رویکرد جناحهای سیاسی مانع حضور جوانان شده است/ دولت پاسخگوی از بین رفتن اعتماد عمومی جامعه باشد
پیام فیض در گفتوگو با خبرنگار حوزه احزاب گروه سیاسی خبرگزاری آنا درباره اظهارت اخیر رهبری مبنی بر اختیارات رئیس جمهور گفت:در قانون اساسی کشور ما رئیس جمهور به عنوان دومین فرد در ارکان قدرت تعریف شده است.رئیس جمهور حق ندارد خود را قدرت مطلق و یا از طرف دیگر خود را تدارکاتچی بنامد.
این فعال سیاسی اصلاحطلب با اشاره به شرایط اقتصادی کشور افزود: وقتی صحبت از اقتصاد و مدیریت کلان در این حوزه میشود در ابتدای امر باید درد و مشکل شناسایی شود. متاسفانه مشکلات ما در این حوزه درمان اقتصادی ندارد.بزرگترین معضل در این زمینه عدم ثبات قیمت یا همان تورم است.در کشور ما تورم ناشی از نقدینگی سرگردان دارد، نفدینگی ریشه در افزایش پایه پولی و این افزایش ریشه در ناترازی بودجهبندی کشور دارد. در حقیقت نسبت درآمدهای دولت از هزینههای آن بیشتر است و این موضوع کسری بودجه ایجاد کرده و در نهایت مشکلات فعلی رقم خورده است.
فیض ادامه داد: لذا دولت نمیتواند پاسخگوی شرایط فعلی نباشد.خصوصا بعد از افزایش قیمت بنزین با وجود تحریمها وعدههای زیادی مبنی بر عدم افزایش قیمتها به مردم داد اما متاسفانه همه وعدهها در این حوزه عملیاتی نشد و اعتماد اجتماعی را به محاق برد. لذا دولت باید پاسخگوی از بین رفتن این اعتماد اجتماعی باشد.
این عضو حزب اراده ملت در رابطه با جوانگرایی در دولت یازدهم و دوازدهم تصریح کرد: رویکرد دولت در حوزه سیاست داخلی نیز شکاف عمیقی بین خود و حامیانش ایجاد کرد. باید دقت کرد که چرا امروز صحبت از جوانگرایی تا این اندازه مطرح میشود. شرایط فعلی ، چینش کابینه و در نتیجه عملکرد آنها امروز باعث رونق شعار جوانگرایی شده است.در حقیقت شعار جوانگرایی مولود ترکیب و عملکرد دولت است. البته در بخشهایی دولت از جوانان استفاده کرد اما این میزان کافی نیست. در حال حاضر حلقه مدیران نسل اولی دیگر پاسخگوی نیازهای فعلی کشور نیست. بنابراین درخواست رهبری در استفاده از جوانان مطالبه اکثریت مردم است.
فیض در ادامه اظهار کرد: بیش از آنکه قانون دست و پاگیر حضور جوانان در عرصه مناصب انتخابی باشد رویکرد جناحهای سیاسی رغبت حضور را در جوانان کمرنگ کرده است.متاسفانه در چینش لیستها و انتقال قدرت از نسل اول به دوم و سوم تحرک قابل ملاحظهای از هر دو جناح دیده نمیشود. رویکرد جناحهای سیاسی مانع حضور جوانان در عرصه های مدیریتی شده است.
این فعال سیاسی اصلاحطلب با اشاره به ثمرات افزایش مشارکت در انتخابات خاطرنشان کرد: یکی از بزرگترین مشکلات کشور ما که در حال حاضر با آن دست و پنجه نرم میکنیم، موضوع تحریمها است.فارغ از اینکه مشارکت بالا چه آثار و برکاتی در داخل دارد حقیقتا تا مشارکت در انتخابات بالا نباشد نمیتوان در عرصه دیپلماسی کنشگری موثر داشت.
فیض در پایان یادآور شد: عدم مشارکت در انتخابات افزایش تحریمها را در پی خواهد داشت.گرچه باید دقت کرد که تمام ارکان نظام موظف هستند تا درخواست رهبری مبنی بر ایجاد بستر مشارکت حداکثری مردم را فراهم کنند.
انتهای پیام/4158/
انتهای پیام/