دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
06 اسفند 1399 - 20:03
جهانگیری:

باید زبان فارسی محور همبستگی اقوام باشد

معاون اول رئیس‌جمهور گفت: یکی از مطالبات اقوام ایرانی احیای زبان قومی آن‌ها است، باید در عین توجه به زبان فارسی به عنوان محور همبستگی کشور به مطالبات آن‌ها نیز پاسخ داده شود.
کد خبر : 566872
jahangiri-624x416.jpg

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، اسحاق جهانگیری در جلسه هیات امنای فرهنگستان‌های جمهوری اسلامی ایران که به ریاست وی برگزار شد، فرارسیدن میلاد باسعادت مولای متقیان حضرت امیرالمؤمنین(ع) را تبریک گفت و با اشاره به گزارش‌های ارائه شده از سوی روسای فرهنگستان‌های کشور از عملکرد آنان قدردانی کرد.


معاون اول رئیس‌جمهوری با اشاره به گزارش فرهنگستان علوم پزشکی در خصوص بیماری کرونا بر حمایت همه بخش‌ها از تصمیمات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای مقابله با شیوع این بیماری تأکید کرد و گفت: کرونا علاوه بر مسائل سلامت مردم پیامدهای زیادی در ابعاد اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و به‌ویژه اجتماعی و زندگی انسان‌ها داشته است.


جهانگیری افزود: فرهنگستان‌های کشور به تناسب ارتباط موضوع کرونا با زندگی مردم باید به مطالعه ابعاد و راهکارهای مقابله با تبعات کرونا بپردازند.


معاون اول رئیس‌جمهوری تصریح کرد: یکی از بخش‌هایی که پس از شیوع بیماری کرونا آسیب فراوانی دید بخش هنر و زندگی هنرمندان بود؛ زیرا تمام رشته‌های هنری وقتی می‌توانند عرضه شوند که مردم حضور داشته باشند و وقتی به دلیل رعایت ضوابط بهداشتی، برگزاری تجمعات منتفی می‌شود، هنرمندان آسیب می‌بینند و حتی ممکن است برخی از رشته‌های هنری به دست فراموشی سپرده شوند.


جهانگیری با اشاره به گزارش ارائه شده در خصوص عملکرد فرهنگستان ادب و زبان فارسی گفت: یکی از مطالبات اقوام ایرانی احیای زبان قومی آن‌ها است، باید در عین توجه به زبان فارسی به عنوان محور همبستگی کشور به مطالبات آن‌ها نیز پاسخ داده شود.


در این جلسه که وزرای بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، علوم تحقیقات و فناروی و فرهنگ و ارشاد اسلامی حضور داشتند؛ دستور کار هیات امنای فرهنگستان‌ها در خصوص موضوع اداری، مالی، پشتیبانی و نیز گزارش حسابرسی صورت‌های مالی ارائه و به تصویب اعضا رسید.


همچنین آقایان مرندی، حداد عادل، داوری اردکانی و اسماعیلی به ترتیب گزارش اهم عملکرد و برنامه‌های پنج ساله فرهنگستان‌های علوم پزشکی، زبان و ادب فارسی، علوم و هنر را ارائه کردند.


انتهای پیام/41129/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب