دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
میرمحمدی:

تولید مرغ به تعادل رسید/ به‌دنبال تنظیم بازار هستیم

بازرس کل امور صنعت معدن و تجارت گفت: ما ذخایر گوشت و مرغ به اندازه کافی داریم و تولید مرغ نیز به حد مطلوب است و از بابت تولید مرغ نگرانی‌ای نداریم.
کد خبر : 570028
قیمت مرغ.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه صنعت و معدن گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، میرمحمدی، بازرس کل امور صنعت معدن و تجارت سازمان بازرسی کل کشور در برنامه سلام صبح بخیر رادیو ایران درباره بررسی وضعیت توزیع کالاهای اساسی از جمله گوشت مرغ در بازار اظهار کرد: سازمان بازرسی در راستای انجام قانون اساسی به طور مستمر با دستگاه‌های ناظر در بازار همکاری داشته است.


وی افزود: بعد از سخنان رهبر معظم انقلاب در روز درختکاری برای کمک به دولت و برداشتن التهاب از بازار، همه کارهای دیگر این سازمان روی زمین گذاشته شده و از روز قبل با همکاری وزارت صمت، تعزیرات حکومتی و اصناف موضوع توزیع مرغ در میادین میوه و تره بار را بررسی کردیم.


بازرس کل امور صنعت معدن و تجارت می‌گوید آنچه که حائز اهمیت است این است که برخی مراکز به عنوان مرکز اصلی توزیع مرغ هستند. به عنوان مثال میدان تره بار پیروزی دیروز ۲۰۰ تن مرغ توزیع کرد که در روزهای پیش از آن، این مقدار ۱۳۰ تن بود اما خبر حضور وزیر جهاد کشاورزی در این میدان باعث شد، که مقدار آن از ۱۳۰ تن به ۲۰۰ تن برسد.


میرمحمدی عنوان کرد: ما ذخایر گوشت و مرغ به اندازه کافی داریم و تولید مرغ نیز به حد مطلوب است و نگرانی از بابت تولید مرغ نداریم.


به گفته وی ۱۲۰۰ تن مصرف روزانه مرغ تهران است و براساس گزارش وزارت جهاد کشاورزی، جمعا در حدود ۶۰۰ تن در میادین بهمن و پیروزی عرضه می‌شود و مابقی توسط کشتارگاه‌ها انجام می‌شود.


 بازرس کل امور صنعت معدن و تجارت تصریح کرد: اتحادیه بر اساس یک ضابطه‌ای، مجوز دریافت مرغ را صادر می‌کند که ممکن است در این فرآیند، فرد از دو مرکز عمده، حواله مرغ دریافت کند. همچنین در این بازدیدها، متوجه شدیم، فردی هم که سهمیه گرفته و مرغ ۱۹ هزارتومانی خریده بود، به مردم با مبلغ ۳۴ هزار تومان می‌فروخت که سریعا تعزیرات هم وارد شد و برخورد قضایی صورت گرفت و مردم هم توانستند از آن مرکز، مرغ را با قیمت مصوب خریداری کنند.


میرمحمدی در پایان خاطرنشان کرد: کشور در شرایط اقتصادی خاصی قرار دارد و ما در سازمان بازرسی کل کشور، تاکنون مکاتبات زیادی را تحت هشدار به وزارت صمت و جهاد کشاورزی و ریاست جمهوری دادیم و باید با یک عزم و اراده جهادی مشکلات و فرآیند توزیع را حل کنند و اتحادیه هم که مسئول نظارت را برعهده دارد، باید سازوکاری داشته باشد تا توزیع به صورت عادلانه انجام شود.


انتهای پیام/4129/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب