فعالیت بیش از 100 رشته در مقطع تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی یزد/ «طرح پویش» در استان یزد اجرا میشود
سیدعلی المدرسی در گفتگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا در تشریح برنامهها و اولویتهای حوزه آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد در سال تحصیلی جدید با بیان اینکه میزان جذب دانشجو در واحد یزد کاهشی حدود 20 درصد داشته است، درباره ایجاد رشتههای جدید در این دانشگاه اظهار کرد: رشتههای ایمنی صنعتی، میکروبیولوژی، دکتری محیط زیست و دو رشته دیگر به واحد یزد اضافه شده است.
وی درباره جذب هیئت علمی عنوان کرد: در فراخوان، رشتههای مشاوره روانشناسی و حقوق را اعلام کرده و علاقهمندان هم ثبتنام کردهاند و مراحل جذب در حال انجام است. برای هرکدام از این دو رشته یک عضو هیئت علمی درخواست کردهایم.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد درباره زیرساختهای آموزشی این دانشگاه بیان کرد: ساختارها مناسب است، دانشکدههای علوم انسانی، فنی و مهندسی، هنر و معماری و پزشکی فعال بوده، 167 عضو هیئت علمی تماموقت داریم که 20 نفر از آنان دانشیار و پنج نفر استادتمام و حدود 70 استادیار و مابقی هم در حال تحصیل در مقطع دکتری و مربی هستند.
المدرسی افزود: دانشکده علوم انسانی از لحاظ تعداد دانشجو بالاترین میزان ظرفیت را دارد و دانشکده فنی و مهندسی هم در زمینه رشتههای روباتیک و بیوتکنولوژی ظرفیت دارد و توانسته است با آزمایشگاهها و فرآیندهایی که تعریف کرده، ظرفیتهای بسیار خوبی فراهم کند و استقبال بسیار خوبی هم از آن در عرصههای مختلف صورت گرفته است.
اجرای طرح پویش و اشتغال همزمان با تحصیل دانشجویان
وی ادامه داد: اجرای «طرح پویش» که اشتغال همزمان با تحصیل دانشجویان است را پیش میبریم به این شکل که آنان درخواست میدهند، سپس با کارخانجات، مؤسسات و سازمانها ارتباط برقرار میشود و اشتغال دانشجو هم بهصورت همزمان با تحصیل مشخص میشود که در چه سازمانی خواهد بود؛ البته این کار با تعداد کمی دانشجو آغاز میشود تا نتایج آن را در آینده بسنجیم.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد اضافه کرد: دانشکده هنر و معماری، دانشکده بسیار مطرحی است، ظرفیتهای فوقالعادهای در زمینه طراحی پارچه، پژوهش هنر، نقاشی، ارتباط تصویری، گرافیک، مرمت، معماری و رشتههای وابسته دارد و بهشدت مورد استقبال اقشار مختلف علاقهمند است.
مجموع دانشجویان دانشکده پزشکی حدود 900 نفر است
المدرسی توضیح داد: ظرفیت دانشکده پزشکی واحد یزد با اینکه خواهان زیادی دارد و تعداد بالایی امتحان میدهند، 30 نفر بیشتر نیست. از مجموعه رشتههای پزشکی، پرستاری، اتاق عمل و هوشبری در دانشگاه آزاد یزد فعال هستند که دانشجویان را جذب میکنند. مجموع دانشجویان دانشکده پزشکی حدود 900 نفر است.
وی ادامه داد: امسال با اضافهشدن رشته میکروبیولوژی در مقطع لیسانس به دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد حدود 40 دانشجوی جدید جذب شد.
فعالیت 80 رشته کارشناسی، 75 رشته کارشناسی ارشد و 26 رشته دکتری در واحد یزد
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد به آنا گفت: اکنون در این دانشگاه 80 رشته کارشناسی، 75 رشته کارشناسی ارشد و 26 رشته دکتری داریم که اینها در مجموعه دانشکدههای علوم انسانی، فنی و مهندسی، هنر، معماری، پزشکی و علوم پایه توزیع میشوند.
المدرسی خاطرنشان کرد: بالاترین ظرفیتهای ما در جاهایی مانند مجموعه علوم پایه و مجموعه شیمی است که استادان خبره و قوی حضور دارند. مجموعههای پراستقبال این دانشگاه مانند حقوق و مدیریت و رشتههای وابسته اکثراً در علوم انسانی مستقر هستند.
وی اظهار کرد: واحد یزد حدود 7 هزار و 500 دانشجو و 167 عضو هیئت علمی تماموقت دارد و 100 نفر از استادان مدعو که اعضای هیئت علمی استان یزد بوده، مشغول به فعالیت هستند و حدود 150 نفر هم عضو حقالتدریس آموزش در ترمهای مختلف را بر عهده دارند.
کلاسها با درصد بالایی از دانشجو در حال برگزاری است
به گفته معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد در شرایط کرونا بستر مجازی کاملاً فعال و در حال شکلگیری بوده و کلاسها در حال تشکیل و با درصد خوب و بالایی در حال برگزاری است.
این مسئول درباره مهمترین دستورکارهای سال تحصیلی جدید عنوان کرد: ارتقای کیفیت آموزشی در بستر مجازی از مهمترین دستورکارهای این دانشگاه است. بررسیها، ارزیابیها، تحلیلهای محتوا، ورود تیمهای مدیریتی، مدیران گروه، رؤسای دانشکده و تحلیل آنچه که در بستر مجازی در اختیار دانشجو قرار میگیرد و خدمات مجازی به دانشجویان مهمترین هدفی است که ما تلاش میکنیم به آن برسیم.
المدرسی خاطرنشان کرد: دانشجویان نیاز دارند انتخاب واحد مجازی داشته باشند؛ البته قبلاً هم مجازی بوده؛ اما میخواهیم برای سایر کارها هم دانشجویان به دانشگاه مراجعه نکنند تا سلامت خودشان و خانوادهشان را حفظ کنند.
وی گفت: فراهمسازی این بسترها و بالابردن کیفیت و دقت آنها برنامههایی است که فعلاً دانشگاه در حال حرکت در راستای آن است تا بتواند با توجه به اینکه سامانه دانشگاه هم آموزشیار و یکپارچه شده است، خروجی مناسبی را با وجود همه جدیدبودن نرمافزار و اشکالات زیادی که در این بستر جدید وجود دارد، داشته باشیم و تیم ما در حال تلاش است که حداکثر بهرهوری را ایجاد کند.
انتهای پیام/4103/4062/
انتهای پیام/