2 عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز در جمع ۲ درصد دانشمند برتر جهان
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از تبریز، علی غفاری عضو هیئت علمی گروه مهندسی کامپیوتر و محمدعلی بهنژادی استاد تمام پایه 25 گروه شیمی هر دو از دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبريز از سوی مؤسسه اسکوپوس در فهرست دانشمندان دو درصد برتر جهان قرار گرفتند.
علی غفاری متولد سال 1350 است که سال 1397 موفق به اخذ مرتبه دانشیاری در رشته مهندسی کامپیوتر شد و تاکنون علاوه بر تدریس دروس شبکههای کامپیوتری، امنیت شبکه، ارزیابی کارایی شبکه و شبکههای کامپیوتری پیشرفته در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی مهندسی کامپیوتر، مجری چندین طرح پژوهشی بود.
غفاری راهنمایی و مشاوره بیش از ۱۰۰ عنوان پایاننامه مقطع کارشناسی ارشد و چهار عنوان رساله دکتری را نیز بر عهده داشته و چاپ بیش از 70 عنوان مقاله تخصصی در مجلات معتبر علمی با درجه WoS (Web of Science) و دو کتاب تخصصی کامپیوتر از دیگر دستاوردهای علمی وی است.
طبق ارزیابی مراجع مختلف علمی در فاصله سالهای ۲۰۱۵ تا ۲۰۲۰ میزان ارجاع و استفاده از مقالات وی در تدوین مقالات دیگر محققان (H index) معادل 19، i۱۰-index برابر 37 و Citations معادل 1372 بوده که اصلیترین دلیل قرار گرفتن نام غفاری در لیست دانشمندان برتر جهان در سال ۲۰۲۰ شده است.
استاد تمام پایه 25 گروه شیمی واحد تبریز در جمع دانشمندان برتر جهان
بر اساس این خبر محمدعلی بهنژادی استاد تمام پایه 25 گروه شیمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز نیز به این عنوان دست یافت.
وی متولد سال ۱۳۵۴ است که سال 1392 موفق به اخذ مرتبه استادی در رشته شیمی گرایش کاربردی شد و تنها عضو هیئت علمیدانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز بوده که نشان ویژه دانشگاه آزاد اسلامی(جایزه امام خمینی (ره)) را در سال 95 به دست آورده است.
از دیگر افتخارات مهم بهنژادی میتوان به جزء یک درصد دانشمندان بینالمللی دنیا در 5 سال متوالی از 2013 تا 2018 به گزارش ISI، دانشمند جوان ایران به گزارش Elsevier و دریافت جایزه 2014 Scopus، برگزیده علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی در سال 1394، برگزیده نخستین، دومین و سومین دوره مسابقات فناوری نانو در سالهای 93، 94 و 95 و منتخب دومین جشنواره علمی، پژوهشی و فناوری فرهیختگان در سال 93 نام برد.
پژوهشگر نمونه منطقه 13 در سالهای 90، 92 و 93، پژوهشگر نمونه دانشگاه آزاد اسلامی تبریز در سالهای 83 الی 86، 88، 90 و 97، پژوهشگر نمونه دانشگاههای استان آذربایجانشرقی در سالهای 85 و 93 و چاپ بیش از ۱۰۰ عنوان مقاله تخصصی در مجلات معتبر علمی با درجه ISI-JCR و تألیف و ترجمه سه عنوان کتاب از دیگر دستاوردهای علمی وی است.
طبق ارزیابی مراجع مختلف علمی در فاصله سالهای ۲۰۱۵ تا ۲۰۲۰ میزان ارجاع و استفاده از مقالات وی در تدوین مقالات دیگر محققان دیگر (h-index) معادل 36، i10-index برابر 80 و Citations معادل 3813 بوده که اصلیترین دلیل قرار گرفتن نام بهنژادی در لیست دانشمندان برتر جهان در سال ۲۰۲۰ شده است.
دانشمندان دو در صد برتر جهان براساس شاخص کامپوزیت C و ۶ شاخص زیر مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفتهاند:
۱ Total citation
۲ H-index
۳ Coauthorship-adjusted H-index
۴ Total citation to single autored papers
۵ Total citation to single+first authored papers
۶. Total citation to single+first+last authored papers
انتهای پیام/4121/
انتهای پیام/