غریبی: پیل سوختی یکی از 10 دستاورد علمی است که میتواند دنیا را دگرگون کند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر حسین غریبی در هشتمین سمینار پیل سوختی ایران به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد، با توجه به سخنرانی پروفسور لایتنر در دانشگاه امیرکبیر که در سال 2005 انجام شده بود، خاطر نشان کرد: این سخرانی با موضوع پیشبینی پیشرفت های علمی که در آینده ظهور خواهد کرد، به فردایی بهتر برای دنیای بهتر اشاره دارد.
وی با بیان اینکه در این پیش بینی در چند سال آینده اسمی از تولید انرژی هسته ای ذکر نشده است، افزود: یکی از 10 تکنولوژیای که می تواند علم را دچار تحول کند، تکنولوژی پیل سوختی است .
معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی با قدردانی از تلاش های دکتر نوزاد دبیر علمی سمینار، دکتر ابراهیمی معاون پژوهشی دانشگاه آزاد نجف آباد ، دکتر رئوف رییس انجمن الکتروشیمی ایران، دکتر کثیری معاون آموزشی دانشگاه آزاد نجف آباد و دکتر نعیمی دبیر اجرایی از میزبانی دانشگاه آزاد نجف آباد تشکر کرد.
انتشار نشریه آموزشی الکتروشیمی در آینده نزدیک
رئیس انجمن الکتروشیمی ایران هم با بیان اینکه انجمن الکتروشیمی ایران با تلاش دوستان الکتروشیمی به خصوص دکتر غریبی در سال ۸۳ کار خود را شروع کرد، گفت: بعد از گذشت یک دهه و برگزاری ۱۰ سمینار سالانه الکتروشیمی در ایران اکنون این انجمن با ۴۰۰ عضو هیئت علمی امیدوار است که با گسترش فعالیت خود در دانشگاهها و استفاده از ظرفیتهای موجود در دانشگاه حرکت عظیمی در این حوزه انجام دهد.
دکتر جهانبخش رئوف اضافه کرد: با توجه به کاربرد الکتروشیمی در اکثر رشتهها، نشریاتی نیز در دست چاپ است که از جمله آنها میتوان به نشریه الکتروشیمی به زبان انگلیسی با همکاری دانشگاه تبریز که از وزارت علوم مجوز گرفته است، توجه کرد.
رئیس انجمن الکتروشیمی ایران از انتشار نشریه آموزشی الکتروشیمی در آینده نزدیک خبر داد.
۵۸ مقاله در هشتمین سمینار پیل سوختی ایران پذیرفته شد
استاد دانشکده علوم و فنون هستهای و دبیر همایش نیز با تشکر از برگزار کنندگان این سمینار بزرگ، دلیل انتخاب دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد را برای برگزاری این سمینار تجربیات و موفقیاتهای این واحد دانشگاهی در این بخش دانست و گفت: ۱۰۰ مقاله برای این سمینار ارائه شده بود و از میان این ۱۰۰ مقاله ۵۸ مقاله پذیرفته شد که ۲۹ مقاله به صورت سخنرانی و ۲۹ مقاله به صورت پوستر انتخاب شد.
دکتر احمد نوزاد ادامه داد: با طبقه بندی کنفرانسهای داخلی و خارجی با این موضوع و بررسیهای نقاط قوت و ضعفی که تاکنون در سمینارهای برگزار شده وجود داشته، امید است بتوانیم به نتایج قابل قبولی در این سمینار برسیم.
باید خود را به کشورهای پیشرفته در صنعت پیل سوختی برسانیم
رئیس مرکز تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد هم گفت: بحث انرژی و به تبع آن حرکت به سمت منابع انرژیک اطمینان از جهت تامین انرژی برای نسل آینده با در نظر گرفتن مشکلات زیست محیطی یکی از دغدغه انسان امروز است و از طرف دیگر کاربردهای خاصی با توجه به توسعه فناوری نیاز به منابع انرژی است، پیل سوختی یکی از این منابع است.
دکتر رسول عبداله میرزایی یکی از مهمترین اهداف این سمینار و سمینارهای از این دست را توسعه و ایجاد تغییرات مناسب در زندگی و جوامع امروزی بیان کرد و گفت: بحمدالله دانشگاه آزاد به خصوص واحد نجف آباد با توجه به استادان و امکانات خوبی که دارد در این حوزه ورود پیدا کرده و امیدواریم که با توجه به مشکلات زیست محیطی که در کشور وجود دارد ایران اسلامی بتواند یکی از کشورهای پیشرو در این صنعت باشد البته باید گفت که ایران نسبت به کشورهای منطقه در این حوزه پیشرو هست ولی باید خود را به کشورهای پیشرفته در این حوزه برسانیم.
دکتر سید محمد امیری رئیس سمینار و رئیس واحد نجف آباد هم با ابراز خوشحالی و خوش آمدگویی به استادان، دانشجویان و میهمانان این سمینار از حضور دکتر غریبی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر جهانبخش رئوف رئیس انجمن الکتروشیمی ایران، دکتر احمد نوزاد دبیر سمینار و دکتر رسول عبداله میرزایی رئیس مرکز آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی قدردانی کرد.
سمینار ۲ روزه پیل سوختی ایران با موضوعاتی از قبیل اجزای مورد استفاده در ساخت پیل سوختی، مطالعه و ساخت سیستمهای تک سل و توده پیل سوختی، شبیه سازی و روشهای محاسباتی، محیط زیست، فرهنگ سازی، انرژی و پیل سوختی و کاربردهای آن به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد برگزار شد.
انتهای پیام/