دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
حاتمی مطرح کرد؛

لزوم حمایت از کادر درمان در زمینه روانشناختی/ مشاوره بیش از 700 روانشناس به مردم در طول کرونا

رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره بر لزوم حمایت مشاوره‌ای روانی از کادر درمان تاکید کرد.
کد خبر : 565330
333.jpg

محمد حاتمی در گفت‌و‌گو با خبرنگار بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، با بیان اینکه باید از کادر درمان که در یک سال گذشته در خط مقدم مقابله با کرونا بودند و از نظر روحی و روانی نیاز به حمایت دارند گفت: کادر درمان پیش‌قراولان مبارزه با ویروس کرونا محسوب می‌شوند و مورد توجه نهادها و ارگان‌های مربوطه از جمله سازمان نظام روانشناسی و مشاوره بوده‌اند؛ لذا به دلیل اینکه کادر درمان تحت نظارت و رسماً کارمند رسمی خود وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هستند همان روزهای اول پیشنهاداتی دادیم مبنی بر اینکه این عزیزان مورد حمایت روحی و روانی قرار گیرند.


وی افزود: سازمان نظام روان شناسی و مشاوره جمهوری اسلامی ایران با همکاری وزارت بهداشت پروتکل‌های بهداشتی و روانی خوبی برای کادر درمان ایجاد کرئده و مدام درحال رصد و پایش هستند.


رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره گفت:   برای کادر درمان برنامه‌های متنوعی از نظر حمایتی و مسائل  روانشناختی در نظر گرفته شده است که قرار است در بیمارستان‌ها، در شهرستان‌ها و جاهای مختلف اجرا شود.


وی گفت: ما نیز از همان روز اول شیوع بیماری کرونا به وزارت بهداشت اعلام کردیم نه تنها  در زمینه کادر درمان  بلکه در خصوص سوگ کرونا یاخودکشی و همچنین سلامت روان شهروندان آمادگی همکاری با وزارت بهداشت را داریم.


 حاتمی گفت:برای خدمات بهتر به مردم  حدود 700 روانشناس معرفی کردیم که به سؤالات و مشکلات رسیدگی کنند و در این زمینه یک سامانه را معرفی کردیم. 


وی بیان کرد:سازمان نظام روانشناسی و مشاوره  یک هزار مرکز خدمات روانشناسی و 7 هزار دفتر در سراسر کشور دارد، به اضافه اینکه با سازمان بهزیستی و نهادهای دیگر هم در ارتباط هستیم و آماده خدمات رسانی به کشور هستیم.


 رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره  با اشاره به تعطیلات مدارسی و تاثیر روحی بر دانش آموزان گفت: تعطیلات مدارس بسیار تأثیر منفی بر روح و روان دانش آموزان داشته است.


حاتمی ادامه داد:  البته غیر از تعطیلات نیز چاره‌ای نداشتیم ولی  بچه‌ها نیاز به حرکت و جنب و جوش و پرسیدن سؤال و فعالیت‌های جمعی دارند و پس از مدتی حوصله‌شان در خانه سر می‌رود و اگر والدین هم برنامه‌ای برای اینها نداشته باشند، دچار رفتارهای بیش‌فعالانه و مقابله‌ای با خانواده می‌شوند و عمده مشکلاتی که در این زمینه داشتیم.


 وی در خاتمه گفت: امیدوارم وزارت آموزش و پرورش تدابیر ویژه ای برای بحث روانشناختی کودکان بیاندیشد.


انتهای پیام/4148


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب