دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در حاشیه بازدید از شهرک کشاورزی حصارگلی مطرح شد؛

ورود بازرسان به پرونده‌های مالی کشت و صنعت مغان

مدیرعامل شهرک‌های کشاورزی کشور گفت: سازمان بازرسی کشور به موضوع تخلفات احتمالی و ادعای مطالبات مالک قبلی کشت و صنعت مغان ورود می‌کند.
کد خبر : 559275
1.jpg

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، در حاشیه بازدید از شهرک کشاورزی حصارگلی، «علی‌اشرف منصوری» گفت: با انتخاب هیأت مدیره جدید برای شرکت کشت و صنعت مغان و ادعای مالک قبلی مبنی بر مطالبات از این شرکت، سازمان بازرسی و حسابرسان دولتی برای بررسی موضوع و تخلفات احتمالی ورود می‌کند.


مدیرعامل شهرک‌های کشاورزی تأ‌کید کرد: با اقداماتی که انجام شده مسئولان حسابرسی و بازرسی به زودی به پرونده کشت و صنعت مغان ورود می‌کنند و در صورتی که ادعای مالک قبلی تأیید شود دولت هم به خواسته ایشان تمکین خواهد کرد ولی اگر تخلفات احتمالی هم صورت گرفته باشد با تشخیص بازرسان پیگیری می‌شود.


پیش از این پس از واگذاری کشت و صنعت مغان به وزارت جهاد کشاورزی، «عباس معروفان» به عنوان مدیرعامل کشت صنعت منصوب و در فاصله کوتاه چند روز برکنار شد. آن زمان گفته شد که با توجه به مطالبات 500 میلیارد تومانی مالک قبلی آقای معروفان این سمت را نپذیرفته است.


منصوری در این باره توضیح داد که با توجه به اینکه یک ماه از انتقال مسئولیت کشت و صنعت از سازمان خصوصی‌سازی به وزارت جهاد می‌گذشت مجبور بودیم یک نفر را سریعاً به این سمت منصوب کنیم و مطالعات و بررسی‌های زیادی در این زمینه انجام نشده بود و در این مدت هم آقای معروفان به ناراحتی قلبی دچار شد و اکنون نیز در منزل بستری است بنابراین فرد دیگری را به عنوان مدیرعامل انتخاب کردیم.


عباس معروفان سرپرست سابق شرکت پشتیبانی امور دام کشور بود که مدت چند ماهی در این سمت باقی ماند و بعد برکنار شد.


مدیرعامل شهرک‌های کشاورزی کشور در پاسخ به اینکه چه کسانی از واگذاری ارزان کشت و صنعت مغان مقصر بودند، گفت: در سال 86 براساس اصل 44 قانون اساسی و خصوصی‌سازی این کشت و صنعت در اختیار سازمان خصوصی‌سازی قرار گرفته بود و دی‌ماه 97 به یکی از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی واگذار شد. بنابراین در این باره باید سازمان خصوصی‌سازی توضیح بدهد.


وی افزود: به زودی حسابرسان دولتی در کشت و صنعت استقرار می‌یابند و اگر تخلفاتی بوده بررسی خواهد شد. وی همچنین اظهار داشت: مهم‌ترین کاری که باید صورت بگیرد همکاری مردم و نهادهای دولتی در این زمینه است. در حال حاضر 2700 نفر کارگر در این مجموعه مشغول هستند که 500 نفر آنها مسئولیت حفاظت از مجموعه را به عهده دارد و این هزینه زیادی است.


به گفته این مسئول، در سال‌های گذشته فرازونشیب‌هایی در صنعت کشت و مغان وجود داشته که مساحت آن از 60 هزار هکتار به 25 هزار هکتار رسیده است.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب