قرارگرفتن نام 2 استاد دانشگاه آزاد اسلامی تبریز در جمع 2 درصد دانشمندان برتر جهان
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از تبریز، حامد عليپور بنائی عضو هیئتعلمی و دانشيار گروه مهندسی برق و نیما جعفری نویمیپور عضو هیئت علمی گروه مهندسی کامپیوتر هر دو از دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبريز از سوی مؤسسه اسکوپوس در فهرست دانشمندان دو درصد برتر جهان قرار گرفتند.
عليپور متولد سال ١٣٥٧ و فارغالتحصيل مقطع دكتری تخصصی رشته مهندسی الكترونيک در سال ١٣٨٨ دانشگاه تبريز است که سال ۱۳۹۴ موفق به اخذ مرتبه دانشياری در رشته مهندسی الكترونيک شد و تاکنون علاوه بر تدریس دروسی مانند طراحی مدارهای مجتمع، روش تحقيق پيشرفته و مباحث ويژه در الكترونيک در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی مهندسی الكترونيک، مجری و همكار دو طرح پژوهشی نيز بوده است.
عليپور بنائی راهنمایی و مشاوره بیش از ٦٠ عنوان رساله دکتری و پایاننامه مقطع کارشناسی ارشد را نیز برعهده داشته است. وی سال ١٣٩٤ به عنوان برگزيده علمی دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب و تجلیل شده بود. زمينه اصلی تحقيقاتی وی طراحی مدارهای مجتمع نوری و پيادهسازی افزارههای مبتنی بر بلورهای فوتونی است.
چاپ بیش از ٦٩ عنوان مقاله تخصصی در مجلات معتبر علمی با درجه WoS (Web of Science) و JCR از دیگر دستاوردهای علمی این استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز است.
طبق ارزیابی مراجع مختلف علمی در فاصله سالهای 2015 تا 2020 ميلادي، میزان ارجاع و استفاده از مقالات وی در تدوین مقالات دیگر محققین (H index) معادل 29، i۱۰-index برابر 48 و Citations معادل 2001 بوده که اصلیترین دلیل قرار گرفتن نام عليپور در لیست دانشمندان برتر جهان در سال ۲۰۲۰ شده است.
وی داور ممتاز مجلات معتبری چون IEEE, ELSEVIER, SPRINGER, ... است.
استاد رشته کامپیوتر واحد تبریز در جمع دانشمندان برتر جهان
بر اساس این خبر نیما جعفری نویمیپور دیگر عضو هیئت علمی گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز نیز به این عنوان دست یافت.
وی از سال ۱۳۹۰ علاوه بر راهنمایی و مشاوره بیش از 100 عنوان پایاننامه دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد، مجری چند طرح پژوهشی در واحد تبریز بوده است. وی دو دوره به عنوان پژوهشگر برتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز و واحد علوم و تحقیقات آذربایجانشرقی معرفی شده و سال 1398 به عنوان نویسنده مقاله برتر در مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی با چاپ مقالهای در مجله IEEE Internet of Things با ضریب نفوذ 9.93 معرفی شد.
علاوه بر این، وی به عنوان کمک سردبیر در چند نشریه با نمایه JCR همکاری دارد، چاپ بیش از ۱۰۰ عنوان مقاله تخصصی در مجلات معتبر علمی با نمایه JCR از دیگر دستاوردهای علمی این استاد دانشگاه است، از فعالیتهای اجرایی این محقق دانشگاهی، میتوان به ریاست باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و مدیریت گروه مهندسی کامپیوتر توجه کرد.
مجموع S-Score 3.357، H-Index 40 ، i-10 index 97و بیش از 4600 ارجاع اصلیترین دلایل برای قرار گرفتن نام جعفری نویمیپور در لیست دو درصد دانشمندان برتر جهان در سال ۲۰۲۰ در زمینه شبکه و ارتباطات بوده است.
به گزارش آنا، فهرست دانشمندان دو درصد برتر توسط محققان دانشگاه استنفورد با بررسی و ارزیابی استنادات دادههای پایگاه اسکوپوس ارایه شده و در تاریخ 16 اکتبر 2020 در مجله Plos Biology منتشر شده است.
انتهای پیام/4117/4062/
انتهای پیام/