تولید آزمایشگاهی پودر جوانه گندم به پایان رسید/ ارتقای فعالیتهای پژوهشی در دستور کار
بهمن کُرد در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا، درباره شاخصترین فعالیتها و دستاوردهای دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد بهویژه در حوزه پژوهش و فناوری در سال 99 اظهار کرد: در سال 99 در شرایط کرونا فعالیت پژوهشی و علمی دانشگاه قابل قبول بود و مانند سالهای گذشته مقالات متعددی در نشریات معتبر داخلی و خارجی توسط استادان این واحد به چاپ رسید و تلاشهایی در زمینه چاپ کتاب نیز انجام شد.
وی با بیان اینکه در نظر داریم در سال 1400 چند کرسی تخصصی-ترویجی در دانشگاه برگزار کنیم، افزود: دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد موفق شده است که مجوز گرنت پژوهشی برای یکی از استادان (جواد نظریدلجو) واحد اخذ کند و فرایند احذ مجوز گرنت پژوهشی برای یکی دیگر از استادان (موسی ارشد) در حال انجام است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد ادامه داد: این واحد دانشگاهی بهمنظور عدم اخلال در برگزاری جلسات دفاعیه در شرایط کرونا و قرنطینهبودن شهر تلاش کرد که مجوز استفاده از سامانه برگزاری جلسات دفاعیه مجازی (سامانه دان) را اخذ کند و از آبان 1399 تمام جلسات دفاعیه در سطح کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی و حتی برگزاری مراسم، جلسات مختلف اداری، آموزشی و پژوهشی از طریق همان سامانه انجام شده است.
کُرد اضافه کرد: با سازمانهای مختلف ازجمله فرمانداری شهرستانهای مهاباد، بوکان، شرکت پتروشیمی مهاباد و ادارهکل فنیوحرفهای استان آذربایجان غربی اقدامات لازم برای همکاری و انجام امور پژوهشی و حل مسائل مبتلابه آنها، اتخاذ و رایزنیهای لازم انجام شده که در مرحله نهاییشدن است.
وی بیان کرد: از شاخصترین فعالیتها و دستاوردها در سال 99 میتوان تهیه پودر جوانه گندم توسط همکاران آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد که مراحل تولید آزمایشگاهی آن به پایان رسیده است را نام برد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد در پاسخ به این پرسش که این دانشگاه در راستای مبارزه با بحران کرونا چه دستاورد یا محصولاتی داشته است؟ خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه تهیه محصولات لازم برای مقابله با بیماری کرونا ازجمله تولید مواد بهداشتی و ضدعفونیکننده نیاز به تأمین مواد اولیه و دستگاههای پرکننده چندنازله دارد و تهیه آنها هزینه زیادی دارد، در شرایط فعلی برای دانشگاه تهیه این محصولات مقدور نبوده است.
کُرد در پاسخ به این پرسش که با ورود به سال 1400 و تأکید مسئولان بر انتخاب دانشگاه آزاد اسلامی بهعنوان انتخاب نخست داوطلبان در سال 1404، چگونه و با چه سیاستها و برنامههایی باید به این هدف نزدیک شویم؟ عنوان کرد: معرفی توانمندیها و قابلیتهای دانشگاه مانند آزمایشگاهها و دستگاههای پیشرفته، سایتهای کامپیوتر، معرفی استادان برجسته هر رشته آموزشی، امکانات آموزشی، رفاهی، خوابگاهی و سالنهای ورزشی از طریق تبلیغات در فضای مجازی یا تبلیغات در رسانههای عمومی ازجمله صداوسیما قطعاً در جذب داوطلبان مؤثر خواهد بود؛ چراکه واحد مهاباد از لحاظ امکانات آموزشی، پژوهشی، ورزشی و رفاهی یکی از واحدهای برتر در شمالغرب ایران است و وجود استادان توانمند با مرتبه علمی استادیار و بالاتر بر توانمندیها افزوده است.
تمرکز اصلی در جذب رشتههای تحصیلات تکمیلی کارشناسی ارشد و دکتری
وی درباره برنامههای حوزه آموزشی برای ایجاد و افزایش رشته در واحد مهاباد در سال 1400 توضیح داد: تمرکز اصلی در جذب رشتههای تحصیلات تکمیلی کارشناسی ارشد و دکتری خواهد بود. با توجه به ارتقای مرتبه علمی بسیاری از همکاران هیئت علمی و اخذ مرتبههای دانشیاری و استادیاری در بسیاری از رشتهها و گروههای آموزشی، امکان اخذ مجوز رشتههای تحصیلات تکمیلی در مقاطع ارشد و دکتری وجود دارد. ضمن اینکه ایجاد رشتههای جدید بینرشتهای با توجه به نیازهای منطقه و استان از اولویتهای واحد مهاباد برای سال 1400 است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد در پاسخ به این سؤال که سال 1400 را با چه اولویت و برنامه اصلی آغاز خواهید کرد؟ متذکر شد: ارتقای فعالیتهای پژوهشی در سال 1400 از طریق تشویق بیشتر استادان به انجام فعالیتهای پژوهشی در مرکز رشد واحد جزء سیاستهای اصلی برای سال 1400 است. تشویق استادان به انجام فعالیتهای پژوهشی بروندانشگاهی نیز در این امر بسیار مؤثر است.
کُرد ادامه داد: در حوزه آموزش نیز که بهدلیل شرایط بیماری کرونا آموزشها بهصورت مجازی انجام میشود، دانشگاه آزاد اسلامی جزء دانشگاههای موفق کشور است که ارتقای آموزش مجازی و تلفیق آن با آموزش حضوری در کلاسهای عملی و آزمایشگاهی با رعایت کامل پروتکلهای بهداشتی از سیاستهای اصلی آموزش واحد مهاباد برای سال 1400 است.
انتهای پیام/4103/4062/
انتهای پیام/