه‌ها، اتمام پروژه‌های عمرانی دانشگاه است که در این راستا در پایان سال ۹۹، ساخت آمفی‌تئاتر ساختمان خوارزمی با پشتیبانی معاونت دانشجویی، فرهنگی و اجتماعی و همت و تدبیر شریعتی مدیر سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی فرهنگی- اجتماعی میسر شد و با کیفیت مطلوب و هزینه ناچیز به بهره‌برداری رسید تا برای برگزاری کارگاه‌های فرهنگی و انجمن‌های دانشجویی مورد استفاده قرار گیرد.


توسعه امکانات پارک علم و فناوری در سال ۱۴۰۰


وی افزود: در سال ۱۴۰۰ توسعه امکانات پارک علم و فناوری را در دستور کار داریم که از جمله این برنامه‌ها، افتتاح مرکز نوآوری و کسب‌وکار جوانه بود که در سال ۹۹ انجام شد و برای این منظور بخشی از سایت دانشکده کشاورزی نیز در دست اتمام است و امیدواریم با پشتیبانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، توسعه کسب‌وکارهای علمی و فناورانه دانشگاهیان و ارتباط قوی با سازمان‌ها، صنعت و کارآفرینی برای دانشگاهیان بیش از پیش صورت گیرد.


همچنین موسوی، معاون توسعه منابع و سرمایه انسانی به بودجه سال جاری دانشگاه تربیت مدرس اشاره کرد و گفت: بودجه امسال دانشگاه نسبت به سال گذشته رشد مطلوبی داشته و امیدواریم شرایط اقتصادی و بودجه‌ای کشور در سال جاری مطلوب باشد تا دانشگاه دچار کمبود بودجه و مشکلات ناشی از آن نشود.


وی در خصوص اقدامات صورت گرفته در زمینه افزایش حقوق و همسان‌سازی حقوق و دستمزد اعضای هیئت علمی مطالبی را عنوان کرد و خاطرنشان کرد: در این زمینه فرمولی تهیه و تنظیم شده است که در صورت نهایی شدن، ابلاغ و احکام صادر می‌شود.


وی بر لزوم دورکاری کارکنان در شرایط فعلی قرمز کرونایی تأکید کرد و گفت: اعضای هیئت علمی در صورتی که ضرورتی برای حضور آن‌ها در دانشگاه نباشد به‌صورت مجازی فعالیت‌های علمی و آموزشی خود را به انجام برسانند و کارکنان نیز لازم است با تأکید بر دورکاری، وظایف محوله خود را انجام دهند و در صورت نیاز به‌صورت حداقلی در دانشگاه حضور یابند.


در پایان نشست، بازنگری برنامه درسی دوره‌های کارشناسی ارشد و دکتری پژوهش هنر که به تصویب شورای آموزشی و کمیسیون جامع آموزشی دانشگاه رسیده بود، طبق آیین‌نامه جهت اطلاع‌رسانی، از سوی مینایی، مدیر دفتر برنامه‌ریزی، گسترش و بازنگری مطرح و در شورای دانشگاه مورد تصویب قرار گرفت.


انتهای پیام/۴۱۱۸/

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب