چرا دولت و مجلس خود را از شوراها بالاتر میدانند
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، محمد احمدی در بیست و دومین جلسه علنی شورای عالی استانها که صبح امروز در ساختمان قدیم مجلس شورای اسلامی برگزار شد در نطقی خارج از دستور اظهار کرد: جنگهای زرگری سیاسیون در شورا رخنه کرده و دائما عنوان میکنیم که من برترم و دیگری هیچ؛ الحق که مسلمانی و اعتقادات خویش را با این تفکرات اشتباه زیر سوال بردهایم.
وی افزود: باید قدر موقعیت خود را بدانیم و دست در دست هم دهیم تا بتوانیم به رسالت اصلی خود برسیم. هر کدام که چارهای داریم باید برای ارتقاء شوراها به کار بریم و گوشهای از کار را بگیریم تا به نتیجه اصلی که حقوق مردم و جامعه است دست یابیم.
نماینده مردم استان فارس در شورای عالی استانها تصریح کرد: از تاریخ تاسیس شوراها و تشکیل شورای عالی استانها که مسئولیت بسیار خطیری دارد، مصوبات، لوایح و طرحهایی را دیده و بررسی کردهاند که فقط به تصحیح کلمات و بعضا وصل پینههایی در نص قانون و مواد قانون تشکیلات، وظایف و اختیارات شوراها اختصاص داشته است که گاها متاسفانه این تغییرات باری از دوش شورا برنداشته و ابهامی از قانون رفع نکرده است.
احمدی اضافه کرد: بنابراین پیشنهاد میدهم که هر چه زودتر مرکز پژوهشهای شورای عالی استانها را تقویت کنیم و از وجود کارشناسان و مشاوران خبره این امر کمال استفاده را ببریم.
وی ادامه داد: با تکیه بر قوانین متقن و محکمی که در نظام جمهوری اسلامی وجود دارد و با توجه به اصول شاخص قانون اساسی هر چه سریعتر قانون بروز شوراها را جمعآوری و به عنوان یک لایحه قانونی از طریق دولت و توجیهات قانونی و تحقیق در دنیای پیشرفته امروز اقدام کنیم تا بتوانیم جایگاه شورا را ارتقاء دهیم.
نماینده مردم استان فارس در شورای عالی استانها با بیان گلایهای از دولت تدبیر و امید مبنی بر اینکه چرا این دولت نسبت به شوراها بیاعتناست، گفت: چرا وظیفه ذاتی خود را در مقابل شورا انجام نمیدهیم مگر نه اینکه در اصل هفتم قانون اساسی شوراها از ارکان تصمیمگیری و اداره امور کشور هستند؟ پس این حقوق و اختیارات کجاست؟
احمدی افزود: مگر نباید در جهت تصمیمسازی و تصمیمگیری شورا دولت و مجلس در کنار یکدیگر باشند و اداره امور کشور هم با دخالت آنها صورت گیرد؟ پس چرا دولت و مجلس خود را بالاتر میدانند؟
وی تصریح کرد: شاید استراتژیکترین مشکل استان پهناور فارس حوزه راهسازی باشد. استان فارس از نظر حوادث جادهای در رده دوم کشوری قرار دارد و این با توجه به گستردگی این استان و وجود راههای قدیمی و بسیار پرخطر است که متاسفانه در گذر سالها توجهی به نوسازی و ترمیم نقاط حادثهخیز آن نشده است.
نماینده مردم استان فارس در شورای عالی استانها ادامه داد: شاید بهترین راه حل این موضوع احداث هر چه سریعتر شبکه ریلی استان بهویژه شبکه ریلی شمال به جنوب و اتصال به استان بوشهر باشد بنابراین از وزیر راه و شهرسازی خواستارم دستورات عاجل در خصوص تسریع انجام عملیات اجرایی آن را صادر کند.
احمدی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع کشاورزی در استان فارس اشاره کرد و گفت: فارس قطب کشاورزی کشور در محصولات زراعی است اما این روزها کشاورزی استان به دلیل خشکسالیها و تحریمهای ظالمانه غرب علیه کشور حال و روز خوشی ندارد و کشاورزی این استان و به تبع آن کشاورزان در حال نابودی و مهاجرت به شهرها هستند.
وی افزود: از وزیر جهاد کشاورزی نیز عاجزانه تقاضا دارم هر چه سریعتر فکری به حال کشاورزی استان فارس کند چرا که اگر همین وضع ادامه داشته باشد به زودی باید منتظر یک فاجعه بیکاری و اقتصادی در استان فارس باشیم.
نماینده استان فارس در شورای عالی استانها گفت: هر چند وقت یک بار خبری وحشتناک از شکافتن زمین در نقاط مختلف این استان در رسانهها منتشر میشود. آیا میدانید با توجه به گزارش کارشناسان امر و زمینشناسان علت اصلی این موضوع برداشتهای بیرویه از منابع آب زیرزمینی است و دیری نیست که خبر فرو رفتن شهرهای استان را مخابره خواهند کرد؟
احمدی افزود: از وزیر نیرو تقاضا دارم هر چه زودتر فکری به حال این موضوع و هدفمندکردن برداشت آب در استان کند. همچنین از ریاست سازمان جنگلها و مراتع نیز میخواهم با توجه به نامنظم بودن بارش باران و برف در استان و جاری شدن سیلابهای فصلی و هدررفتن آبهای سطحی هر چه زودتر در تامین اعتبار کافی برای ساخت و ایجاد حوضچههای تغذیهای مصنوعی اقدامات لازم صورت پذیرد.
وی گفت: استان فارس یکی از استانهای مهم تولیدکننده گاز در کشور است و سهم بسزایی در تولید این انرژی پاک و از طرفی سهم مهمی در تولید ناخالص ملی حاصل از فروش فرآوردههای نفتی دارد اما جای گسترش بیشتری در این صنعت وجود دارد که لازم است شرکت ملی گاز ایران و شرکت پتروشیمی اقدام به ظرفیتسازی در استفاده از این منابع خدادادی کند.
انتهای پیام/