دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
19 آذر 1399 - 16:29

مقایسه مودم های همراه

مودم همراه به یک نوع از خاص از مودم‌ها گفته می‌شود که می‌تواند اینترنت موبایل را در اختیار دستگاه‌های دیگر قرار دهد. این Modem در انواع مختلفی تولید شده و به بازار عرضه می‌شود.
کد خبر : 547223
111.jpg

 به گزارش گروه دیگر رسانه های خبرگزاری آنا، محبوبیت مودم‌های همراه یا جیبی، در سال‌های اخیر با افزایش چشمگیری مواجه شده است. از یک طرف، گسترش روزافزون اینترنت موبایل و از سویی دیگر، نیاز به دسترسی همیشگی به اینترنت، سبب شده تا امروزه، مودم‌های همراه به یک وسیله الکترونیکی پرکاربرد در میان کاربران حوزه تکنولوژی تبدیل شود.


مودم همراه به یک نوع از خاص از مودم‌ها گفته می‌شود که می‌تواند اینترنت موبایل را در اختیار دستگاه‌های دیگر قرار دهد. این Modem در انواع مختلفی تولید شده و به بازار عرضه می‌شود.


در این مقاله قصد داریم تا انواع مودم‌های همراه را معرفی کرده و با مقایسه آن‌ها با همدیگر، یک راهنمای مناسب در این زمینه، برای شما عزیزان فراهم کنیم. لطفا تا پایان با ما همراه باشید. اگر قصد خرید انواع مودم ADSL و VDSL را دارید پیشنهاد میکنیم مقاله مفید راهنمای خرید مودم در ایده آل تک را نیز بخوانید.


مودم همراه چیست؟
 


به گزارش مجله تکنولوژی ایده آل تک مودم همراه، به مودمی گفته می‌شود که می‌تواند اینترنت سیم‌کارت شما را از طریق وای فای، در اختیار دستگاه‌های مختلف از جمله سایر تلفن‌های همراه، کامپیوتر و یا لپ تاپ قرار دهد. طبیعتا ممکن است از خودتان سوال کنید: وقتی که می‌توانم از طریق موبایل، به اینترنت همراه دسترسی داشه باشم، چه نیازی به خرید مودم جیبی است؟


برای پاسخ به این سوال، باید به دو نکته مهم توجه داشته باشید: اول اینکه زمانی که در حال استفاده از اینترنت موبایل هستید؛ باید دیتای تلفن همراه روشن باشد و این عامل، باعث خالی شدن سریع شارژ باتری می‌شود. این در حالیست که اگر از یک مودم همراه استفاده کنید، می‌توانید دیتا را خاموش کرده و از طریق وای فای به اینترنت وصل شوید. (همه می‌دانیم که دیتا، بسیار بیشتر از وای فای، از شارژ باتری تلفن همراه استفاده می‌کند)


مودم TDLTE


دلیل دیگری که می‌تواند شما را به سمت خرید مودم همراه سوق دهد، این است که حتی اگر گوشی‌تان از سرویس 4G پشتیبانی نکند، باز هم می‌توانید با خرید یک مودم همراه، به راحتی از اینترنت پرسرعت بر روی تلفن همراه خود لذت ببرید. (تمام مودم‌های همراه، از اینترنت 4G و بالاتر از آن، پشتیبانی می‌کنند.)


انواع مودم‌های همراه
 


قبل از هرچیز، باید با انوع مختلف این وسیله کوچک اما محبوب و کاربردی، بیشتر آشنا شویم. اگر به قصد خرید یک مودم جیبی راهی فروشگاه‌های معتبر شوید، با سه مدل مختلف رو به رو می‌شوید:


مودم همراه قابل حمل: این مودم‌ها با استفاده از باتری کار می‌کنند و می‌توانید همواره آن‌ها را در کنار خود داشته باشید. مودم قابل حمل، در تمامی مناطقی که اپراتور سیم کارت شما آنتن‌دهی داشته باشد، می‌تواند اینترنت دیتا را در اختیارتان قرار دهد.


مودم همراه قابل حمل، محبوب‌ترین مدل از این دستگاه‌ها محسوب می‌شود و بسیاری از مشتریان، ترجیح می‌دهند مودم جیبی آن‌ها، از این مدل باشد.


مودم همراه


مودم‌های جیبی ثابت: شاید کلمه مودم همراه ثابت، به نوعی یک تناقض را در ذهن شما شکل دهد؛ اما این مودم واقعا موجود است و استفاده فراوانی هم دارد. در واقع منظور از مودم همراه، مودمی است که از اینترنت سیم‌کارت استفاده می‌کند و ثابت هم به معنی غیر قابل حمل بودن آن است.


این مودم‌ها با استفاده از جریان برق کار می‌کنند و فاقد باتری هستند. اگر فقط برای منزل یا محل کار خود، به دنبال یک مودم مناسب هستید، این دسته از مودم‌های جیبی می‌توانند انتخاب مناسبی برای شما باشند.


مودم‌های همراه بلوتوثی: این نوع از مودم‌ها، با استفاده از دانگل بلوتوث، به کامپیوتر یا لپ تاپ متصل می‌شوند و از وای فای نیز برخوردار نیستند. اگر قصد دارید از اینترنت سیم‌کارت خود، تنها بر روی یکی سیستم استفاده کنید، مودم بلوتوثی (قدیمی‌ترین نوع از مودم‌های همراه) انتخاب خوب و مناسبی خواهد بود.


مقایسه مودم‌های همراه
 


حال که با انواع مودم‌های همراه آشنا شدید، می‌توانید آن‌ها را با همدیگر مقایسه کرده و به این نتیجه برسید که کدام مدل برای شما مناسب‌تر است. برای بررسی انواع مودم‌های جیبی، باید به موارد و نکات زیر توجه داشته باشید:



  1. در صورتی که ترجیح می‌دهید در بیرون از منزل نیز به اینترنت همراه خود دسترسی داشته باشید، حتما مودم قابل حمل را انتخاب کنید.

  2. در صورتی که فقط می‌خواهید در محیط کار یا منزل، به اینترنت همراه سیم کارت خود دسترسی داشته باشید، بهتر است به فکر خرید یک مودم جیبی ثابت باشید.

  3. اگر به دنبال این هستید که از اینترنت تلفن همراه خود بر روی یک کامپیوتر یا لپ تاپ استفاده کنید، می‌توانید مودم همراه بلوتوثی را خریداری کنید.

  4. مودم‌های همراه قابل حمل، به دلیل استفاده از باتری، نیاز به شارژ شدن مداوم دارند.


معرفی بهترین مدل‌های مودم همراه در بازار ایران
 


اکنون که با انواع مدل‌های تلفن همراه و تفاوت آن‌ها با همدیگر بیشتر آشنا شده‌اید، زمان انتخاب و خرید است. ما در ادامه این مقاله، چند نمونه از بهترین و پرفروش‌ترین مودم‌های همراه در بازارهای ایران را به صورت اجمالی، بررسی خواهیم کرد:


مودم همراه تی‌پی‌لینک M7350_V4
 


تی‌پی‌لینک M7350_V4 یک مودم همراه و 4G است که علاوه بر کیفیت فوق‌العاده‌اش، از خوش‌ساختی خاصی هم برخوردار است. با استفاده از این مودم، می‌توانید حداکثر 10 دستگاه را از طریق وای فای به اینترنت همراه متصل کنید.


در زیر به بررسی مهم‌ترین ویژگی‌های مودم همراه تی‌پی‌لینک M7350_V4 می‌پردازیم:



  • نوع اتصال: بیسیم

  • وزن: 260 گرم

  • برخورداری از باتری

  • مدت زمان شارژدهی: تا 8 ساعت در حال کار کردن


مودم قابل حمل 4G هوآوی مدل E5577
 


این مودم باکیفیت، از دسته مودم‌های همراه قابل حمل به شمار می‌رود و این امکان را در اختیار شما قرار می‌دهد که تا سقف 10 دستگاه مختلف را از طریق وای فای، به آن متصل کنید.


در ادامه به معرفی مهم‌ترین ویژگی‌های مودم E5577 خواهیم پرداخت:



  • نوع اتصال: بیسیم

  • وزن: 110 گرم

  • برخورداری از باتری

  • مدت زمان شارژدهی: 6 ساعت

  • برخورداری از قابلیت پشتیبانی از کارت حافظه


مودم روتر بی سیم LTE دی-لینک مدل DWR-953
 


این مودم از نظر ظاهری، شباهت زیادی به مودم‌های ADSL دارد. اما در اصل یک مودم همراه بسیار باکیفیت است که می‌توانید در هر مکانی از آن استفاده کنید. نکته جالب توجه درباره DWR-953 این است که علاوه بر اتصال بیسیم، امکان متصل شدن به اینترنت از طریق کابل LAN را نیز برای شما فراهم می‌کند.


برخی از مهم‌ترین ویژگی‌های مودم روتر بی سیم LTE دی-لینک مدل DWR-953 عبارتند از:



  • نوع اتصال: بیسیم و باسیم

  • وزن: 290 گرم

  • امکان اتصال حداکثر 16 کاربر به صورت همزمان

  • دارای دو آنتن داخلی وای فای


مودم 4G LTE هوآوی مدل B612


B612 امکان اتصال بیسیم و باسیم را به صورت همزمان در اختیار کاربارن قرار می‌دهد و علاوه بر این، از شبکه‌های نسل 4 و 4.5 تلفن همراه تمامی اپراتورها پشتیبانی می‌کند.


در ادامه به بررسی برخی از مهم‌ترین ویژگی‌های مودم همراه هواوی B612 می‌پردازیم:



  • نوع اتصال: بیسیم و باسیم

  • وزن: 410 گرم

  • سرعت انتقال داده: 300 مگابیت بر ثانیه

  • قابلیت اتصال 32 دستگاه به صورت همزمان


نتیجه گیری
 


برای خرید یک مودم همراه مناسب، باید فاکتورهای زیادی را مدنظر قرار دهید. اولین نکته‌ای که باید به آن توجه داشته باشید، نیازها و انتظارات شما از یک مودم همراه است. بعد از آن، باید به سراغ بررسی انواع مختلف این دستگاه‌ها (قابل حمل، ثابت و بلوتوثی) بروید و در نهایت، از میان برندها و مدل‌های متنوع، مودم دلخواه خود را انتخاب و خریداری کنید.


امیدواریم این مقاله که توسط مجله تکنولوژی ایده آل تک (idehaltech.com) آماده شده و در اختیارتان قرار گرفت، توانسته باشد رضایت خاطر شما عزیزان را جلب کند.


انتهای پیام/ر


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب