مشارکت پایین مردم در انتخابات ناشی از ضعف عملکرد دولتهای اصلاحطلب است
صادق خلیلیان در گفتگو با خبرنگار حوزه سیاست داخلی گروه سیاسی خبرگزاری آنا در رابطه با لزوم وحدت میان احزاب و گروههای جریان اصولگرا گفت: در حال حاضر هر رو جناح اصلاحطلب و اصولگرا با تعداد گروهها و احزاب سیاسی مواجه هستند. در این میان به دلیل اینکه دولت حاضر با حمایت اصللاحطلبان بر روی کار است کمتر خود را در معرض عموم قرار میدهند چرا که دولت موفق نبوده و مردم نارضایتی شدیدی نسبت به عملکرد دولت و اصللحطلبانی که حامی آن بودند، دارد.
عضو کابینه دولت دهم افزود: لذا با توجه به نارضایتی مردم در خصوص عملکرد دولت، حامیان وی که شامل اصلاحطلبان میشود در حاشیه قرار گرفتند و به همین دلیل اختلافات آنها در سطح جامعه نمود پیدا نکرده است. در حال حاضر اصولگرایان در غالب شانا و شورای وحدت مذاکره و رایزنی برای اتحاد و توافق بر روی اصول با یکدیگر مذاکره و رایزنی میکنند.
خلیلیان با تأکید بر اینکه در انتخابات آینده افزایش مشارکت در اولویت قرار دارد، تصریح کرد:در واقع با توجه به سخنان مقام معظم رهبری در مورد اینکه مشارکت مردم مردم در اولویت قرار دارد و بعد از بعد از مشارکت مسئله انتخاب اصلح مطرح است، باید انتخاباتی مرکب از همه سلایق داشته باشیم. به عبارت دیگر باید انتخابات چهار ضلعی را تجربه کنیم.
این چهره اصولگرا در توضیح چهار ضلع انتخابات خاطرنشان کرد: چهار ضلع مذکور شامل اصلاحطلبان، اصولگرایان، مستقلین و اعضای دولتهای نهم و دهم است. بنده معتقد به این هستم که دولتهای نهم و دهم جریان موفقی در اجرا بودند که در جبهه اسلامی به دنبال این هستیم که بتوانیم تجربه موفق قبلی را در چارچوب اصول قانون اساسی در معرض انتخاب مردم قرار دهیم.
خلیلیان همچنین متذکر شد: لذا اگر انتخابات چهار ضلعی برگزار شود به دلیل تنوع سلایق اهمیت و نقش به سزایی در افزایش مشارکت خواهد داشت. اما در مقابل انتخابات دو قطبی میان دو جریان اصلاحطلب و اصولگرا، دیگر جوابگو نیست.
وی در واکنش به این گمانه که گفته میشود اصولگرایان برای پیروزی در انتخابات نیاز به مشارکت پایین دارند، ادامه داد: انتخابات سال 88 که در آن جریان اصولگرا از احمدینژاد حمایت کرد، نقض این گمانه است چنانکه در انتخابات مذکور بالاترین میزان مشارکت بعد از پیروزی انقلاب صورت گرفت. در حقیقت بعد از رحلت امام خمینی (ره) چهار ریاستجمهوری را تجربه کردیم، هر موقع اصلاحطلبان روی کار بودند، سطح مشارکت در انتخابات مختلف پایین آمد.
خلیلیان در پایان یادآور شد: به عبارت دیگر در هشت سالی که اصلاحطلبان بر روی کار بودند سطح مشارکت مردم در انتخابات کاهش پیدا کرده است کمااینکه در دولت اصلاحات و دولت روحانی این اتفاق رخ داد. لذا مشارکت پایین مردم در انتخابات ناشی از ضعف عملکرد دولتهای اصلاحطلب و مورد حمایت آنها است همچنانکه اوج آن را در دولت روحانی اتفاق افتاد و مردم نسبت به انتخاب و ورود به صحنه سیاست دلسرد شدند.
انتهای پیام/4158/
انتهای پیام/