تغییر ملاک رتبهبندی دانشگاههای علوم پزشکی از سال آینده
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی وزارت بهداشت، علیاکبر حق دوست در جلسه کارگروه پاسخگویی اجتماعی گفت: طبق توافق به عمل آمده میان معاونت آموزشی، معاونت دانشجویی و معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت از سال ۱۴۰۰ رتبهبندیهای آموزشی، علمی و پژوهشی دانشگاه های علوم پزشکی در هم ادغام خواهند شد و محورهای ششگانه مرجعیت، همگرایی، پاسخگویی، آمایش سرزمینی، بینالمللی سازی و مفهوم خردورزی و حکمت، محورهای اصلی این رتبهبندی خواهند بود.
معاون آموزشی وزارت بهداشت در ادامه به رتبهبندی آموزشی دانشگاههای علوم پزشکی کشور (راد ۳) اشاره و اظهار کرد: در رتبهبندی منتشر شده، مفهوم پاسخگویی از دو منظر، بررسی شد و دانشگاهها بر اساس آن طبقهبندی شدند. بسته پاسخگویی از مجموعه بستههای تحول و نوآوری در آموزش است و کسب رتبههای اول توسط دانشگاههای کوچکتر در این رتبهبندی، بسیار قابل توجه است.
حقدوست خاطرنشان کرد: دانشگاههای تهران، زاهدان، کاشان، اصفهان، شهید بهشتی، شهرکرد، ایران و تبریز موفق به کسب رتبه در بسته پاسخگویی شدند. همچنین دانشگاههای علوم پزشکی جیرفت، فسا، لارستان و بیرجندش نیز توانستند در رتبهبندی بسته پاسخگویی، پیشرفت خوبی از خود نشان بدهند.
وی تأکید کرد: بر اساس شاخصهای ترکیبی در مفهوم پاسخگویی نیز دانشگاه های علوم پزشکی تهران، اصفهان، مشهد، شهید بهشتی، تبریز، شیراز، کرمان، همدان و کرمانشاه موفق شدند رتبههای برتر را از آن خود کنند و باید تلاش کنیم تا تربیت و آموزش به سمت و سوی پاسخگویی حرکت کند.
حقدوست خاطر نشان کرد: تفکیک برخی رشتههای علوم پزشکی و تبدیل آنها به رشتههایی که نمیتوانند نیازهای جامعه را به تنهایی مرتفع کنند یا راهاندازی رشتههایی که آموزشهای لازم و مورد نیاز در جامعه را به دانشجویان نمیدهند بیانگر ضرورت توجه به آموزش پاسخگوست.
معاون آموزشی وزارت بهداشت تاکید کرد:باید فکری کنیم تا بحث پاسخگویی اجتماعی، خیلی وسیع و بر اساس نیازسنجی اجتماعی انجام شود لذا اینکه برای چه کاری، چه تعدادی نیروی انسانی مورد نیاز است از موضوعات مهم حوزه پاسخگویی اجتماعی است.
انتهای پیام/4040/
انتهای پیام/