درصد جمعیت به پرستار 9 به 10 است/ 6 هزار پرستار در دوران نقاهت کرونا بهسر میبرند
به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، علیرضا زالی در مراسم سیزدهمین پویش ره سلامت گفت: شب یلدای امسال به دلیل رعایت دستورالعملهای بهداشتی متفاوت با سالهای گذشته انجام میشود و امیدوارم مردم ایران نکات بهداشتی را در این شب رعایت کنند.
وی ادامه داد: بیمارستان مسیح دانشوری در مقابله با بیماری کرونا جزء بیمارستان پیشتاز بوده و اقدامات خوبی در درمان بیماران کرونایی انجام شده است.
فرمانده ستاد مقابله با كرونا شهر تهران در خصوص کمبود نیروهای پرستار هم عنوان کرد: بحث کمبود نیروی پرستار یک زخم سه دههای است و در دانشگاه شهید بهشتی درصد جمعیت به پرستار 9 به 10 است. من از وزیر درخواست دارم که در زمینه تبدیل وضعیت پرستاران به خصوص شاغلان بخشهای کرونایی مساعدت شود.
زالی بیان کرد: امنیت شغلی پرستاران یکی از موضوعات مهم به خصوص در دوران کرونایی است. در حال حاضر 6 هزار پرستار دوران نقاهت بیماری کرونا را میگذرانند، سالیانه 5 هزار پرستار بازنشسته میشوند؛ بنابراین کمبود نیروی پرستار بیشتر به چشم میخورد. در حال حاضر سختی مشاغل ویژه پرستاران به درستی اجرا نمی شود.
وی افزود: عوارض بیماری کرونا طولانیمدت است و باید حمایت مستمر از مدافعان سلامت شود.
در ادامه مراسم جماعتی، نایبرئیس بیمارستان مسیح دانشوری گفت: بیمارستان مسیح دانشوری فعالیت خودش را در زمینه بیماران کرونایی از ابتدای اسفند ماه آغاز کرده است و کارهای پژوهشی خوبی در خصوص بیماری کووید-۱۹ انجام شده است.
وی ادامه داد: در بیمارستان مسیح دانشوری از بهمن ماه با تشکیل تیمهای بحران آماده مقابله با بروز بیماری احتمالی کرونا شده بودیم.
جماعتی افزود: آموزش کارکنان بیمارستان در خصوص مقابله با بیماری کرونا، جداسازی بیماران عادی از کرونایی، اختصاص تمام تختهای فعال بیمارستان به بیماران کرونایی، انجام مشاورههای روانشناسی ویژه خانواده های بیماران کرونایی و حمایت های روانی، بهکارگیری تهویه غیر تهاجمی در بیماران، از جمله اقدامات انجامگرفته در بیمارستان مسیح دانشوری است.
وی افزود: در حال حاضر 47 هزار و 160 بیمار کرونایی به صورت سرپایی به بیمارستان مسیح مراجعه و 4 هزار و ۹۰۳ نفر در بیمارستان بستری هستند.
انتهای پیام/۴١۴٨/پ
انتهای پیام/