رفع نواقص ساختمان روزنامه اطلاعات نیازمند 160 میلیارد تومان بودجه است
به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، زهرا صدراعظم نوری در جلسه امروز شورای شهر تهران در ارتباط با لزوم تعیین و تکلیف ساختمان روزنامه اطلاعات اظهار کرد: در شرایط فعلی که با رکود اقتصادی مواجه هستیم و مشکلات عدیدهای هم وجود دارد و هزینههای شهرداری به قوت خود باقی است باید از منابع در اختیار حداکثر استفاده صورت پذیرد.
وی با اشاره به این مطلب که بعضاً در شهرداری منابعی وجود دارد که ارزش سرشاری دارد اما سالهاست که بلا تکلیف مانده، به ساختمان روزنامه اطلاعات اشاره کرد و عنوان کرد: این ساختمان ارزش مادی قابل توجهی دارد و از بعد معنوی نیز سابقه و تاریخچهای پشت آن است و اینگونه بلاتکلیف ماندن آن طی چند سال و تلف شدن این سرمایه اقدام درستی نیست.
این عضو شورای اسلامی شهر تهران افزود: در این شرایط یا باید از ساختمان بهرهبرداری شود و درصورتعدم نیاز باید آن را واگذار کرد.
صدراعظم نوری ادامه داد: در بیست و دوم شهریور ماه از ساختمان خیام بهمنظور بررسی اقدامات صورت گرفته در این ملک بازدید کردم. این ملک مشتمل بر دو ساختمان اصلی با مساحت حدود ۲۲ هزار متر مربع در دو طبقه زیر زمین و ۸ طبقه روی همکف و ساختمان جدید الاحداث با مساحت حدودی ۳۰ هزار متر در ۵ طبقه زیر زمین با کاربری پارکینگ و ۹ طبقه روی همکف با زیربنای حدود ۲۰ هزار مترمربع با کاربری اداری است.
وی با اشاره به طرح مطالعاتی و عملیاتی ساختمان جدید همزمان با بهسازی و بازسازی روزنامه اطلاعات، گفت: این پروژهها از بهار سال ۹۳ آغاز و تا بهار سال ۹۶ با مدیریت معاونت فنی و عمرانی با پیشرفت فیزیکی بیش از ۹۷ درصد ادامه داشت ولی به دلیل مشکلات مالی و حقوقی پروژه متوقف شد.
این عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه طرح معماری ابتدایی ساختمان روزنامه اطلاعات برای استقرار سه معاونت شهرسازی و معماری، خدمات شهری و محیط زیست و توسعه منابع انسانی و همچنین سازمان بازرسی با ظرفیت حدود هزار نفر در نظر گرفته شده، اظهار کرد: متأسفانه علیرغم وجود نقشههای جانمایی مصوب به دلیل شروع عملیات ساختمانی اجرایی جدید موضوع بلاتکلیف و متوقف ماند.
صدراعظم نوری تصریح کرد: در سال ۹۸ معاونت عمرانی، بودجه ۸۰ میلیارد تومانی برای اجرای اقدامات عمرانی باقی مانده پیش بینی کرده است که در سال جاری این رقم به ۱۶۰ میلیارد تومان رسیده است. سازمان فاوا نیز 2 میلیارد پیش بینی تجهیزات داشته که این رقم در سال جاری به ۴ میلیارد رسیده است.
وی در پایان کفت: به منظور رفع نواقص باقی مانده و رفع عملیات موجود حدود ۶ ماه زمان و ۴۲ میلیارد تومان بودجه لازم است و اگر در شرایط فعلی بخواهد مورد بازنگری قرار گیرد نیازمند ۱۸ ماه زمان و ۱۶۰ میلیارد تومان بودجه است؛ لذا با توجه به ارزشمند بودن این ساختمان و جلوگیری از اتلاف سرمایه وهزینههای زیاد صورت گرفته و کسری منابع لازم به شهرداری تهران تذکر میدهم تا با قید فوریت نسبت به تعیین تکلیف پروژه اقدام شود.
انتهای پیام/4105
انتهای پیام/