دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
حیدری در گفت‌وگو با آنا:

دانشگاه آزاد اسلامی 40 درصد آموزش پزشکی کشور را تأمین می‌کند/ ورود دانشگاه به عرصه حل مسائل کشور با سامانه پژوهشیار

سخنگوی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: به برکت انقلاب اسلامی، حدود 40 درصد از آموزش پزشکی کشور اعم از پزشک، پرستار و رشته‌های وابسته در دانشگاه آزاد اسلامی تربیت می‌شوند.
کد خبر : 562222
637188360238033480_lg.jpg

احمد حیدری، سخنگوی دانشگاه آزاد اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، ضمن تبریک به مناسبت چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان بزرگترین دانشگاه حضوری جهان، مولود انقلاب اسلامی است و به برکت انقلاب، 38 درصد ظرفیت آموزش عالی کشور در بخش علوم انسانی، فنی و مهندسی، کشاورزی و هنر در این دانشگاه پرورش پیدا می‌کنند و همچنین حدود 40 درصد از آموزش عالی در حوزه علوم پزشکی اعم از پزشک، پرستار و رشته‌های وابسته در این دانشگاه تربیت می‌شوند.


دانشگاه آزاد اسلامی 40 درصد آموزش پزشکی کشور را تأمین می‌کند


وی افزود: اگر در شرایط کرونایی مثلاً 100 هزار در بیمارستان‌ها در قالب پزشک و پرستار مشغول به خدمت باشند، 40 هزار نفر تربیت شده دانشگاه آزاد اسلامی هستند. اگر دانشگاه آزاد اسلامی وجود نداشت، حدود 40 درصد کمبود نیروی پزشکی داشتیم و در این شرایط کدام کشور به ما پزشک و پرستار می‌داد.


معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی در زمینه‌های علمی در جهان دارای اعتبار خاصی است، گفت: تعداد قابل توجهی از اساتید که در فهرست دو درصد برتر دانشمندان علمی جهان قرار می‌گیرند، متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی هستند.


ظرفیت بالای دانشگاه آزاد اسلامی برای حل مسائل کشور از طریق تحقیق و پژوهش


حیدری خاطرنشان کرد: این دانشگاه توانسته است سامانه «پژوهشیار» را طراحی کند تا به‌عنوان دانشگاه حل مسئله در کشور شناخته شود و به مسائل و چالش‌های کشور بپردازد. دانشگاه آزاد اسلامی نخستین دانشگاهی است که در کشور با یک سامانه و نظام موضوع‌های مشخص به عرصه حل مسائل کشور ورود پیدا کرده است.


وی با اشاره به اینکه همه‌ دستاوردها و ثمرات علمی این دانشگاه برای انقلاب اسلامی محسوب می‌شود، ادامه داد: تعداد 24 هزار عضو هیئت علمی و یک میلیون دانشجو که بیش از 300 هزار نفر از آن‌ها در مقاطع تحصیلات تکمیلی هستند، ظرفیت بالایی دارند تا خدمات ارزنده تحقیقاتی، پژوهشی و فناوری‌ خود را در راستای تولید علم قرار دهند.


سخنگوی دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: این دانشگاه، نخستین دانشگاهی است که توانسته معاونت علمی و تحقیقاتی را در سطح وسیعی از سازمان مرکزی تا دورترین واحدی که 24 ساعت مسافت با آن وجود دارد، ایجاد کند و ثمره این‌ها امیدواریم به تولید علم و ثروت ختم و به مردم شریف ایران اسلامی هدیه داده شود.


دستاوردهای علمی دانشگاه آزاد اسلامی


حیدری خاطرنشان کرد: در آخرین ویرایش سایت (Incites) در ۷ مهر ۱۳۹۹ (۲۸ سپتامبر ۲۰۲۰)، دانشگاه آزاد اسلامی با توجه به تعداد تولیدات علمی در سال ۲۰۲۰ در جایگاه ۷۱ بین‌المللی قرار گرفت. همچنین دانشگاه آزاد اسلامی با توجه به تعداد تولیدات علمی و تعداد استنادات و سایر شاخص‌های علم‌سنجی در سطح کشور، رتبه نخست را کسب کرد.


وی ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی با ۶ هزار و ۴۸۵ مقاله علمی در سال ۲۰۲۰، در مجموع ۱۶,۲۱ درصد پژوهش‌های علمی سال ۲۰۲۰ ایران را عهده‌دار است. همچنین ۱۷.۹۲ درصد استنادات به تولیدات علمی کشور، ۲۱.۶۳ درصد مقالات پراستناد کشور و ۲۲.۵۸ درصد مقالات داغ و ۱۴.۳۴ درصد همکاری‌های بین‌المللی کشور را داراست.


انتهای پیام/4118/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب