2 کپسول ضدکرونا از جلبکهای دریایی ساخته شد/ حضور مؤثر دانشگاه در پروژههای نفتی با تجهیزاتی شاخص
محمدحسین رنجبر در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا به تشریح ظرفیتهای آزمایشگاهی و کارگاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قشم پرداخت و با توجه به جایگاه مهم و اثربخش آزمایشگاهها و کارگاههای دانشگاهی در آموزش دانشجویان و آیندهسازان، توسعه پایدار کشور، بخش تولید، مهارتآموزی دانشجویان و ... اظهار کرد: اکنون آزمایشگاههای نفت با 11 دستگاه و آزمایشگاه شیمی با 16 دستگاه تخصصی در واحد قشم فعال هستند.
این مقام مسئول ادامه داد: رشته شیمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قشم دستگاههایی مانند دستگاه جذب اتمی، پتانسیواستات، پلاروگراف، اسپکتوفتومتر، کروماتوگرافی، میکروسانتریفیوژ، PCR و دستگاه FTIR را داراست.
وجود تجهیزات مرتبط با ازدیاد برداشت نفت در واحد قشم
وی با بیان اینکه این آزمایشگاهها قابلیت اجرای پروژههای مرتبط با نفت، گاز، پتروشیمی و آزمایشهای پزشکی را دارند، عنوان کرد: در آزمایشگاه نفت دانشگاه آزاد اسلامی واحد قشم، تجهیزات مرتبط با ازدیاد برداشت نفت بسیار شاخص هستند.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد قشم در پاسخ به این پرسش که کاربرد این دستگاهها برای چه گروههای تحصیلی و پژوهشی است؟ خاطرنشان کرد: این دستگاهها برای دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری شیمی و پژوهشهای مرتبط با حوزه نفت گاز و شیمی کاربرد دارند.
رنجبر درباره اقدامات بهمنظور گسترش دانش آزمایشگاهی و علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قشم بیان کرد: برگزاری دورههای آموزشی مرتبط ازجمله این اقدامات است.
به گفته سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد قشم، حضور مؤثر در پروژههای صنعت نفت از برنامههای این دانشگاه برای کمک به رونق و جهش تولید است.
وی درباره تولید محصولات بهداشتی و درمانی در دوره مبارزه با کرونا در واحد قشم به آنا گفت: ساخت دو کپسول از جلبکهای دریایی بهمنظور افزایش سیستم ایمنی بدن مقابل ویروس کرونا ازجمله تولیدات این دانشگاه برای مقابله با بیماری کروناست.
انتهای پیام/4103/4062/پ
انتهای پیام/