تأکید سردار سلیمانی بر اهمیت رسانه در مذاکره سهجانبه ایران،عراق و آمریکا/ اولین ویژگی مکتب سلیمانی ترسیم دکترین مقاومت هست
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا،
حسین امیرعبداللهیان دستیار ارشد امور بینالملل رئیس مجلس شورای اسلامی عصر چهارشنبه (هفدهم دیماه) در اختتامیه اولین کنگره شعر «انتقام سخت» که در حوزه هنری انقلاب اسلامی برگزار شد، ضمن تسلیت سالگرد شهادت سردار سلیمانی و همرزمانش آن شهید، اظهار داشت: سردار سلیمانی طبع شعر و شاعری خاص خود را داشتند و اگر از خودشان خیلی شعر نگفتند، ولی گاهی از جلسات که بیرون میآمدیم، مسیری را باهم طی میکردیم و میدیدم مواقعی که فشار کار زیاد است و زمانی که خیلی شاد و خرسند از کاری بود که انجام داده، بهتناسب آن اشعاری را میخواند.
وی با اشاره به ویژگیهای مکتب شهید سلیمانی گفت: اولین ویژگی مکتب سلیمانی ترسیم دکترین مقاومت هست که یک نظم جدید منطقهای هست که ترسیمکننده حداکثری امنیت منطقه و جهان است.
امیرعبدالهیان با بیان اینکه در ۴۰سال گذشته آمریکاییها و متحدانش تلاش کردن ترتیبات جدید سیاسی و امنیتی در منطقهایجاد کنند که از آن به خاورمیانه بزرگ یاد میشد، گفت: سردار سلیمانی و همرزمانشان توانستند این ترتیبات را بشکنند و ترتیبات و نظم جدیدی تحت عنوان جبهه مقاومت ایجاد کنند.
وی با بیان اینکه از سال۲۰۱۱میلادی که بیداری اسلامی شروع شد و شاهد افتادن حاکمان وابسته منطقه بودیم و این موج بهصورت دومینو ادامه مییافت، اظهار داشت: جبهه مقابل تصمیم گرفت در این تحولات دستکاری کند و شرایطی که منطقه را به سمتی پیش میبرد که کشورهای منطقه بالا آمده و رژیم صهیونیستی در حال تضعیف و فروپاشی هست را کاملاً در یک عملیات مهندسی معکوس به شرایطی تبدیل کنند که اشغالگران قدس موقعیت اول را پیدا کنند و کشورهای اسلامی منطقه یا درگیر داعش یا اختلافات شیعه و سنی و یا قومی شوند که نتیجه آن تجزیه کشورهای منطقه باشد.
وی افزود: این تجزیه قرار بود از عراق و سوریه شروع شود و حتی عربستان سعودی متحد آمریکا هم به تجزیه کشیده شود.
امیر عبدالهیان تأکید کرد: کار بزرگ سلیمانی در ترجمان نگاه رهبری مقام معظم رهبری، به هم ریختن ترتیبات سیاسی و امنیتی و منطقهای آمریکا و تمرکز بر دکترین مقاومت و ایجاد امید حداکثری در سایه ترتیبات جدید سیاسی و امنیتی بنام جبهه مقاومت یا محور مقاومت است.
دستیار ارشد امور بینالملل رئیس مجلس شورای اسلامی ضمن تأکید بر اینکه سردار سلیمانی در حوزه فعالیتهای خود از هیچیک از شاخههای علم و فناوری غفلت نمیکرد گفت: زمانی که من در وزارت امور خارجه مسئولیت بخش عراق را بر عهده داشتم و سردار سلیمانی در نیروی قدس سپاه بودند درخواستی از من داشته و آن این بود که در اندیشکدههای آمریکایی و اروپایی هر موضوعی را در مورد غرب آسیا مشاهده کردید به ما بفرستید تا ما استفاده کنیم.
امیرعبداللهیان افزود: واقعاً وقتیکه این مقالات کتابها میرسید در وزارت خارجه ترجمه میشود و میدیدم در اولین جلسه سردار سلیمانی مواردی را از آن مطالب استخراج و در راستای مأموریت خود مهندسی معکوس میکرد.
وی با اشاره به اینکه از رسانه در جای خود بهدقت استفاده میکردند، گفت: زمانی به درخواست مقامات عراقی، در جمهوری اسلامی قرار شد مذاکرهای سهجانبه بین ایران و عراق و آمریکا با حضور طرف عراقی در بغداد انجام شود.
معاون سابق وزارت امور خارجه ادامه داد: سردار سلیمانی بهعنوان کسی که مسئول پرونده عراق بود دهها ساعت برای تیم مذاکرهکننده که در آن موقع آقای کاظمی قمی مسئول آن بود وقت میگذاشت و همه احتمالات در آنجا بررسی میشد.
وی ضمن اشاره به اینکه از جمله نکاتی که سردار سلیمانی در مذاکرات داشتند این بود که به من گفت که حواستان باشد که این خبرنگاران در خط مقدم کاری هستند که ما انجام میدهیم و کار اینها مهمتر از کاری هست که در مذاکره انجام میشود، تصریح کرد: ایشان میگفت چون هرکدام از شما میتوانید بعد از مذاکره یک حرف را بزنید و طرف آمریکایی هم نشان داده که صداقت ندارد و خواهید دید در مذاکره به گونهای با شما مذاکره خواهد کرد و در بیرون کنفرانس مطبوعاتی بهگونهای دیگر سخن خواهد گفت.
امیرعبداللهیان با تأکید بر اینکه در میز مذاکره هیچیک از ویژگیهای یک ابرقدرت و هژمونی بنا آمریکا را ندیدیم اظهار داشت آمریکاییها در میز مذاکره به دلیل منطقه گفتمانی و مذاکراتی جمهوری اسلامی ایران باختند. مذاکره با نظارت سردار سلیمانی در سطح عالی خود دنبال میشد و این بخشی از کمکی بود که ما میتوانستیم به دوستانمان در عراق بدهیم.
وی با تأکید بر اینکه آمریکاییها در میز مذاکره در برابر منطق و استدلال و گفتمان قوی هیئت مذاکرهکننده ایرانی که نشأت گرفته از اقتدار جمهوری اسلامی ایران بود نتوانستند اهداف یک طرفه خود را پیش ببرند، گفت: از سفیر آمریکا رایان کراکر گرفته تا جانشین ژنرال پترائوس حاکم نظامی آمریکا مقامات ارشد سازمان سیا در تیم مذاکرهکننده آمریکا حضور داشتند ولی میز مذاکره را باختند ولی وقتیکه بیرون آمدند یک سلسله دروغ را زنجیرهوار مطرح کردند.
امیر عبداللهیان تأکید کرد: رسانه یک علم و هنر است و صرفاً یک فناوری ارتباطی نیست و بهکارگیری همه ظرفیتها در راستای مأموریت اصلی یکی از ویژگیهای مکتب سلیمانی هست.
وی با اشاره به اینکه ویژگی دیگر سردار سلیمانی عمل به تکلیف بود، اظهار داشت: سردار برای خدا کار میکرد، درحالیکه شصت درصد خاک سوریه در اختیار دشمن قرار داشت ولی ۶۰ درصد از دست دادن خاک سوریه روحیه سردار سلیمانی را متزلزل نمیکرد.
دستیار ارشد امور بینالملل رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه سردار به گونهای در جلسات صحبت میکرد و با طراحی وارد میشد گویی که وارد یک مرحله جدید از ادای تکلیف خود و جهادی شده که باید انجام بدهد اظهار داشت: در اوج سختیها و فشارها چیزی که سردار را بشاش میکرد، دیدار با مقام معظم رهبری بود.
وی افزود: در یک جلسه که من در آن نبودم رهبر معظم انقلاب به مسئولین هشدار دادند که تغییر در سوریه جغرافیای سیاسی منطقه را تغییر خواهد داد و بروید و به تکلیف خودتان عمل کنید.دومین فردی که از آن جلسه بیرون آمد سردار سلیمانی بود و من دیدم که سردار سلیمانی که از مأموریتی که به نتیجه رسانده بیرون آمده است.
دستیار ارشد امور بینالملل رئیس مجلس شورای اسلامی ضمن اشاره به اینکه یکی از ویژگیهای مهم مکتب سردار سلیمانی تمرکز بر اجرای عدالت است و انتقام سخت بیتردید در مکتب سردار سلیمانی جای خود را دارد، گفت: وقتی داعش آن جسارت را به شهید حججی کرد، انتقام سخت سردار سلیمانی چگونه انجام شد و انتقام سخت سردار سلیمانی قطعی و تغییرناپذیر است.
امیرعبدالهیان با بیان اینکه گاهی آمریکاییها اینگونه القا میکنند که این جمهوری خواهان بودند که سردار سلیمانی و همراهان او را مورد هدف قرار دادند و بستری را آماده میکنند که اینگونه القا کنند که اگر از روز 20 ژانویه ترامپ جنایتکار تروریست رفت و بایدن با همان رویکرد اما با روش دیگری روی کارآمد موضوع انتقام را سرد کنند و بگویند کسانی که عامل آن جنایت بودند اکنون کارهای نیستند، اظهار داشت: با صدای بلند اعلام میکنم که آمران و عاملان قطعاً به سزای اعمالشان خواهند رسید، اما بدین معنا نیست که کاخ سفید از مسئولیت حقوقی خود فرار کند و توجیه کند و کاخ سفید و حکومت و دولت آمریکا مسئولیت حقوقی و بینالمللی خود را دارند و برای اجرای عدالت باید پاسخگو باشند.
مرتضی حیدری آل کثیر، مدیرعامل مجمع شاعران مقاومت در ادامه با بیان اینکه در مجموع پس از اعلام فراخوان اولین کنگره بینالمللی شعر «انتقام سخت» حدود ۸۰۰ اثر در زبانهای زنده دنیا اعم از «فارسی، عربی، ترکی و آذری، کردی، اردو و انگلیسی» به دبیرخانه رسید که از این میان حدود ۴۰۰ اثر فارسی و ۱۴۰ اثر عربی است، گفت: مقرر شد اختتامیه اصلی این کنگره روز چهارشنبه ۱۷دیماه در سالن سوره حوزه هنری انقلاب اسلامی برگزار شود و اختتامیه بخش عربی نیز در دمشق با حضور شاعران برگزیده برگزار گردد.
حیدری آل کثیر تأکید کرد: همچنین در مراسم اختتامیه تهران بناست از ۱۰مجموعه شعر مقاومت در زبانهای مختلف رونمایی و جوایز برگزیدگان اعطا شود.
وی سوریه، عراق، لبنان، فلسطین، یمن، کویت، تونس، نروژ، ترکیه، آذربایجان، روسیه، هند و پاکستان را كشورهای شرکتکننده در این کنگره خوانده و نتیجه این کنگره را به شرح ذیل اعلام کرد.
بر پایه این خبر برگزیدگان زبان كردی اصغر عظیمی مهر، میلاد پشابادی(اهل سنت)، رسول عظیمی مهر، شاهین حسینی(کردستان عراق) هستند.
همچنین صلاح محمود رمضان، حسن علی المرعی، محمود حبیب، مهند صقور، فارس دعدوش، علی اسعد اسعد، فاطمه السحمرانی ، نسیم وسوف، عبدالحمید ملحم، نورالدین عبدالرحمن و الشیخ مهدیالساری برگزیدگان عرب در بخش فصیح و محلی هستند.
ضمنا عماد الغراوی، عباس الکوتی، موسی الدیراوی برگزیدگان بخش عربی محلی این کنگره شعر هستند.
وی همچنین گول بالافنایی از باکو، بهزاد بیاتفرد از زنجان و عارف ساسانی از مراغه را بهعنوان برگزیدگان بخش زبان ترکی کنگره شعر انتقام سخت اعلام کرد.
طبق اعلام مدیرعامل مجمع شاعران مقاومت برگزیدههای زبان فارسی نیز آقایان محمد خادم، علی سلیمانی، یوسف رحیمی هستند.
ضمنا از خانم عاطفه جوشقانیان و آقایان احمد علوی، مهدی جهاندار، محمد زارعی و محمدحسین صفری در این برنامه تقدیر به عمل می آید.
وی همچنین برگزیدگان بخش زبان اردو را خانم سیده معصومه شیرازی از پاکستان، سید ندیم نقوی از هند و عباس ثاقب از پاکستان اعلام کرد.
علاوه بر این حیدری آل کثیر ضمن اعلام اسامی آقایان سعید بیابانکی، حسن صنوبری، میلاد عرفانپور و محمدمهدی سیار و خانم فاطمه عارف نژاد تأکید کرد که در طرح رصد از این شاعران به خاطر شعر سرودن برای شهادت شهید فخری زاده تقدیر خواهد شد.
انتهاهی پیام/4129/
انتهای پیام/