دانشگاه آزاد اسلامی چه کمکی به احیای کارخانجات تعطیل و نیمهتعطیل برای مانعزدایی از تولید خواهد کرد؟/ پیوند علم و صنعت با پژوهش و تحقیق
سلطانعلی میر در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا با تحلیل و ارزیابی نقش و جایگاه دانشگاه آزاد اسلامی در تحقق شعار «تولید؛ پشتیبانیها، مانعزداییها» اظهار کرد: هدف از نامگذاری سال 1400 به سال «تولید؛ پشتیبانیها، مانعزداییها» توسط مقام معظم رهبری آن است که تمامی دستگاههای اجرایی کشور و اقشار مختلف در راستای تحقق شعار سال باید با توان و ظرفیت پای کار بیایند و دانشگاهها نیز با توان علمی و پژوهشی خود میتوانند در پشتیبانی از تولید و شکوفایی آن کمک کنند.
وی در پاسخ به این سوال که دانشگاه چگونه میتواند پشتیبان بخش تولید کشور و رفع موانع در این مسیر باشد؟ گفت: تحقیق و پژوهش از ارکان مهم هر واحد تولیدی و صنعتی است که مراحل قبل از تولید مانند امکانسنجی و بازار عرضه تا مراحل بعد از تولید و تحقیق و توسعه هر واحد صنعتی را پشتیبانی میکند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان عنوان کرد: در کشور ما یکی از حلقههای مفقوده صنعت تحقیق و پژوهش است و دانشگاهها و موسسات علمی با بر عهده گرفتن این مهم میتوانند علم و صنعت را به هم پیوند زده و موجب رشد و شکوفایی صنایع در کشورمان شوند.
میر یادآور شد: هرچند در حال حاضر بسیاری از شرکتهای دانشبنیان از دل دانشگاهها و مراکز رشد و پارکهای علم و فناوری متولد شدهاند، اما این کافی نیست و باید تلاش بیشتری صورت گیرد.
وی با اشاره به ظرفیتها و توانمندیهای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در راستای تحقق شعار سال 1400 بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد بینالمللی زابل با 15 هسته فناور در مرکز رشد واحدهای فناور خود که هر کدام از این هستهها توانایی تبدیل به شرکت دانشبنیان و تولید محصول فناورانه را دارند، از ظرفیت خوبی برای کمک به تحقق شعار تولید پشتیبانی و مانعزدایی برخوردار است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان مطرح کرد: این دانشگاه با نیروی متخصص و هیئت علمی مجرب آمادگی کمک و مشاوره به صنایع مختلف در منطقه سیستان را دارد و در بخشهای مختلف تولید میتواند با تحقیق و پژوهش به آنها کمک کند و کارگاهها و کارخانجات تعطیل و نیمهتعطیل شهرکهای صنعتی را در رفع موانع تولید یاری کند.
انتهای پیام/4078/
انتهای پیام/