کتاب «مقدمهای بر رایانش ابری» به چاپ رسید/ مجموعهای غنی و چندبعدی درباره رایانش ابری
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از تبریز، کتاب «مقدمهای بر رایانش ابری» تألیف نیما جعفری نویمیپور، الهام آژیر و پوپک آزاد بوده و در 10 فصل و در شمارگان ۲ هزار نسخه از طرف انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز به چاپ رسیده است.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز در گفتگو با آنا درباره این کتاب اظهار کرد: سالهای اخیر رایانش ابری در حال تبدیل به فناوری مهم در حوزه فناوری اطلاعات است.
نیما جعفری نویمیپور تأکید کرد: نزدیک به 10 سال تدریس، تحقیق و راهنمایی رساله و پایاننامه در مبحث رایانش ابری و سیستمهای توزیعشده، تدوین و تألیف مجموعهای غنی، چندبعدی و مطابق با پیشرفتهای روز در این حوزه همواره از خواستههای بجا و بیپاسخ دانشجویان و پژوهشگران بوده است.
وی افزود: بهمنظور رفع خلأهای موجود به همراه دو تن از افراد صاحبنظر در این حوزه کوشیدهایم در این کتاب با بهرهگیری از تجربیات و دانستههای چندساله، مجموعهای کامل از اطلاعات مرتبط را در اختیار علاقهمندان و پژوهشگران کشور قرار دهیم.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز بیان کرد: متخصصان این حوزه بر این باورند که رایانش ابری فرآیندها را در حوزه فناوری اطلاعات دگرگون کرده و فرصتهای تازهای را بهوسیله خدمات اشتراکی برای افراد و کسب و کارها بهوجود آورده است.
این استاد دانشگاه با بیان اینکه این کتاب در 10 فصل تدوین شده است، خاطرنشان کرد: بررسی سیستمهای توزیعشده با تأکید بر حوزه رایانش ابری مطابق با سرفصلهای مصوب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در تهیه این کتاب مدنظر قرار گرفته است.
جعفری ابراز امیدواری کرد با اتکا به خداوند منان بتوانیم در راستای اقتدار فرهنگی و زیرساختهای فناوری کشورمان گامهای مؤثری برداریم.
به گزارش آنا، نیما جعفری نویمیپور چاپ بیش از 100 عنوان مقاله تخصصی در مجلات معتبر علمی با نمایه JCR، راهنمایی و مشاوره بیش از 100 عنوان رساله و پایاننامه دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد و اجرای چند طرح پژوهشی را در کارنامه علمی خود دارد.
وی سال 1398 بهعنوان نویسنده مقاله برتر در مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی با چاپ مقالهای در مجله IEEE Internet of Things با ضریب نفوذ 9.93 معرفی شد و در سال ۲۰۲۰ با انتشار فهرست دانشمندان دو درصد برتر جهان توسط محققان دانشگاه استنفورد با بررسی و ارزیابی استنادات دادههای پایگاه اسکوپوس، جزء دانشمندان برتر جهان قرار گرفت.
جعفری بهعنوان کمک سردبیر در چند نشریه با نمایه JCR همکاری داشته و زمینه اصلی تحقیقاتی وی، رایانش ابری، اینترنت اشیا، سیستمهای توزیعشده، نانوکامپیوترها و الگوریتمهای بهینهسازی است.
انتهای پیام/4103/4062/
انتهای پیام/