رونمایی از «بازار آزاد» فروش محصولات دانشبنیان واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، سید احسان شیرنگی مدیرکل اقتصاد دانش بنیان و توسعه سرمایه گذاری دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی، با بیان اینکه سرای نوآوری یک نهاد اجتماعی است، گفت: سرای نوآوری به کمک شتابدهنده و مراکز رشد در راستای اهداف تعریف شده گام بر می دارد.
وی افزود: سرای نوآوری با هدف حرکت دانشگاه آزاد اسلامی به سمت دانشگاه کارآفرین و دانشگاه نسل سوم ایجاد شده تا دانشجویان بتوانند در کنار گذراندن واحدهای دانشگاهی در رشته مورد نظر مهارت و تخصص فرا بگیرند.
شیرنگی با بیان اینکه در حال حاضر 30 سرای نوآوری در دانشگاه آزاد اسلامی مشغول به فعالیت بوده، گفت: این سراها در استانها با توجه به طرح آمایش سرزمین آن استان فعالیت میکنند. در این سراها هستههای فناور، واحدهای فناور و شرکتهای دانشبنیان به صورت تخصصی به فعالیت میپردازند.
وی خاطرنشان کرد: به منظور حمایت حداکثری و توسعه سریع سراهای نوآوری اقدام به انعقاد قرارداد با شتابدهندههای مختلف شده و همچنین قراردادهایی نیز با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای بهسازی فضاهای ساختمان های قدیمی دانشگاه با هدف در اختیار گذاشتن آنها برای سراهای نوآوری منعقد شده است.
شیرنگی با بیان اینکه رویکرد معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی، حمایت کامل از هستهها و واحدهای فناور است، گفت: این حمایت با هدف تولید نهایی و تجاری سازی محصولات هسته ها و واحدهای فناور است.
مدیرکل اقتصاد دانش بنیان و توسعه سرمایه گذاری دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به حمایت طهرانچی و دهقانی فیروزآبادی برای جذب منابع لازم از طریق معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای سراهای نوآوری، گفت: سعی می شود که بهترین فضای فیزیکی برای دانشجویان فراهم شده تا آنها یک فضای کار اشتراکی برای کارکردن داشته باشند.
در ادامه وی از رونمایی «بازار آزاد» برای فروش محصولات دانشبنیان واحدهای دانشگاهی در آینده نزدیک خبر داد و گفت: در این بازار محصولات تولیدی واحدهای دانشگاهی، شرکتهای دانش بنیان دانشگاه و ...که مجوزهای لازم را دریافت کردهاند برای فروش در سایت بارگذاری خواهند شد.
مدیرکل اقتصاد دانش بنیان و توسعه سرمایه گذاری دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی افزود: با تحقق این مهم محصولات در بازار آزاد ارائه و فضای لازم جهت تجاری سازی و فروش آنها فراهم خواهد شد. همچنین معرفی محصولات و ارائه آنها به بازارهای جهانی از دیگر اهداف آتی راهاندازی این سامانه است. نرم افزاری بازار آزاد توسط یکی از مراکز رشد واحد های استان اصفهان طراحی و تولید شده است.
انتهای پیام/4139/
انتهای پیام/