لزوم برنامهریزی برای ارائه سخنرانیهای علمی در جشنواره فناوری نانو
گروه استانهای خبرگزاری آنا؛ مراسم افتتاحیه و اختتامیه ششمین جشنواره سراسری فناوری نانو دانشگاه آزاد اسلامی سوم و چهارم اسفند ۱۴۰۰ به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج و با حضور مسئولان و تجلیل از برگزیدگان دوره ششم برگزار شد.
اختراعات برتر، ابتکار و نوآوری برتر، مقالات برتر، کتب برتر، ایدههای برتر، محصولاتبرتر، شرکتهای دانشبنیان و تولیدی برتر، محقق برتر (در شاخههای مختلف: افراد حقیقی، اعضای هیئت علمی، دانشجویی، دانشآموزی)، آزمایشگاه برتر، مرکز تحقیقات برتر، طرحهای پژوهشی و دانشبنیان برتر، پایاننامه برتر (ارشد و دکتری) از محورهای جشنواره فناوری نانو دانشگاه آزاد اسلامی در دوره ششم بود.
بیشتر بخوانید:
«کاتالیزگر مغناطیسی هسته-پوسته» طراحی و سنتز شد
ایدهای برای رهایی بیماران سرطانی از شیمی درمانی
معرفی برترینهای ششمین جشنواره فناوری نانو دانشگاه آزاد اسلامی
تور بازدیدهای صنعتی مجازی، برگزاری استارتآپ در حوزههای مرتبط با نانوفناوری، برگزاری کارگاههای پژوهشی، آموزشی و سخنرانیهای تخصصی، برگزاری نمایشگاه مجاری نانو و برگزاری چالش فناوری نانو از مهمترین برنامههای جنبی جشنواره ششم بود.
حمایت از توسعه علم، فناوری و تجاریسازی محصولات نانو، شناسایی و قدردانی از افراد حقیقی و حقوقی توانمند و فعال در حوزه فناوری نانو دانشگاه آزاد اسلامی، هدایت فعالیتهای واحدهای دانشگاهی و مراکز تحقیقاتی فعال دانشگاه به سمت فناوری نانو و تشویق فعالیتهای پیشرو در این زمینه از مهمترین اهدافی بود که در ششمین جشنواره فناوری نانو دنبال شد.
ششمین دوره جشنواره فناوری نانو دانشگاه آزاد اسلامی و نمایشگاه توانمندیهای فناوری نانو سوم بهمن ۱۴۰۰ آغاز به کار کرد و ۷۵ محصول حوزه فناوری نانو در این نمایشگاه برای آشنایی پژوهشگران و مسئولان رونمایی شد.
در ششمین دوره جشنواره ملی فناوری نانو، ۹۳۶ اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که از این میان ۴۶۰ مقاله، ۱۸ اختراع، ۲۱ ابتکار و نوآوری، ۲۲ تحقیق، ۲۹۲ پایاننامه، ۲۶ ایده، ۱۸ طرح پژوهشی و دانشبنیان، ۲۵ کتاب، ۶ مرکز تحقیقات، ۴۴ محصول و چهار مورد مرتبط بود و در پایان از ۱۹ اثر برگزیده شاخص در عنوانهای مختلف تجلیل شد.
فرید جمالی شینی پژوهشگر و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز، رئیس مرکز تحقیقات مهندسی سطح پیشرفته و نانومواد این دانشگاه است که سال ۹۹ در پنجمین جشنواره سراسری فناوری نانو دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه پژوهشگر برتر علوم پایه حائز رتبه شد و سال ۱۴۰۰ در بخش «مرکز تحقیقات» ششمین جشنواره فناوری نانو دانشگاه آزاد اسلامی حائز رتبه و از وی تجلیل شد. خبرنگار خبرگزاری آنا به همین مناسبت با او درباره جشنواره ششم، چرایی برتری و تازهترین فعالیتهای مرکز تحقیقات متبوعش گفتوگو کرده است.
جمالی شینی در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا درباره ششمین جشنواره فناوری نانو دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: ارزیابی ششمین دوره این جشنواره در بخش مراکز تحقیقاتی براساس معیارهایی مانند زیرساخت، مدیریت و کارکنان، برونداد مالی شامل جذب بودجههای پژوهشی و درآمدزایی و بروندادهای خدماتی شامل خروجیهای علمی، خدمات آموزشی، مشاورهای و آزمایشگاهی، ساخت نانومواد و دستگاههای مرتبط با حوزه نانوفناوری و ... صورت گرفته است.
وی بیان کرد: مرکز تحقیقات مهندسی سطح پیشرفته و نانومواد دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز در زمینههای مورد ارزیابی که به آنها اشاره شد، دارای عملکرد مناسبی بوده و خروجیهای متعددی در زمینههای مختلف دارد؛ بنابراین در مجموع با کسب بالاترین امتیاز از بخشهای مختلف به عنوان مرکز تحقیقات برتر در حوزه فناوری نانو انتخاب و معرفی شد.
این پژوهشگر حوزه نانو ادامه داد: جشنوارههایی از این دست محلی برای نمایش دستاوردهای پژوهشگران حوزه نانو، تبادل اطلاعات و دانش و عامل انگیزشی و تشویقی برای ادامه و توسعه فعالیتهای جامعه هدف دانشگاه است؛ بنابراین با توجه به اوضاع کنونی دانشگاه و کشور بهلحاظ اقتصادی و محدودیت پاندمی که تأثیر انکارناپذیری بر فعالیتهای آموزشی و پژوهشی داشته، امید است که مسئولان توجه بیشتری در این زمینه داشته باشند.
جمالی شینی گفت: جشنواره فناوری نانو در دو دوره اخیر بهلحاظ برنامهریزی و تخصیص اعتبارات پژوهشی از طرف مسئولان مورد کمتوجهی قرار گرفته و این سبب شده است تا استقبال مناسب و درخوری از آن صورت نگیرد، مناسب بود که سخنرانیهای علمی مانند دوره قبل که دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز مجری آن بود نیز در این دوره برنامهریزی میشد.
وی درباره جدیدترین فعالیتهای مرکز تحقیقات نانو دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز مطرح کرد: در این رابطه میتوان به برگزاری دورههای آموزشی برای مدیران و کارکنان فولاد اکسین اهواز و اخذ مجوز و راهاندازی مجله برای مرکز تحقیقات اشاره کرد، برقراری تفاهمنامه میان این مرکز تحقیقات و مرکز نانوفناوری صنعتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز از جدیدترین فعالیتهای این مرکز است.
بیشتر بخوانید:
گذری بر ۶ دوره جشنواره فناوری نانو در دانشگاه آزاد اسلامی
سیری در ۵ دوره جشنواره فناوری نانو
اختراع پوشش و چسب پایه آب ضد حریق
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز در مورد پیشنهاد و یا انتقاد نسبت به جشنواره ششم گفت: پشتیبانی جشنواره بهلحاظ اعلام سامانه برای بارگذاری مستندات پژوهشگران در دو دوره اخیر مناسب نبوده است، امیدوارم در برنامههای آتی بیشتر مورد توجه قرار گیرد. مناسب بود که در دوره اخیر (ششمین دوره) با توجه به محدودیت پاندمی، جشنواره به صورت مجازی (حداقل اختتامیه) نیز ارائه میشد تا امکان شرکت هم بهصورت حضوری و هم بهصورت مجازی فراهم باشد.
جمالی شینی درباره برنامههای پیش روی مرکز تحقیقات متبوع خود اظهار کرد: هدف مرکز کیفیکردن فعالیتهای جاری و افزایش ارتباط با دیگر مراکز در قالب عقد قراردادهای همکاری و تفاهمنامههاست و در این راستا عقد تفاهمنامه با مرکز تحقیقات پلاسما و لیزر دانشگاه شهید چمران اهواز در دستور کار قرار دارد.
انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/
انتهای پیام/