کارآفرینی و محصول محوربودن هدف اصلی مرکز تحقیقات مهندسی واحد علوم و تحقیقات است
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از واحد علوم و تحقیقات، نادر جعفرنیا دابانلو سرپرست مرکز تحقیقات مهندسی در پزشکی و بیولوژی واحد علوم و تحقیقات، گفت: امروزه تولید علم و دانش فنی سرلوحه فعالیت مراکز آموزشی و تحقیقاتی در کشورهای پیشرفته است؛ این امر باعث توسعه و رشد صنعت میشود.
وی افزود: مراکز تحقیقاتی دانشگاهی از جمله مراکزی هستند که با مهارتآموزی و تولید دانش فنی میتوانند علاوه بر آمادهسازی دانشجویان برای فعالیت در صنعت، به پیشرفت این حوزه در کشور کمک شایانی کنند. بر این اساس کارآفرینی، مسئله و محصول محوربودن هدف اصلی مرکز تحقیقات مهندسی در پزشکی و بیولوژی واحد علوم و تحقیقات است.
جعفرنیا دابانلو ادامه داد: یکی از برنامههای این مرکز در راستای کارآفرینی و کسب شغل مناسب برای دانشجویان، برگزاری کارگاههای مهارتی با همکاری نهادهای علمی و پژوهشی نظیر «موسسه آموزشی پژوهشی تجهیز توانمند سها» است.
وی اظهار کرد: تاکنون بیش از 60 کد شناسه برای کارگاههای مهارتی از سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی توسط موسسه سها اخذ شده که در این مرکز طی برنامه ریزی انجام شده در حال اجرا هستند. به عنوان نمونه میتوان از برگزاری کارگاههای سونوگرافی در دو سطح مقدماتی و پیشرفته، تکنسین لابراتوار دندانسازی، دوره جامع Cad/Cam در دندانسازی و لیزر در پزشکی نام برد.
وی با بیان اینکه علاوه بر دانشجویان و دانشآموختگان واحد علوم و تحقیقات، دانشجویان، دانشآموختگان و علاقمندان سایر دانشگاهها و پژوهشگران نیز میتوانند از این کارگاههای مهارتی بهره لازم را کسب کنند، تصریح کرد: محتوای ارائه شده در این کارگاههای مهارتی موجب کسب تجربه و آمادگی دانشجویان برای فعالیت در صنعت و بازار کار میشود.
جعفرینا دابانلو ادامه داد: تولید سامانه تحت موبایل «حمایت و پشتیبانی از زنان باردار» نیز از دیگر برنامههای مرکز تحقیقات مهندسی در پزشکی و بیولوژی واحد علوم و تحقیقات است.
وی افزود: نرمافزار پشتیبانی و حمایت از زنان باردار که با همکاری شرکت سرا پژوه آتیه و مالکیت معنوی و مادی مرکز و شرکت سرا پژوه آتیه تولید خواهد شد، سامانه حمایت از مادران باردار در طول دوره بارداری و تا دو سال پس از آن است که از طریق موبایل بهصورت آنلاین، خدمات لازم و مربوط به مادران (ازجمله ارتباط با پزشک، اطلاعاتی نظیر فعالیتهای ورزشی ضروری دوران بارداری، میزان ویتامینهای لازم، وضعیت جنین، زمان مراجعه حضوری به پزشک و...) را در اختیار آنها قرار میدهد.
به گفته سرپرست مرکز تحقیقات مهندسی در پزشکی و بیولوژی واحد علوم و تحقیقات، نسخه پایلوت این نرم افزار سال آینده و پس از آن نسخه قابل فروش آماده خواهد شد.
انتهای پیام/4040/
انتهای پیام/