مجازاتهای جایگزین حبس به خوبی اعمال نمیشوند
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، علی خضریان، سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس با اشاره به برگزاری جلسه امروز کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: دستور اول جلسه امروز ، بررسی گزارش نظارتی کمیته فرهنگی و اجتماعی از وضعیت تولید واکسن کرونا در کشورهای مختلف و چالش های پیش روی آن در تست انسانی و همچنین شرکت های مختلفی که در این خصوص ورود کرده و سابقه این شرکت ها بود.
وی افزود: کلیات این گزارش در جلسه امروز قرائت و توسط اعضا استماع شد و در جلسه فوق العاده فردا نیز ادامه موضوع واکسن کرونا در دستور کار قرار دارد و جزئیات این گزارش مورد بررسی قرار خواهد گرفت. همچنین ارجاع بند 6 ماده 39 قانون اصلاح موادی از قانون اصل 44 قانون اساسی نیز در جلسه امروز در دستور کار قرار داشت.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس یازدهم تصریح کرد: به پیشنهاد کمیته حقوقی و قضایی کمیسیون و با توجه به نگرانی های مرتبط با افزایش آمار زندانیان و جرایم کیفری با دعوت از مسئولان وزارت کشور، دادگستری و دادستان کل کشور، بحث نقص در اجرای قانون مجازات اسلامی و ماده 79 این قانون یکی دیگر از موضوعات مطرح شده در جلسه امروز بود.
وی ادامه داد: بحث مجازات های جایگزین حبس جهت کاهش آمار زندانیان و جبران آسیب های اجتماعی ناشی از حضور در زندان، پیش بینی قانونی است که در ماده 79 قانون مجازات اسلامی وجود دارد، اما براساس نقصی که در ماده 5 آیین نامه اجرایی ماده 79 قانون مجازات اسلامی مصوب هیات دولت وجود دارد، بحث مجازات های جایگزین حبس به درستی شکل اجرایی به خود نمی گیرد و ما شاهد افزایش تعداد زندانیان در کشور هستیم، لذا در جلسه امروز و براساس گزارش کمیته حقوقی و با حضور مسئولان مرتبط این موضوع بررسی شد.
خضریان در پایان خاطرنشان کرد: مقرر شد ظرف 20 روز پیشنهادات اصلاحی در این خصوص توسط نهادهای مرتبط در هیات دولت مطرح شده و کمیسیون نیز پیشنهادات خود را ارائه نماید تا نقص آیین نامه اجرایی اصلاح شده و شاهد کاهش جمعیت کیفری زندانیان باشیم.
انتهای پیام/4129/
انتهای پیام/