دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
18 آبان 1399 - 11:19
عضو شورای اسلامی شهر تهران:

توصیه دولت برای دورکاری توسط دستگاه‌های دولتی اجرا نمی‌شود

عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: توصیه دولت دورکاری حداقل 50 درصد نیروی انسانی است که بسیاری از دستگاه‌های دولت همچون وزارت راه و شهرسازی و وزارت صمت آن اجرا نمی‌کنند
کد خبر : 528876

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، ناهید خداکرمی در جلسه امروز شورای اسلامی شهر تهران در ارتباط با اجرای پروتکل‌های بهداشتی در شرایط کرونایی اظهار کرد:  دیگر کم کم به مرگ‌های روزانه 200 نفر در تهران می‌رسیم. در حال حاضر 6 هزار نفر در بیمارستان‌های تهران بستری هستند که نزدیک 3 هزار نفر از آنها به دستگاه متصل هستند و به همین دلیل امکان بالارفتن آمار مرگ و میر وجود دارد.


وی با بیان این‌که می‌طلبد سختگیری بیشتری در باب اجرای پروتکل‌ها اعمال شود، گفت: متأسفانه با وجود درخواست‌ها به تعطیلی دوهفته‌ای تن داده نشد و در عوض یک دستورالعمل ناقص و ضعیفی توسط ستاد مقابله با کرونا ابلاغ شد که آن هم اجرا نمی‌شود.


این عضو شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: در شرایطی که کرونا ویروس در پایتخت هر روز قربانی می‌گیرد و میزان ابتلا به حد نگران‌‌کننده‌ای رسیده‌، رعایت پروتکل‌ها از سوی کلیه سازمان‌ها و نهادها امر مهمی است که متأسفانه علیرغم تأکید مکرر شاهدیم که آن‌گونه که باید دستورالعمل‌های ضعیف کنترلی هم اجرا نمی‌شود.


خداکرمی تصریح کرد: توصیه دولت دورکاری حداقل 50 درصد نیروی انسانی است که بسیاری از دستگاه‌های دولت همچون وزارت راه و شهرسازی و وزارت صمت آن را اجرا نمی‌کنند و شهروندان نسبت به آن معترض هستند. در شهرداری هم متأسفانه وضعیت به همین منوال است.


وی با اشاره به این مطلب که یکی از مشکلاتی که امروز داریم ازدحام در وسایل حمل و نقل عمومی است، گفت: دلیل اصلی ازدحام در حمل و نقل عمومی عدم رعایت پروتکل‌های عمومی نظیر دورکاری و فاصله‌گذاری دستگاه‌ها است که کارمندان مجبور به حضور در محل کار هستند. نرفتن کارمندان به محل کار در شرایط فعلی فایده بیشتری برای کشور خواهد داشت.


خداکرمی در ارتباط با موضوع دورکاری در شهرداری تهران نیز عنوان کرد: در شرایطی که برخی سازمان‌های زیر نظر شهرداری مانند بهشت زهرا و سازمان پسماند نمی‌توانند از دورکاری برخوردار شوند شهرداری باید دورکاری در دیگر سازمان‌های خود را به صورت دقیق اجرا کند.


این عضو شورای اسلامی شهر تهران افزود: مورد دیگری که در شهرداری تهران شاهد آن هستیم طراحی برنامه‌های افتتاحیه، بازدید و برنامه‌های مختلف حضوری است که این کار در شرایط فعلی ضرورتی ندارد. بهتر است که از پتانسیل رسانه‌ای استفاده شود و پروژه‌هایی که قرار است افتتاح شوند را با حداقل افراد افتتاح کنیم و به جای آن از قدرت رسانه استفاده کنیم و خودمان به فاجعه دامن نزنیم.


انتهای پیام/4105


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب