کشورهای اسلامی باید پیشتاز مبارزه با کرونا باشند/ رسوایی غرب با شیوع کووید-۱۹
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری آنا، شیخ «عبدالله صالح» در وبینار منطقهای غرب آسیا در کنفرانس وحدت اسلامی گفت: سنت آزمایش نزد پروردگار سنتی طبیعی، روشی برای ارزیابی انسانها و راهی برای تعالی بشریت است و اگر این رنج نبود، بشریت نمیتوانست به تعالی برسد، از مکان خود حرکت کند و به کلبه های سنگی خود و امکاناتی که داشت، قناعت میکرد.
وی ادامه داد: آزمایشهایی که در مکانهای مختلف برای انسان رخ میدهد، باعث میشود بیشتر بیندیشد و کارهای بیشتری انجام دهد تا به سمت پیشرفت و تعالی و حل مشکلات گام بردارد و هرگاه که انسان با مشکلات و چالش ها مواجه شود، شاهد ظهور تلاشهای انسان برای مقابله با آن هستیم.
این عالم مجاهد بحرین عنوان کرد: زمینهها و بسترهایی که امروز در جهان اسلام داریم، برای مقابله با بلایا، مشکلات و آزمایشهای بزرگ کافی نیست، لذا وقتی با چنین بلایایی مواجه میشویم، دهها، صدها و هزاران نفر به خاطر این مشکل یا چالش کشته میشوند. حال این مشکل، کرونا باشد یا غیر از آن. بنابراین، باید برای ضرورت ایجاد زمینه و بستر مناسب که بتوان با بحرانها مقابله کرد و سربلند باشیم، همفکری کنیم و باید به این نکته توجه داشته باشیم عدهای هستند که نمیخواهند انسانهای جهان و بهطور خاص جهان اسلام بتواند از واقعیتی که با آن مواجه است به سلامت عبور کند.
شیخ عبدالله صالح تأکید کرد: زمینهها و بسترهایی که آماده نشده، چالش بزرگی در مقابل مسلمانان است که باید از آن عبور کنند و همه جهانیان نیز باید این موضوع را پشت سر بگذارند. بهویژه پس از اینکه برای همگان مشخص شد وضعیت غربیها بهتر از سایر کشورهای جهان نیست و این همهگیری همه را رسوا کرد و برای همگان آشکار شد که زیرساختها و اقدامات برای عبور از چنین بحرانهایی مهیا نیست، هرچند که تفاوتهایی میان کشورهای پیشرفته صنعتی، غربی و کشورهای اسلامی وجود داشته باشد.
وی افزود: موضوع مهم این است کشورهایی که در آن زندگی میکنیم چه در جهان اسلام و چه غیر از آن باید از این فرصت بهعنوان آمادگی جدید برای آغاز حرکت و عبور از این موانع استفاده کنیم. ما نیازمند موضوع مهمی هستیم که اسلام نیز اهمیت ویژهای به آن میدهد و آن موضوع پیشگیری و احتیاط از هر چیزی که احتمال دارد به وقوع بپیوندد.
این عالم بحرین ادامه داد: ما مسلمانان در همهگیری و چالشی که امروز سراسر دنیا را فراگرفته باید پیشتاز و در خط مقدم کشورهایی باشیم که میتوانند در برابر آن پیشگیری کنند و این موضوع بهوسیله آمادگی هرچه بیشتر، برنامهریزی و اجرای طرحها برای مقابله با این همهگیری قابل تحقق است. همچنین باید طرحهای جایگزین نیز داشته باشیم تا بتوانیم این ویروس را محدود و از انتشار آن جلوگیری کنیم.
انتهای پیام/4033/
انتهای پیام/