دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
مطالعه‌ای جدید نشان داد؛

20 درصد از بیماران مبتلا به کرونا دچار آسیب‌های روحی می‌شوند

بررسی‌ها نشان می‌دهد تعدادی از بیماران مبتلا به کرونا در طول دوره درمان و پس از آن دچار آسیب‌های روحی می‌شوند.
کد خبر : 530022
کرونا 1.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه فناوری خبرگزاری آنا، تحقیقات دانشمندان در دانشگاه آکسفورد نشان می‌دهد در حدود 20 درصد از بیماری مبتلا به کرونا پس از طی دوره درمان در بازه زمانی 90 روزه دچار آسیب‌های روحی مانند اضطراب، استرس و افسردگی می‌شوند.


محققان در این دانشگاه معتقدند افرادی که به بیماری کرونا مبتلا می‌شوند به دلایل مختلفی تحت فشار روحی قرار دارند و همین موضوع مشکلاتی را برای آن‌ها ایجاد می‌کند. یکی از کارشناسان شرکت کننده در پروژه دانشگاه آکسفورد گفت: «شرایط به وجود آمده ناشی از همه‌گیری بیماری کرونا در سراسر دنیا مردم را دچار مشکلات زیادی کرده است. این شرایط سبب می‌شود اختلالات روانی برای برخی از بیماران مبتلا به کرونا به وجود آید.»



متخصصان ویروس‌شناسی در آزمایش‌های متعددی تأثیر استرس و افسردگی بر ایمنی بدن را بررسی کرده‌اند و به این نتیجه رسیده‌اند که چنین حالت‌های روحی می‌تواند موجب ضعف سیستم ایمنی شود لذا از مردم می‌خواهند در شرایط کنونی ضمن رعایت پروتکل‌های بهداشتی آرامش خود را حفظ کرده و بیهوده دچار دلهره و نگرانی نشوند.


یکی از دلایل بروز افسردگی در تعدادی از بیماران مبتلا به کرونا از دست دادن حس بویایی و چشایی است. این حواس سبب می‌شود انسان از خوراکی‌هایی که در طول شبانه‌روز میل می‌کند لذت ببرد و فقدان آن‌ها نوعی بی‌حسی نسبت به محیط اطراف را به‌وجود می‌آورد. دیگر دلیلی که محققان برای مشکلات روحی ناشی از کرونا بر آن تأکید دارند الزام به تنهایی و عدم ارتباط با افراد مختلف جامعه است. به هر حال کرونا مدتی با انسان‌ها خواهد بود و همه مردم باید در این شرایط مراقب سلامت روح و جان خود و دیگران باشند.


انتهای پیام/4144/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب