دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
10 آبان 1399 - 23:05

پیشگیری و درمان حملات وحشت زدگی در خواب

حرکت منظم غیر ارادی عضلات، تپش قلب، کوتاهی نفس و عرق کردن کف دست‌ها حملات وحشت‌زدگی هستند که بر اثر فشار‌های عصبی مختلف، هنگام خواب ممکن است پیش بیایند.
کد خبر : 527211
12850485_251.jpg

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزرای آنا، حملات وحشت‌زدگی در شب غیر معمول نیست و می‌تواند زندگی روزمره شما را مختل کنند و منجر به اضطراب مزمن در هنگام خواب شوند؛ اما مراحلی وجود دارد که می‌تواند قبل، در طول و پس از تجربه حملات شبانه به شما کمک کند که از بروز این مشکلات جلوگیری و حتی آن را درمان کنید.


حملات وحشت‌زدگی چیست؟


حمله‌های وحشت‌زدگی، احساس ناگهانی و شدید ترس یا پریشانی است. این احساسات به طور معمول افزایش می‌یابد و می‌تواند در هر زمان اتفاق بیافتد.


جانل واتسون، درمانگر خانواده، می‌گوید: «حملات وحشت زدگی مربوط به اضطراب است». اضطراب، حدود ۴۰ میلیون بزرگسال را تحت تأثیر قرار می‌دهد که حدود ۱۸ درصد جمعیت را در بر می‌گیرد.


کریستال کلارک، دانشیار روانپزشکی و علوم رفتاری در دانشکده پزشکی نورث وسترن فینبرگ، می‌گوید: «وحشت زدگی نشانه اضطراب است؛ اما به دلیل سرعت شروع با اضطراب عمومی متفاوت است». حدود ۳ تا ۵ درصد از بزرگسالان آمریکایی در مقطعی از زندگی خود مبتلا به اختلال وحشت‌زدگی بودند و خواهند بود. وحشت زدگی که یک اختلال اضطرابی است با حملات مکرر ترس ناگهانی نمایان می‌شود. این حملات به طور کلی در عرض ۱۰ دقیقه شدید شده و به اوج می‌رسند.


حملات وحشت زدگی شبانه


حملات که ناشی از وحشت و اضطراب هستند ممکن است در شب رخ دهند و شما را بیدار کنند. کسانی که این موقعیت را تجربه می‌کنند نگران می‌شوند.


اگر این حملات به علت اضطراب و استرس باشد، آن را تشدید می‌کنید. افرادی که حملات شبانه را تجربه می‌کنند عجیب غریب نیستند.


بین ۱۸ تا ۴۵ درصد از افرادی اختلال وحشت زدگی دارند، در شب به آن دچار می‌شوند.


کنترل و مدیریت حملات


راه‌هایی برای مدیریت حملات وحشت زدگی شبانه وجود دارد. کاربونل می‌گوید: «بیدار شوید و از رخت‌خواب خارج شوید. کمی آب به صورت خود بزنید و راه روید». نفس‌های عمیق بکشید و روی تنفس خود متمرکز شوید.


پیشگیری از حملات


برای پیشگیری از حملات وحشت‌زدگی در شب، از خواب خود شروع کنید. محیطی را ایجاد کنید که آرامش بخش باشد. از رنگ‌های زرد، نارنجی و قرمز در اتاق خواب خود استفاده نکنید.


واتسون می‌گوید: «می‌توانید از یک برنامه با صدا‌های مختلف آرام بخش مانند صدای توفان، باران، طبیعت یا آواز پرنده‌ها استفاده کنید».


منبع: ایرنا


انتهای پیام/4127


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب