دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
مهاجر خبر داد؛

امکان شناسایی هوشمند درگاه‌های قمار فراهم شد

بانک مرکزی اعلام کرد: تشکیل کارگروه تخصصی، همکاری با پلیس فتا و مرکز مبارزه با پولشویی وزارت اقتصاد و معاونت فضای مجازی دادستانی به همراه تدوین آئین‌نامه مبارزه با سایت‌های شرط‌بندی و قمار از جمله سایر اقدامات بانک مرکزی در برخورد با سایت‌های شرط‌بندی است.
کد خبر : 547258
1.jpg

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، بانک مرکزی اعلام کرد: تشکیل کارگروه تخصصی، همکاری با پلیس فتا و مرکز مبارزه با پولشویی وزارت اقتصاد و معاونت فضای مجازی دادستانی به همراه تدوین آئین‌نامه مبارزه با سایت‌های شرط‌بندی و قمار از جمله سایر اقدامات بانک مرکزی در برخورد با سایت‌های شرط‌بندی است.


مهاجر، مدیر اطلاعات امنیت بانک مرکزی با بیان اینکه دو گروه در سایت‌های شرط‌بندی ذی‌نفع هستند گفت: یک گروه از این افراد صاحبان سایت‌ها هستند و به دلیل اینکه در فضای مجازی سایت‌های کسب‌وکار به‌وفور فعال هستند با انتخاب پر بازدیدترین‌ها، آن‌ها را اجاره و از طریق همین سایت‌ها اقدام به شرط‌بندی می‌کنند.


مهاجر در ادامه به سایر شگردهای صاحبان سایت‌های شرط‌بندی پرداخت و گفت: شگرد دیگر این افراد اجاره کارت‌های بانکی با وعده پرداخت وجه‌های کلان است که به‌نوعی باعث گمراهی و طمع صاحبان اصلی کارت‌های بانکی می‌شود.


این مقام مسئول در ادامه به گروه دوم که قماربازان هستند، اشاره کرد و گفت: قماربازان با آگاهی کامل اقدام به کسب مال نامشروع در این زمینه می‌کنند.


مهاجر با اشاره به برنامه‌های بانک مرکزی در خصوص برخورد با سایت‌های شرط‌بندی گفت: از اوایل سال جاری با همکاری بانک مرکزی، دادستانی و پلیس فتا آئین‌نامه‌ای تدوین و به شبکه بانکی نیز ابلاغ شده است که روند اجرایی شدن این آئین‌نامه به‌صورت مستمر توسط کارشناسان این بانک رصد و ارزیابی می‌شود.


این مقام مسئول نقش رسانه‌ها در آگاهی بخشی به عموم مردم در خصوص خطرات سایت‌های شرط‌بندی را بسیار مؤثر خواند و گفت: رسانه‌ها به‌عنوان چشم ناظر و نماینده افکار عمومی باید هم آگاهی بخشی به عموم افراد جامعه و هم به انتقال مشکلات به مسئولان را در دستور کار خود قرار دهند.


مهاجر بر این نکته تأکید کرد که رسانه‌ها باید بر این موضوع که عمل قمار و شرط‌بندی نتیجه‌ای جز بر باد رفتن سرمایه در پی نخواهد داشت، تمرکز کنند.


وی در ادامه به شکل‌گیری کارگروه‌های تخصصی با همکاری پلیس فتا اشاره کرد و گفت: البته برخی از این اقدامات به‌صورت محرمانه در حال انجام است و نتایج خوبی نیز در مبارزه با این گروه سایت‌ها به دست آمده است.


این مقام مسئول به همکاری با مرکز اطلاعات مالی و مبارزه با پولشویی وزارت اقتصاد اشاره کرد و گفت: اگرچه این مرکز اقدامات مناسبی انجام داده است اما انتظار فعالیت بیشتر و مؤثرتری را خواهانیم.


وی خواستار مطابقت مجازات با جرم سایت‌های شرط‌بندی شد و گفت: باید مجازات به‌گونه‌ای باشد که بازدارندگی داشته باشد، ضمن آنکه در حال حاضر بانک مرکزی نسبت به شناسایی و مسدودسازی درگاه‌هایی که به قمارخانه‌داران ارائه خدمت می‌کند اقدام می‌کند. اما قوانین موجود برای برخورد با این افراد، بازدارنده نیست و این افراد با استفاده از درگاه‌های دیگر کماکان به فعالیت خود ادامه می‌دهند. لذا ضروری است نهادهای قانون‌گذار و قضائی وارد عمل شده و با تعریف اهرم‌های بازدارنده، برخورد جدی‌تری با موضوع قمار و شرط‌بندی داشته باشند.


انتهای پیام/4129/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب