دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
29 بهمن 1399 - 16:54
جوابی مطرح کرد؛

کاربرد علم الکتروشیمی در درمان سرطان‌های پیشرفته/ شرکت‌های صنایع الکترونیکی زمینه اشتغال دانشجویان را فراهم می‌کنند

رئیس انجمن علمی شیمی و کاربردی دانشگاه آزاد اسلامی شیراز گفت: الکتروشیمی در داروسازی، تولید داربست‌های پلیمری و پوشش‌های نگهداری داروها، تولید انواع سنسورها و تجهیزات پزشکی به‌منظور تشخیص، پیشگیری و درمان سرطان‌های پیشرفته کاربرد فراوان دارد.
کد خبر : 565024
index.jpg

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از شیراز، وبینار علمی و پژوهشی الکتروشیمی توسط انجمن علمی ـ دانشجویی و شیمی کاربردی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز برگزار شد.


رئیس انجمن علمی شیمی و کاربردی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز در این وبینار به معرفی الکتروشیمی پرداخت و ارتباط آن با سایر علوم از جمله مهندسی برق، الکترونیک، کامپیوتر، مهندسی شیمی و علوم پزشکی را تشریح کرد.


آرش جوابی اضافه کرد: الکتروشیمی شاخه‌ای از علم شیمی تجزیه و شیمی فیزیک است و می‌توان الکتروشیمی را یک علم میان رشته‌ای نامید.


دانش‌آموخته کارشناسی شیمی و کاربردی و کارشناس ارشد شیمی تجزیه به معرفی انواع کاربردهای مختلف علم الکتروشیمی نظیر مانند کاربرد در صنایع پالایشگاهی و پتروشیمی، خوردگی فلزات، ابرخازن‌ها، الکتروکاتالیست‌ها، الکتروسنتز، نانوکامپوزیت‌ها، پلیمرهای رسانا پالایش و آبکاری فلزات، انرژی‌های پاک، پیل‌های سوختی پرداخت.


کاربرد فراوان علم الکتروشیمی در داروسازی


وی به کاربرد فراوان علم الکتروشیمی در داروسازی، تولید داربست‌های پلیمری و پوشش‌های نگهداری داروها، تولید انواع سنسورها و تجهیزات پزشکی برای تشخیص، پیشگیری و درمان انواع خاصی از بیماری‌ها به‌ویژه برخی از سرطان‌های پیشرفته اشاره کرد.


دانش‌آموخته کارشناسی شیمی و کاربردی و کارشناس ارشد شیمی تجزیه افزود: با توجه به اینکه علم الکتروشیمی موجب کاهش استفاده از مواد شیمیایی به ویژه مواد شیمیایی مضر در صنایع مختلف می‌شود به‌عنوان یکی از ارکان اصلی روش‌های علمی در حفظ محیط‌زیست توسط کارخانجات و صنایع مختلف شیمیایی مطرح است.


جوابی تشریح کرد: به‌دلیل گسترش و کاربرد فراوان وسایل الکترونیکی قابل حمل مانند تلفن‌های همراه، لپ‌تاپ‌ها، خودروهای هیبریدی و ... نیاز به استفاده از انواع باتری‌های قابل شارژ بیش از گذشته احساس می‌شود و در زندگی نقش بسیار مهم و چشمگیری دارد.


وی افزود: محققان و پژوهشگران بسیاری از جمله شیمیدان‌ها در بخش‌ها و مقیاس‌های مختلفی مشغول تحقیق، پژوهش و توسعه این نوع باتری‌ها هستند که موفق به تحول شگرفی در فناوری باتری‌های قابل شارژ شده‌اند.


رئیس انجمن علمی شیمی و کاربردی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز متذکر شد: برای درک اهمیت این موضوع می‌توان به جایزه نوبل شیمی که در سال 2019 به محققان الکتروشیمی و باتری‌های لیتیومی اهدا شده اشاره کرد.


بررسی جایگاه و کاربرد علم شیمی و الکتروشیمی در دنیای تکنولوژی


دانش‌آموخته کارشناسی شیمی و کاربردی و کارشناس ارشد شیمی تجزیه تأکید کرد: در چند سال گذشته بسیاری از شرکت‌ها و کارخانجات بزرگ صنایع الکترونیکی و خودروسازی از طریق سرمایه‌گذاری و همکاری گسترده با پژوهشگران و شیمیدان‌های این حوزه درآمد قابل توجهی از تجاری‌سازی انواع باتری‌ها داشته‌اند.


جوابی تبیین کرد: شرکت‌ها و کارخانجات بزرگ صنایع الکترونیکی طی چند سال گذشته زمینه اشتغال بسیاری از پژوهشگران، دانشجویان و شرکت‌های دانش‌بنیان را  در این حوزه فراهم کرده‌اند.


وی عنوان کرد: موضوع الکتروشیمی گسترده و قابل اهمیت است تا جایی که در جهان یک انجمن علمی جهانی الکتروشیمی بنا نهاده شده و همه‌ساله متخصصان و محققان مقالات و طرح‌های پژوهشی و کاربردی بسیاری در جهان منتشر می‌کنند.


رئیس انجمن علمی شیمی و کاربردی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز، بررسی جایگاه و کاربرد علم شیمی و الکتروشیمی در دنیای تکنولوژی، فناوری‌های شیمیایی و معرفی جدیدترین دستاوردهای پژوهشی در این حوزه را از جمله محورهای این وبینار علمی تخصصی عنوان کرد.


سیدامیر شمس‌نیا رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی شیراز در پایان این وبینار تخصصی با قدردانی از  رئیس و اعضای انجمن علمی شیمی کاربردی واحد شیراز  به عنوان مقام اول و برترین انجمن علمی دانشگاه آزاد اسلامی کل کشور از همکاری مشترک و گسترده‌تر باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان با انجمن شیمی این دانشگاهی در راستای انجام طرح‌های پژوهشی دانش‌بنیان برای تجاری‌سازی و ایجاد اشتغال برای دانشجویان و فعالان این حوزه خبر داد.


انتهای پیام/4078/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب