دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

کرونا در کدام کشورها کنترل شده است؟

با وجودی‌که برخی کشور در مهار ویروس کرونا با مشکل مواجه شده‌اند اما برخی دیگر از کشورها با اقدامات پیشگیرانه توانسته‌اند به خوبی این پاندمی را مهار کنند.
کد خبر : 556291
5417239.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، ویروس کرونا همچنان در جهان در حال گسترش است و رکوردشکنی روزانه آن در برخی از کشورها نگرانی از بابت ناتوانی در مهار آن را افزایش داده است اما در این میان برخی کشورها به خوبی توانسته‌‌اند این پاندمی را کنترل کنند که در ادامه برخی از آنها و اقدامات انجام شده در این راستا اشاره می‌شود.


ژاپن: این کشور فرهنگ سلامت‌محور دارد و بسیاری از ژاپنی‌ها پیش از شیوع کرونا (به‌ویژه در بهار و زمستان) هم از ماسک استفاده می‌کردند. لازم به ذکر است که ۶۰ درصد مردم ژاپن سالانه برای بررسی وضعیت سلامتی خود به پزشک مراجعه می‌کنند و سعی می‌کنند زندگی سالمی داشته باشند که این دلیل مهمی برای کمی موارد وخیم است.


یکی دیگر از مهم‌ترین اقدامات مهم ژاپن در کنترل شیوع کرونا در ژاپن این بود که سی‌تی اسکن وجود سینه‌پهلو را حتی در بیماران بدون نشانه بیماری هم نشان می‌دهد که بر این اساس بیمار می‌تواند خیلی سریع برای درمان اقدام کند.


تایوان: این کشور تا پیش از این تجربه رویارویی با ویروس سارس را داشته است. تایوان از همان ابتدای شیوع کرونا، اقدامات پیشگیرانه را آغاز کرد؛ توقف سفرها و پروازها از ووهان نخستین اقدام این کشور در اولین روزهای شیوع ویروس کرونا بود.


همچنین از ماه فوریه، در حالی که هنوز بسیاری از کشورها انتشار ویروس را جدی نگرفته بودند در ادارات دولتی تایوان، اقدام به سنجش درجه حرارت بدن کارکنان و مراجعین شد.


از سوی دیگر مقررات سختگیرانه قرنطینه برای افرادی که وارد کشور می شوند هم به شدت در دستور کار قرار گرفت.


کره جنوبی: ماهیت نظام درمانی این کشور به تشخیص و درمان زودهنگام کووید-۱۹ در کره جنوبی کمک کرده است.


سرویس بیمه سلامت ملی این کشور کل مردم را تحت پوشش قرار داده است. بیمه عمومی سلامت همگانی و تعیین قیمت‌ها توسط دولت، هزینه درمان را پایین آورده است و در کنار خدمات پولی باعث شده تا تست آزمایشگاهی و سی‌تی اسکن در مقیاس وسیعی انجام شود.


با توجه به مجموع این اقدامات بسیاری از مبتلایان به کووید-۱۹ سریع پیدا شده و تحت درمان قرار گرفته‌اند.


استرالیا: نظام سلامت در این کشور از زمان شیوع کرونا کلیه عمل‌های غیرضروری را به تعویق انداخته و این موضوع باعث شده تا مراکز درمانی خصوصی هم بتوانند به کمک نظام درمان این کشور بیایند.


در شرایط شیوع کرونا دولت وعده کمک و پرداخت هزینه درمان در بیمارستان‌های خصوصی داد که همین موضوع ظرفیت نظام درمانی را برای مبارزه با کرونا دو برابر کرد.


سنگاپور: در مراحل اولیه اطلاع‌رسانی به مردم را آغاز کرد تا از انتشار اخبار نادرست پیشگیری کند. حضور مقامات عالی‌رتبه در جلسات توجیهی روزانه اولین گام مهم در این زمینه بود و به دلیل اینکه شاید برخی افراد این جلسات توجیهی را از طریق تلویزیون دنبال نکنند از رسانه‌های اجتماعی برای آگاهی بخشی به مردم نیز استفاده شد.


اتاق فکر دولت سنگاپور به‌سرعت یک سیستم هشدار چندزبانه در واتس اپ، پرکاربردترین شبکه اجتماعی این کشور ایجاد کرد و با این روش پیام‌های بهداشتی به تعداد بیشتری از شهروندان این کشور ارسال و از انتشار اخبار نادرست پیشگیری شد.


انتهای پیام/4105


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب