برخی عطاریها بزرگترین دشمن طب سنتی هستند/ وزارت بهداشت هنوز از ظرفیت طب سنتی برای درمان کرونا بهره نمیگیرد
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، همزمان با شیوع کرونا در کشور، همه توجهات کادر درمان به سمت درمان این بیماری هدایت شد و تلاش شبانهروزی پرستاران و کادر درمان را در پی داشت. بر همین اساس بود که مسئولان بهداشتی کشور در جستجوی راهحلی برای درمان کرونا برآمدند و از کلیه ظرفیتهای پزشکی برای پیشگیری، درمان و مهار کرونا استفاده کردند.
استفاده از قرص آزیترومایسین و دیگر داروهای موجود تا اکسیژندرمانی و تنظیم پروتکلهای بهداشتی برای درمان مبتلایان به کرونا، روشهایی بود که برای مهار این ویروس از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا و مسئولان بهداشتی مورد استفاده قرار گرفت اما در این بین هیچ مسئولی به استفاده از ظرفیتهای طب سنتی برای پیشگیری و درمان کرونا اشارهای نکرد. بیتوجهی متولیان یافتن راه درمان برای کرونا منجر به این شد که رهبر معظم انقلاب در جلسه اخیر خود با اعضای ستاد ملی مبارزه با کرونا به بهره گرفتن از ظرفیتهای این طب یرای مقابله با کرونا توصیه کنند.
بر همین اساس خبرگزاری آنا، با دکتر احمد کریمی بهعنوان یکی از متخصصان طب سنتی که علاوه بر تحصیلات آکادمیک در این حوزه، سالها به درمان انواع بیماریها با استفاده از روش طب سنتی میپردازد، در خصوص راههای پیشگیری و درمان ویروس کرونا از منظر طب سنتی به گفتگو نشست.
این متخصص علاوه بر اینکه بر توانایی طب سنتی بر پیشگیری و درمان کرونا تاکید کرد، معتقد بود از طریق دستورالعملهای طب سنتی میتوان آمار مبتلایان و مرگومیر ناشی از کرونا را کاهش داد.
احمد کریمی در این گفتگو ضمن توضیح و تشریح راهکارهای طب سنتی جهت مقابله و درمان کووید-19، حفظ آرامش روانی را یکی از مؤثرترین راههای مقابله با کرونا معرفی کرد و با تأکید بر اینکه طب سنتی در درمان بیماریهایی نظیر کرونا بسیار مؤثر است، از عدم توجه دولت و بهویژه وزارت بهداشت به طب سنتی و دستاوردهای آن گلایه کرد.
کریمی از این موضوع گلایه داشت که با وجود اینکه استفاده از روشهای درمانی طب سنتی در درمان بیماریهایی نظیر کرونا بسیار موثر است؛ اما وزارت بهداشت تاکنون از تخصص متخصصان این طب برای مقابله با کرونا استفاده نکرده است.
این متخصص طب سنتی در بخش دیگری از صحبتهای خود اعلام کرد که طبی تحت عنوان طب اسلامی وجود ندارد لذا دولت باید از طریق ابزارهایی که در اختیار دارد با شیادان و مدعیان این طب برخورد کند.
کریمی در پاسخ به انتقادات واردآمده به طب سنتی در مورد مدت زمان طولانی این طب برای درمان بیماریها به شیوه برخورد طب سنتی با بیماری اشاره کرد. به عقیده او طب رایج و مدرن برای مقابله با بیماریهایی نظیر بیماریهای روحی به سمت تجویز مُسکن میرود در صورتی که طب سنتی به دنبال درمان بیماریها است و به همین دلیل روند اثربخشی آن در مقایسه با مُسکنهای تجویز شده از طرف طب رایج، بیشتر است.
به بیان کریمی طب سنتی در حوزه درمان بیماریها با سرعت بالاتری به نسبت طب رایج عمل میکند.
او یکی از علل عدم وجود دانشگاهی در زمینه طب سنتی را، همراهی این طب با طب نوین دانست و ضمن تأکید بر این نکته طب سنتی خود را از طب نوین جدا نمیداند، صحبتهای خود را به پایان رساند.
مصاحبه تفصیلی با دکتر احمد کریمی بهزودی منتشر میشود.
انتهای پیام/4076/پ
انتهای پیام/