دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
محمدعلی امام هادی مطرح کرد؛

جزئیات برگزاری آیین ملی اهدای تندیس فرشته سلامت/ انگیزه دانشجویان در مبارزه با کرونا مانند انگیزه رزمندگان در دفاع مقدس است

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: انگیزه دانشجویان در خط مقدم مبارزه با کرونا همانند انگیزه رزمندگان در مقابله با دشمن در طول سال‌های دفاع مقدس است.
کد خبر : 555162
photo_۲۰۲۰-۱۱-۰۷_۱۱-۰۳-۳۴.jpg

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا،  محمدعلی امام هادی، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره ایده برگزاری «آیین ملی اهدای تندیس فرشته‌ی سلامت» بیان کرد: بارقه ایجاد این جشنواره زمانی ایجاد شد که شاهد حضور خیل عظیمی از دانشجویان از ابتدای ظهور کرونا در عرصه‌های مختلف درمانی، فرهنگی و به خصوص اجتماعی بودیم. دانشجویان با کمال اشتیاق و بدون چشم‌داشت مادی، فعالانه در هر قامتی در راستای مقابله با کرونا شرکت کردند و این فعالیت‌ها از تولید و تهیه لوازم آموزشی تا حضور در عرصه بالینی و فعالیت‌های مراقبتی امتداد داشت.


وی افزود: ما قصد داریم از طریق این جشنواره نام و یاد شهدای مدافع سلامت را زنده نگه داریم و کاری کنیم که فرهنگ ایثار و از خودگذشتگی در بین دانشجویان ما تقویت شود. همان انگیزه‌هایی که در بین دانشجویان در طول سال‌های دفاع مقدس به وجود آمد و به ما نشان داد که دانشجویان در هر دوران رزمندگانی از خود گذشته و ایثارگر هستند.


امام‌ هادی با بیان اینکه این آیین در دو سطح دانشگاهی و ملی برگزار می‌شود، گفت: در آیین دانشگاهی، دانشجویان با سایر دانشجویان دانشگاه خود و در نهایت برگزیدگان با دانشجویان سایر دانشگاه‌های کشور در سطح ملی رقابت می‌کنند. در سطح دانشگاهی بر اساس شیوه‌نامه دانشگاه‌ها تا آخر دی‌ماه جشنواره خود را برگزار می‌کنند اما در سطح ملی انتظار داریم تا اواخر بهمن‌ماه بتوانیم برگزیدگان ملی را انتخاب کنیم. پس از این آیین اختتامیه «تندیس فرشته‌ سلامت» را خواهیم داشت.


این مسئول دانشگاهی درباره برگزارکنندگان این جشنواره توضیح داد: منظور از جشنواره «فرشته سلامت» اهدای تندیسی است که به دانشجویان فعال در عرصه مبارزه با ویروس کرونا داده می‌شود. این جایزه بر اساس مجموعه‌ای از ویژگی‌هایی که در آیین‌نامه این تندیس نگاشته شده است به آن‌ها تعلق می‌گیرد و به برگزیدگان ملی و دانشگاهی اهدا می‌شود. این جشنواره از طرف معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با همکاری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اجرا می‌شود.


وی با بیان اینکه شورای عالی سیاستگذاری «تندیس فرشته‌ سلامت» متشکل از معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت به‌عنوان رئیس شورا، مدیرکل فرهنگی وزارت بهداشت به‌عنوان دبیر، رئیس صندوق رفاه، مدیرکل دانشجویی وزارت بهداشت و دبیر فعالیت‌های جهادی ستاد وزارت بهداشت به‌عنوان اعضای این شورا و همچنین معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی رئیس دبیرخانه و مدیر امور فرهنگی و فوق برنامه این دانشگاه به‌عنوان دبیر اجرایی جشنواره فعالیت دارند.


معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی درباره هدف از برگزاری این آیین ملی عنوان کرد: سند چشم‌انداز ۱۴۰۴ و توصیه‌های مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب مبنای حرکت و فعالیت ما بوده است. در سند چشم‌انداز آمده است که مسئولیت، ایثارگری، رضایتمندی، برخورداری از وجدان کاری، انضباط، روحیه تعاون و سازگاری، تعهد به انقلاب و نظام اسلامی بخشی از ویژگی‌های جامعه ایرانی در افق چشم‌انداز این سند ملی است.  


وی عنوان کرد: در گام دوم انقلاب رهبر معظم انقلاب توصیه می‌فرمایند که  معنویت به معنی برجسته کردن ارزش‌های معنوی از قبیل اخلاص، ایثار، توکل، ایمان در خود  و جامعه است و اخلاق به معنی رعایت فضیلت‌هایی چون خیرخواهی، گذشت، کمک به نیازمند، راستگویی است و معنویت و اخلاق جهت‌دهنده تمام فعالیت‌های فردی و اجتماعی و نیازمند اصلی جامعه است.


امام هادی ادامه داد: ما نیز بر اساس این دو مبنا و مرجع شاخص اساسی را برای «تندیس فرشته‌ سلامت» در نظر گرفتیم که از جمله آن شناسایی، معرفی و تکریم دانشجویان در خط مقدم مبارزه با ویروس کرونا، ارج گذاشتن به روحیه کار داوطلبانه و مسئولیت پذیری اجتماعی در حیطه‌های تخصصی، ایجاد انگیزه و نشاط در بین دانشجویان در خط مقدم مبارزه با کرونا، الگوسازی برای سایر دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی در راستای کاربردی کردن مطالعات و تحقیقات و نیز زنده نگه داشتن یاد و نام شهدای مدافع سلامت و ترویج فرهنگ ایثار و از خود گذشتگی در بین دانشجویان است.


معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره فعالیت‌های اثربخش جوانان و دانشجویان در راستای مقابله با کرونا گفت: از زمانی که پدیده شوم و منحوس کووید-۱۹ به‌صورت پاندمی جهانی شیوع و بروز پیدا کرد، خسارت‌های فراوانی به جامعه ما تحمیل شد. ما باید به هر تهدیدی به چشم یک فرصت نگاه کنیم. در این فضا شاهد بودیم که قابلیت‌های فرهنگی، معنوی و اجتماعی خوبی در جوانان این مرز وبوم بروز پیدا کرد که بسیار ارزشمند و قابل تحسین است. فرهنگ ایثار و فداکاری علاوه بر آحاد مردم به ویژه در جوانان دانشجوی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور دیده شد و این جریان می‌تواند منشأ تحول بزرگی در عرصه‌های مختلف شود.


 انتهای پیام/4118/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب