دانشگاههای «اهلبیت» و «فارابی» تفاهمنامه همکاری امضا کردند
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از دانشگاه بینالمللی اهلبیت (ع)، به دنبال معارفه ریاست جدید دانشگاه بینالمللی اهلبیت در راستای توسعه روابط این دانشگاه با مراکز علمی و آکادمیک قم، اعضای هیئترئیسه این دانشگاه شامل رئیس، مدیران ارشد حوزههای بینالملل، پژوهش، آموزش و اداری از پردیس فارابی دانشگاه تهران بازدید کردند و در جلسهای با حضور رئیس و معاونان این دانشگاه زمینههای همکاری دو طرف بررسی شد.
محمدرضایی رئیس پردیس فارابی دانشگاه تهران به بیان گزارشی از تاریخچه و فعالیتهای این دانشگاه پرداخت و با بیان اینکه پردیس فارابی قدیمیترین مرکز آموزش عالی در قم است که تأسیس آن به پنجاه سال قبل میگردد، افزود: این پردیس شامل چهار دانشکده در حوزههای علوم انسانی، علوم پایه، فنی مهندسی و الهیات است که سیاست راهبردی خود را گسترش همکاری با دانشگاههای داخل و خارج ایران میداند.
در این نشست مسلم محمدی رئیس دانشکده الهیات هم از برگزاری همایش و پیش نشستهایی با موضوع بیماری کرونا از نگاه دینی و اخلاقی پرداخت و از دانشگاه اهلبیت درخواست کرد که بهعنوان حامی علمی این نشستها با این دانشگاه همکاری کند.
حجتالاسلاموالمسلمین سعید جازاری رئیس دانشگاه اهلبیت (ع) نیز در ادامه با معرفی دانشگاه اهلبیت (ع) و رشتههای موجود در این دانشگاه، آمادگی خود را برای هرگونه همکاری دو طرفه اعلام کرد.
وی با برشمردن برخی ویژگیهای خاص دانشگاه اهلبیت، ازجمله سیاست پذیرش حداکثری دانشجویان خارجی از ملیتهای مختلف و ظرفیتهای ایجاد شده در روابط بینالملل، آمادگی خود را جهت ایجاد ارتباط با مراکز فاخری همچون پردیس فارابی دانشگاه تهران اعلام کرد.
جازاری افزود: هدفگذاری این دانشگاه، هدفگذاری بزرگی است و آموزش دانشجویان مسلمان با نگاه کاملاً علمی و آکادمیک و نیز آماده کردن آنها برای حضور در فعالیتهای اقتصادی و اجتماعی از مهمترین اهداف تأسیس این دانشگاه است.
رئیس دانشگاه اهلبیت (ع) از تغییر ساختار و گسترش کمی و کیفی دانشگاه در آینده نزدیک خبر داد و ایجاد دانشکده فنی و مهندسی این دانشگاه را از اولویتهای اصلی دانشگاه اهلبیت برشمرد.
وی افزود: درخواست جذب اعضای هیئتعلمی این دانشکده انجام شده است و به زودی شاهد تأسیس رشتههای فنی مهندسی بهعنوان یکی از اصلیترین نیازهای دانشجویان مسلمان خواهیم بود.
جازاری ازجمله برنامههای دیگر این دانشگاه را تقویت و به کارگیری اعضای هیئتعلمی متخصص و انتشار مجلات علمی پژوهشی به زبانهای دیگر عنوان کرد و گفت: مطالعات خوبی در حوزه کشورهای فارسیزبان در قالب پایاننامه و تحقیقات میدانی انجام شده است که ظرفیت خوبی را برای انتشار و استفاده از این پژوهشها داریم؛ امیدواریم به زودی شاهد انتشار و به اشتراکگذاری آنها با مراکز دیگر علمی و آکادمیک باشیم.
در انتها تفاهمنامه همکاری دو دانشگاه بهعنوان سند رسمی شروع همکاریها به امضای دو طرف رسید.
تبادل اساتید و دانشجویان، ایجاد فرصتهای مطالعاتی برای اساتید، استفاده از ظرفیت دو طرف در جذب دانشجویان بینالمللی، برگزاری همایشهای ملی و بینالمللی مشترک و نیز برگزاری دورههای کوتاهمدت از مهمترین بندهای مورد توافق دو طرف بود که در این تفاهمنامه تصریح شد.
انتهای پیام/4040/
انتهای پیام/