دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
16 دی 1399 - 12:31
کلینیک آنا/ 11

چگونه جلوی ریزه‌خواری را بگیریم؟

یک متخصص تغذیه در مورد ریزه خواری بین وعده‌های غذایی توضیحاتی داد.
کد خبر : 554320

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، ریزه خواری بسیار متفاوت از پرخوری و حتی سخت‌تر است. اگر بتوانید جلوی ریزه‌خواری را بگیرید، حتما از خوردن غذاهای ناسالم و خیلی چیزهای دیگر پیشگیری می‌کنید و در کاهش وزن  نیز موفق خواهید بود.


در این باره مهدی احتشامی  متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا اظهار کرد: ریزه‌خواری می‌تواند باعث چاقی شود و برای پیشگیری از آن مهمترین راهکار این است که وعده‌های غذایی منظم داشته باشید بدین خاطر ساعت خوردن وعده‌ها و میان وعده‌های غذایی خود را با توجه به برنامه روزمره‌تان تنظیم کنید تا ناخواسته و از روی گرسنگی سراغ ریزه خواری نروید.


وی افزود: افراد در صورت امکان خواب شبانه کافی و منظم داشته باشند، زیرا در ساعات بیدارخوابی، تمایل به ریزه‌خواری زیاد است.


این  متخصص تغذیه بیان کرد: برای کاهش تمایل به ریزه خواری باید محیط خانه را از وجود تنقلات مضر (شیرین، شور، چرب و پرکالری) پاکسازی کنید، زیرا این‌گونه خوراکی‌ها به جز کالری بالا، ارزش غذایی پایینی دارند و فقط باعث افزایش وزن می‌شوند.


وی  ادامه داد: به جای مصرف تنقلات مضر و خوراکی‌های پرکالری می‌توانید از صیفی‌جاتی مثل هویج، خیار، کرفس و... که فیبر، ویتامین و املاح معدنی بالایی دارند با کالری کم استفاده کنید.


احتشامی تاکید کرد: اوقات فراغت خود را به جای ریزه‌خواری، با تفریحات سالم مانند ورزش و نرمش قابل انجام در منزل مثل یوگا، طناب زدن، زومبا، هولاهوپ، پیلاتس، رقصیدن، ... مدیتیشن و تکنیک‌های تن آرامی، انجام فعالیت‌های فکری مثل درست کردن پازل، بازی‌های فکری و...، مطالعه، گوش دادن به موسیقی، تماشای فیلم و سریال- انجام کارهای هنری مثل نقاشی، خوشنویسی، نواختن ساز، خیاطی، گلدوزی و... و تماس تلفنی یا تصویری با دوستان پر کنید.


وی گفت: در جهت حذف ریزه‌خواری روی کارهای ساده‌ای که از همین حالا می‌توانید انجام دهید، تمرکز کنید تا به راحتی از پس آن برآیید.


این متخصص تغذیه عنوان کرد: جهت پیشگیری از ریزه‌خواری به خوراکی‌های مفیدی که "می توانید" بخورید، فکر کنید، نه به خوراکی‌های مضری که قرار است نخورید.


احتشامی گفت: برای حذف ریزه‌خواری به خودتان بیش از حد سخت نگیرید برای کاهش تمایل به ریزه‌خواری بهتر است وعده‌های غذایی روزانه به ۳ وعده اصلی (صبحانه، نهار و شام) و ۳ میان وعده بین آن‌ها تقسیم شود. توصیه می‌شود میان وعده‌ها از گروه میوه‌ها، لبنیات کم چرب و یا مغزها انتخاب شود.


انتهای پیام/4148


 


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب