دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
25 آذر 1399 - 08:00
ظرفیت‌های آزمایشگاهی؛ خدمات تحقیقاتی/ 51 کشاورز در گفتگو با آنا عنوان کرد؛

فعالیت 17 باب آزمایشگاه و کارگاه تخصصی در دانشگاه آزاد اسلامی ارسنجان

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارسنجان گفت: این دانشگاه با در اختیار داشتن 17 آزمایشگاه و کارگاه تخصصی جایگاه مطلوبی از نظر عرضه خدمات آزمایشگاهی و پژوهشی دارد.
کد خبر : 548399

مرتضی کشاورز در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا در ادامه معرفی ظرفیت‌های آزمایشگاهی و کارگاهی دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور به معرفی ظرفیت‌ها و کاربردهای آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارسنجان برای کمک به دانشجویان، محققان، پژوهشگران و صنعتگران کشور پرداخت.




بیشتر بخوانید:


جزئیاتی از ظرفیت‌های آزمایشگاهی و کارگاهی دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار


ارائه خدمت به پژوهشگران در ۶۰ باب آزمایشگاه و کارگاه


سهم خدمات آزمایشگاهی ۲۵ برابر شد




این مسئول با اشاره به توصیه رهبر انقلاب اسلامی به مسئولان و فعالان جوان در عرصه علم و فناوری و کار آزمایشگاهی در راستای جهش تولید، درباره ارزیابی خود از ظرفیت‌های آزمایشگاهی و کارگاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارسنجان اظهار کرد: واحد ارسنجان با در اختیار داشتن 17 باب آزمایشگاه و کارگاه تخصصی جایگاه مطلوبی از نظر عرضه خدمات آزمایشگاهی و پژوهشی در منطقه خود دارد.


سردر واحد ارسنجان


وی افزود: اکنون این دانشگاه در زمینه آزمایشگاهی به جز ارائه خدمات به دانشجویان تحصیلات تکمیلی در صورت ارائه طرح یا تقاضای انجام طرح قادر به ارائه خدمات است.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارسنجان خاطرنشان کرد: دستگاه‌های شاخص این دانشگاه شامل دستگاه اندازه‌گیری پرتو  مورد استفاده در آزمایشگاه هسته‌ای و دزیمتری، دستگاه PCR، الکتروفورز، انکوباتور، سانتریوفوژ کاربرد در استخراج ژن، موتور و گیربکس خودروهای داخلی (پیکان، پراید و پژو) و خارجی (تویوتا کرولا و کمری) و دستگاه اندازه‌گیری سطح برگ است.


ثبت اطلاعات آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌ها در ساها


مرتضی کشاورز


این مقام مسئول ادامه داد: دستگاه اندازه‌گیری کلروفیل، کولینگ تاور آموزشی، ماشین تراش 90 سانتی‌متری، صفحه تراش، دریل ستونی، فرز عمودی-افقی، اره نواری، توتال استيشن الكترونيكي لايكا مدل TS06R400، ترازياب لايكا مدل NA720، جی‌پی‌اس دستی مدل ETREX VISTA HCX، دوربين تئودوليت و دوربين نيو پنتاكس از دیگر دستگاه‌های شاخص آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی ارسنجان هستند.


کشاورز در پاسخ به این پرسش که کاربرد این دستگاه‌ها برای چه گروه‌های تحصیلی و پژوهشی است؟ بیان کرد: کاربرد دستگاه‌ها در تمام مقاطع تحصیلی کاردانی تا دکتری در رشته‌های علوم پایه، کشاورزی و منابع طبیعی، فنی و مهندسی است.


واحد ارسنجان


وی با بیان اینکه آزمایشگاه‌های واحد ارسنجان هنوز به آزمایشگاه همکار استاندارد تبدیل نشده‌اند، درباره اقداماتی که تاکنون برای گسترش دانش آزمایشگاهی و علمی این دانشگاه انجام شده است، توضیح داد: تبلیغی در راستای استفاده عمومی از آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌ها به‌دلیل شرایط خاص شهرستان و دوری از مرکز انجام نشده است.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارسنجان در پاسخ به این پرسش که در زمینه ساتا چه فعالیت‌هایی داشته‌اید؟ یادآور شد: اطلاعات آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های واحد ارسنجان در ساها (سامانه آزمایشگاه‌های همکار آزاد) ثبت شده است.


انتهای پیام/4103/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب