وقتی تصمیمات ستاد ملی مقابله با کرونا را هم میشود دور زد!
به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، ایران در حالی روزهای سیاه کرونایی خود را سپری میکند که کووید-۱۹ در کشور همچنان قربانی میگیرد و هیچ چیزی جلودار این ویروس منحوس نیست؛ درهمین حال بر اساس تصمیم جدید ستاد ملی مقابله با کرونا محدودیتهای جدیدی در برخی از شهرها ایجاد شده است؛ اما نکته قابله توجه این است که ستاد ملی مقابله با کرونا در اعمال محدودیت به برخی از نکات در کشور توجه نکرده است.
دست فروشان و مشکل معیشتی
با توجه به شیوع ویروس کرونا در کشور نکته قابل توجهی در ارتباط با کلانشهر تهران وجود دارد که میتوان گفت بهندرت در سایر کلانشهرهای کشور قابل مشاهده است و آن حضور دستفروشان در حاشیه معابر اصلی شهر است که تاکنون شهرداری تهران و ستاد ملی مقابله با کرونا نتوانسته حتی در شرایط کرونایی هم فکری به حال ساماندهی و یا تعطیلی آنها کند.
از آنجایی که این بساطگستران زیر نظر هیچ صنف و یا سازمانی فعالیت نمیکنند بهنظر مشمول رعایت دستورالعملهای ستاد ملی مقابله با کرونا برای توقف فعالیتها نیستند و در دستورالعمل ستاد ملی مقابله با کرونا فکری برای این موضوع نشده است.
فعالیت زیر زمینی کافهها و قهوه خانهها
طی ۹ ماه گذشته در ستاد ملی مقابله با کرونا تصمیمات خوبی در زمینه مقابله با کرونا گرفته شد؛ اما نظارت بر اجرا شدن این تصمیمات به قدری ضعیف بود که شاهد هستیم که تعداد مبتلایان در ۹ ماه افزایش چشمگیری داشته است، برای مثال منع فعالیت کافهها و قهوه خانهها یکی از این طرحها است و هنوز بر این موضوع تاکید میشود اما همچنان شاهد هستیم بدون نظارت کافی این طرح با شکست رو به رو است.
عدم تفکر برای عبور و مرور اصحاب رسانه
در مصوبه جدید ستاد ملی مقابله با کرونا فهرستی از مشاغل درجه 1،2،3،4 تهیه شده است که بر این اساس بسیاری از مشاغل یا باید تعطیل باشند و یا نیمه باز و یا با تمام نیروها فعالیت کنند اما در این فهرست خبری از اصحاب رسانه نیست و خبرنگاران نمیدانند با توجه به شغل خود باید چه کاری انجام دهند.
شماره پلاک خبرنگاران برای تردد باید اطلاع رسانی شود
سیما سادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت در مورد تردد خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به محدودیت های اعمال شده برخی از مشاغل مجبور به تردد هستند و باید کمیته امنیتی و اجتماعی ابلاغیه داشته باشد و هماهنگی ها را با ادارات انجام دهد.
وی درباره محدودیت تردد خبرنگاران ادامه داد: تمامی افراد و سازمان ها باید به گونه ای فعالیت ها را تنظیم کنند که بعد از ساعت 9 شب ترددها کاهش پیدا کند. می توان به صورت آنلاین کارها را انجام دهند در صورت تردد خبرنگاران باید شماره پلاکشان از سوی رسانه اطلاع رسانی شود.
تردد برای تاکسی های اینترنتی و سیل عظیمی از درخواستها
با توجه به عدم تردد در شهر و محدودیتهای جدید تاکسیهای شهری و تاکسیهای اینترنتی و شهری میتوانند در شهر در ساعت 9 شب تا 4 صبح فعالیت داشته باشند؛ بر همین اساس بسیاری از مردم برای دور زدن قوانین جدید در شرکتهای اینترنتی خودرو خود را ثبت نام میکنند تا از مزیتهای آن بهره ببرند.
کلام آخر
با این حال به نظر میرسد نحوه مدیریت بر ستاد ملی مقابله با کرونا آن چیزی نیست که مورد انتظار کارشناسان درمانی و بهداشتی باشد و با ادامه همین رویه کشور نمیتواند به ساحل امن سلامت در مسیر مقابله با کرونا برسد؛ همچنین باید در ستاد ملی مقابله با کرونا از نمایندگان مردم در شورای شهر و مجلی نیز استفاده شود تا از همه ابعاد مصوبات بررسی کامل شود.
انتهای پیام/4148
انتهای پیام/