انجمن علمی شهرسازی دانشگاه آزاد اسلامی شهرقدس چه هدفی را دنبال میکند/ از کسب مقام ششم بین 240 انجمن کشور تا برگزاری نمایشگاههای نقاشی///// آماده انتشار////// بماند////////
گروه استانهای خبرگزاری آنا ـ حسین بوذری؛ انجمن علمی و دانشجویی شهرسازی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس سال 1393 با 100 عضو تشکیل شد.
در مجموعه انجمن علمی و دانشجویی شهرسازی تعدادی از دانشجویان علاقهمند به رشته معماری فعالیت میکنند و فعالیتهای فراوانی در حیطههای علمی، پژوهشی، هنری، مسابقات، بازدیدهای علمی، فعالیت با ارگان های دولتی و ... صورت گرفته است.
بیشتر بخوانید:
پروژه پرینتر سهبُعدی در مراحل نهایی ساخت و کالیبراسیون
حرکت به سمت آموزش کاربردی با تکیه بر شبیهسازیها و مسابقات علمی
ترویج روحیه فعالیت گروهی دانشجویان در انجمنهای علمی
خبرنگار آنا برای آگاهی از جزئیات فعالیتهای انجمن علمی و دانشجویی شهرسازی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس گفتوگویی را با رئیس هیئت مدیره انجمن علمی و دانشجویی شهرسازی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس ترتیب داده است.
گفتگوی آنا با نگار خرمی را در زیر میخوانید:
آنا: انجمن علمی و دانشجویی شهرسازی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس را با ذکر جزئیات، چگونگی تشکیل، نوع و حیطه کارکرد آن (زمینههای کاری) معرفی کنید.
خرمی: انجمن علمی و دانشجویی شهرسازی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس سال 1393 با 100 عضو تشکیل شد.
جایگاه و وظایف انجمنهای علمی در دانشگاه آزاد اسلامی
در مجموعه انجمن علمی و دانشجویی شهرسازی تعدادی از دانشجویان علاقهمند به رشته معماری فعالیت میکنند و فعالیتهای فراوانی در حیطههای علمی، پژوهشی، هنری، مسابقات، بازدیدهای علمی، فعالیت با ارگان های دولتی و ... صورت گرفته است.
آنا: جایگاه و وظایف انجمنهای علمی در دانشگاه آزاد اسلامی را چگونه ارزیابی میکنید؟
خرمی: انجمنها متشکل از دانشجویان مستعد هستند که بهدلیل پیشبرد اهداف دانشجویی خود در محیطی کاملاً دوستانه با همراهی جمعی از استادان دانشگاهی از این بستر استفاده کرده و برای تأسیس و فعالیتهای دانشجویان اعم از برگزاری سمینار، وبینار، بازدید علمی، فعالیتهای آموزشی، پژوهشی و فرهنگی و هنری اقدامات لازم را انجام میدهند.
آنا: انجمنهای علمی بهعنوان هستههای تخصصی چه نقشی در پیشبرد علمی و توسعه علم و دانش بهویژه دانشهای نوین دارند؟
خرمی: انجمن شهرسازی از طریق ایجاد انگیزه در دانشجویان میکوشد تا افراد مستعد و توانمند خود را شناسایی برای محیط خدمت به جامعه در زمینههای آموزشی و پژوهشی و فعالیت با ارگانهای مختلف آماده کند.
آنا: حمایت از انجمنهای علمی و دانشجویی را چگونه ارزیابی میکنید و مشکلات و چالشهای مسیر فعالیت خود را چه میدانید؟
خرمی: حمایت از انجمن شهرسازی از ابتدای تأسیس توسط دکتر عبدالله قاسمی پیربلوطی و بخشهای ذیربط رضایتبخش بوده است.
البته تأسیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس پس از ریاست دکتر زهرا خلج با حمایتهای دلسوزانه وی در سرعت بخشیدن پیگیری امور و برنامهها بسیار مؤثر بوده است.
آنا: انجمنهای علمی چگونه تقویت میشوند تا در پیشبرد علم موفق باشند؟
خرمی: تقویت انجمنها نیاز به حمایت مسئولان از جمله رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی دارد که در واحد شهرقدس این حمایت از سوی مسئولان مربوطه به طور کامل انجام میشود.
نحوه همکاری مسئولان با انجمن علمی و دانشجویی شهرسازی
همچنین سایر حوزههای معاونتی و مدیران بخشها و دانشکدهها نیز تعامل بسیار خوبی با دفتر باشگاه پژوهشگران دارند و از فعالیتهای انجمنها در دانشکدهها حمایت کامل به عمل میآورند که این موضوع موجب تقویت روزافزون انجمنها در یک سال اخیر شده است.
از سوی دیگر انتقال انجمنها به عنوان زیرمجموعه باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان از دید دانشجویان یک اقدام بسیار مؤثر و مفید بوده، چراکه دانشجویان در فضایی علمی و بسیار مثبت میتوانند با استادان تعامل داشته باشند.
آنا: نحوه همکاری مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی با انجمن علمی و دانشجویی شهرسازی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس چگونه بوده است؟
خرمی: با امتنان بیکران از مساعدتهای دکتر قاسمی پیربلوطی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شهرقدس و دکتر زهرا خلج رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان این دانشگاه که با حسن نیت، اخلاقمداری و صبوری پاسخگوی مکاتبات دانشجویان بودند.
آنا: در حوزههای اجتماعی، علمی، فرهنگی چه موفقیتها و دستاوردهایی داشتهاید؟
خرمی: کسب مقام ششم بین 240 انجمن سطح کشور، برگزاری بازدیدهای علمی، فعالیت در حوزه امور خیریه، تولید محصولات ضدعفونیکننده، برگزاری نمایشگاههای خیریه و نقاشی، اهدای چندین تابلو نقاشی و فعالیت در ارگانهای دولتی از جمله اقدامات مؤثری بوده که میتوان به آنها اشاره کرد.
آنا: آیا در انجمن خود موفق به تولید محصول یا موفقیتهای دیگری شدهاید؟ (بهویژه فعالیتهای کرونایی)
خرمی: با توجه به رسالت اجتماعی در مبارزه با شیوع کرونا به صورت جهادی در خط تولید بستهبندی ژلهای ضدعفونیکننده فعالیت کردهایم.
انتهای پیام/4078/
انتهای پیام/