دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
دهقانی فیروزآبادی در بازدید از واحد تهران شمال:

دانشگاه آزاد اسلامی به دانشگاه کارآفرین و حل مسئله تبدیل می‌شود

معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی به دانشگاه کارآفرین و حل مسئله تبدیل می‌شود
کد خبر : 566808
photo_2021-02-24_15-10-36.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، روح‌الله دهقانی فیروزآبادی، معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی امروز از دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال بازدید کرد.


در این بازدید، وحید ضرغامی، قائم مقام معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه، عبدالله محمدی، مدیرکل آزمایشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی دانشگاه، محمدجواد صدری‌مهر، مدیرکل تجاری‌سازی و پارک علم و فناوری دانشگاه، شفاعتی، مدیر رصد و تحلیل فناوری دانشگاه، حمیدرضا خالدی، رئیس واحد تهران شمال و برخی مدیران این واحد دانشگاهی حضور داشتند.


 روح‌الله دهقانی فیروزآبادی، معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی در جلسه با مدیران واحد تهران شمال با بیان اینکه مردم دیگر دانشگاه را به‌خصوص در حوزه فنی-مهندسی و علوم انسانی نمی‌خواهند و شاهد آن خالی بودن صندلی‌های دانشگاه‌های حتی دولتی در این حوزه‌هاست، خاطرنشان کرد: دانشگاه‌ها دیگر کار نمی‌کنند و مشتری زمانی که سیستم را نخواهد آن سیستم مضمحل می‌شود. این در حالی است که دانشگاه دولتی به نفت متصل است و این اضمحلال را کمتر درک می‌کند.


وی افزود: با تداوم این شرایط در 10 سال آینده از دانشگاه‌ها تنها بناهای یادبود خواهد بود. دنیا در حال پارادایم شیفت است.  معتقد هستم دانشگاه نه کارخانه است نه هلدینگ نه خط تولید. دانشگاه کارخانه انسان‌سازی است و قبلاً برای دولت، صنعت و شرکت‌های بزرگ انسان تربیت شده اما امروز این بازار پر شده و دیگر دانشگاه کار نمی‌کند. زمانی مردم برای حضور فرزندان در دانشگاه سرمایه‌گذاری می‌کردند، اما امروز این رویه تغییر کرده چرا که پی برده‌اند که درس و مدرک فایده‌ای ندارد.


رئیس شبکه پژوهشی و آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: اگر مردم احساس کنند که فرزندشان را به دانشگاه آزاد می‌فرستند و آن‌ها تبدیل به کارآفرین می‌شوند، حتما حاضر هستند که دو برابر شهریه امروز نیز پرداخت کنند.


وی با تشریح روند حرکتی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: دانشگاه نسل یک و در مقطع کارشناسی آدم دیوان‌سالار تربیت می‌کرد و در دهه ۶۰ کسانی که حتی ترم 6 و 7 بودند به‌راحتی استخدام دولت و شرکت‌ها می‌شدند، اما در دوره بعد متقاضی کارشناسی ارشد و دکتری شدند. این مقاطع اضافه شد تا دانشگاه همچنان جذاب‌تر باشد.


دهقانی فیروزآبادی افزود: ما می‌خواهیم دانشگاه آزاد اسلامی را به دانشگاه کارآفرین و حل مسئله تبدیل کنیم تا مردم فرزندانشان را به سوی دانشگاه آزاد اسلامی سوق دهند. در این مسیر برخی از واحدها به همت مدیران بالا خواهند آمد و برخی دیگر از واحدهایی که در اوج هستند افت خواهند کرد. در مجموع این دانشگاه در نسل سوم و چهارم می‌تواند اول باشد.


معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه بر ایجاد اکوسیستم فناوری با هدف بهره‌مندی اساتید و دانشجویان تأکید کرد و افزود: گاهی اوقات هزینه‌های اصلاح، از ساخت مجدد آن خسته‌کنندتر و پرهزینه‌تر است. معماری دانشگاه آزاد اسلامی بر اساس آموزش بوده و طوری بسته شده که نمی‌توان آن را تکان داد. بر همین اساس باید دو کار انجام داد؛ یکی اصلاح زیرساخت‌های موجود تا حد امکان و دو ایجاد زیرساخت‌های جدید است. بر این اساس چهار ریل در معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی شامل ریل سرای نوآوری، آزمایشگاه مرکزی، ارتباط با صنعت و حمایت از فعالیت‌های فناورانه اعضای هیئت علمی تعبیه کرده‌ایم.


وی در پایان سخنان خود طراحی یک سیستم بر مبنای تقوای انسان‌ها را باعث شکست قطعی دانست و افزود: طراحی یک سیستم بر مبنای منافع مشروع و قانونی افراد متضمن توفیق خواهد بود و در این شرایط  اگر آدم با تقوا وارد این سیستم شود قطعاً شرایط بهتری رقم خواهد خورد.


در این جلسه حمیدرضا خالدی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال نیز به اقدامات و ظرفیت‌های این واحد دانشگاهی پرداخت و در ادامه نیز مدیران این واحد دانشگاهی به ارائه نظرات خود پرداختند.


انتهای پیام/4118/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب