«حماسه خاوه اردهال» آزادی انسان از قید طاغوت بود
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کاشان، حجتالاسلام ماشاءالله صدیقی در جمع دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان با تبریک ایامالله دهه فجر انقلاب اسلامی گفت: تقارن یومالله 22 بهمن و 27 جمادی الثانی و سالروز شهادت سفیر ولایت حضرت علی بن امام محمدالباقر علیهالسلام تقارن بصیرت، حماسه و عرفان است.
وی در قالب دو كتاب «علی بن باقر علیهالسلام مقتدای فین در كربلای خاوه اردهال» و «تركیببند اردهال» به ابعاد حماسی و عرفانی آن حضرت پرداخت و ادامه داد: ویژگی حماسه خاوه اردهال آن است كه مقدس و فراملی بوده و از نظر محتوا و نتیجه ارزشمند است.
مؤلف كتاب مقتدای فین در كربلای خاوه اردهال با بیان اینکه حماسه خاوه اردهال برای خدا و عزت اسلام بود، خاطرنشان کرد: این حماسه در راستای مبارزه با افكار الحادی بر مبنای عقلانیت و معنویت و اجرای عدالت و پیروزی حق بر باطل بود.
حماسه خاوه اردهال دارای ارزشها و كرامتهای انسانی بود
صدیقی با بیان اینکه حماسه خاوه اردهال دارای ارزشها و كرامتهای انسانی بود، گفت: این حماسه برای آزادی انسان از قید شهوتپرستی و طاغوت و بیانگر روح آزادی و جوانمردی بود.
مدیر فرهنگی اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی کاشان تشریح کرد: شاخصههای موجود در حماسه و عرفان اردهال در تحقق انقلاب اسلامی نقشآفرین بود كه نشئت گرفته از حماسه و عرفان كربلای حسینی است.
مؤلف كتاب مقتدای فین در كربلای خاوه اردهال به سه شاخصه ایمان به خدا و ایمان به رسول خدا صلیاله و علیه و آله و سلم و جهاد با مال و جان مومنان راستین اشاره كرد و ادامه داد: این سه شاخصه كه برگرفته از آیات قرآنی است پشتوانه بزرگ حركت انقلاب اسلامی و حماسی علی بن باقر(ع) بود.
صدیقی توضیح داد: بصیرت و هوشیاری مردم منطقه كاشان و چهلحصاران در انتخاب هدف و حركت عاقلانه در رسیدن به آن از ویژگیهای مردم ولایتمدار كاشان بود كه برای تحقق آرمانهای خود با دعوت از حضرت علی بن باقر علیهالسلام آن را دنبال كردند.
انتهای پیام/4078/4062/
انتهای پیام/